Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo, polemikten hoşlanmam. Yalnızca Allah'ın kadinlari erkeklere emanet ettiği fikrine katılmıyorum. Zira dünyada hiç erkek olmasa bile kadın nesli devam ederken, kadın olmasa erkek nesli sona erer.Erkekler bizden üstün değil. Cevap yazmayın zaten lütfen. Konu burada kalsın. Sevgiler
“Kadınlarınız Allah’ın size birer emanetidir. Onlara yaptığınız muamele hususunda Allah’a hesap vereceksiniz.” (Veda Hutbesi)
Aslında emanetten kasıt kadınlara kötü davranmayınızdır ama sanrm yanlş anladınız..

Onun yuzunden acmadim bende orucumu cikmadim odamdan hala cikmak ta istemiyorum
Neden onun yaptigi saygisizlik yuzunden kendini cezalandiriyorsun. Cik odadan karnini bir guzel doyur, onu ac birak. Kendini degil onu cezalandir. Senin odaya kapanmandan anlayacak mi okuz? Aksama kadar yorulmussun bir de ne yaptin ki demis. Ben olsam bir daha bu okuze yemek bile yapmam. Senden yemek isterse deaksama kadar ne yaptin ki, yemegi de sen yap derim.

Sen ciddisin ya gercekten konusmucak misin benimle?
Ben 🤐
Özur dilerim vallahi billahi boyle olucagini dusunemedim
Ben 🤐
Askim vallahi istiyerek yapmadim yalvaririm gel yemek ye cidden pişmanim
Ben 🤐 Mubarek gunde kurana el basim istersen vallahi birdaha yapmicam bile isteye yaparmiyim hic.
Ben 🤐
Yok canim ne ciddi ciddi konuşmaması çok normal ki kafaya sac kurutma mak. geçirmek. Ne olacak konuşmamak ne demek.

Böyle olacağını dusunmemesi normal attığımız seyler attigimiz yöne değil havaya doğru yukselip orda kaliyor sizinki nasıl oldu size doğru bile isteye atti ve size geldi 😱

Kimse elini kolunu tutup attirmadi bariz aç diye yaptı bile isteye ama pisman ya şimdi tamam o zaman ya açti zaten.

Tabii kurana el basınca yapmaz. Orucluyken kötü söz bile soylemeyin diyen anne babasi yokmuş heralde ki hem orucluyken kendi günaha girmiş hem sizi orucluyken dövmüş.

Valla bacım adamin pişmanlığını bize yansitmak için yazmissinda okurken midem bulandi. Sonuçlarını umursamadan yapmış simdi de yersen işte

yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
Sen bol bol böyle yaşa hatta yaşadığın kadar çin beyin hücresi kalmamiş

Yoo, polemikten hoşlanmam. Yalnızca Allah'ın kadinlari erkeklere emanet ettiği fikrine katılmıyorum. Zira dünyada hiç erkek olmasa bile kadın nesli devam ederken, kadın olmasa erkek nesli sona erer.Erkekler bizden üstün değil. Cevap yazmayın zaten lütfen. Konu burada kalsın. Sevgiler
Konuyu açan sizsiniz, ben zaten cevap yazmayacağımı söylemiştim 😊😊

Şey deseydınız kafama atman gerekırdi içli köfteleri unuttun herhalde
Bu arada sigara demiş arkadaş ama bu bence kontrolsuzluğu gösterir

ve ben kontrolsuz adamın tekin olacagını hiç düşünmem
Sigara bagımlılığı onun sorunu siz stres topu değilsiniz
Yollayın anasının evine sıkıysa anasına yapsın
Allah korusun benim kızıma biri bunu yapacak birde köle gibi temizlik yaptıracak kendide akşama kadar öküz gibi duracak onun ağzına ...bir telefona bakar ekiple giderim kapısına birde elime ne gecirirsem atarım öyle vurulmaz böyle vurulur derimbmeydani boş bulmus

yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim

Kadinlarin sindirilmesini bu kadar normallestirmeyin. Burayi ergen yasta genc kizlar da okuyor.
Siz memnunsaniz bol bol yiyin dayaginizi, sonra dalga gecin gülün mutlu olun. Kimisi boyle yuzune tukursen yarabbi şükür der. Ama kimsenin bunu normal bulmasina sebep olmayin bu hakka girmek olur. Çocuklarinizi bu zihniyetle büyütmeyin. Siz afiyetle yiyin dayaginizi ama onlari buna sahit etmeyin.
Siz eziksiniz diye kizlariniz veya gelinleriniz de ezik olmak, insan yerine konmamayi kabullenmek zorunda degil.

Kaç yıllık evlisiniz ? İnşallah devamı gelmez.

Bir kez gönül yıktın ise kıldığın namaz değil derken oruçlu iken eşe vurmak nedir..
Kadın olsun erkek olsun hepimiz evdeyiz şu an. Birbirimize en destek olmamız gereken zamanlarda böylesi kötü insanlar...
Gelip özür dilemesini bekliyorsunuz değil mi?
Sonrası ne olacak peki

Aynen oyle oldu firlatip cikti zaten odadan yani yanima gelip kasti vurmadi ama sonucta aldi ve firlatti ve kafama carpmis oldu o anda gelip bi yerinemi geldi ozur dilerim boyle yapmak istemedim deseydi tamam da adam odadan cikip gitti o yuzden ne dese umrumda degil suan
Çok geçmiş olsun keşke yasak olmasa da evden kovabilseniz bu adamı

Yok canim ne ciddi ciddi konuşmaması çok normal ki kafaya sac kurutma mak. geçirmek. Ne olacak konuşmamak ne demek.

Böyle olacağını dusunmemesi normal attığımız seyler attigimiz yöne değil havaya doğru yukselip orda kaliyor sizinki nasıl oldu size doğru bile isteye atti ve size geldi 😱

Kimse elini kolunu tutup attirmadi bariz aç diye yaptı bile isteye ama pisman ya şimdi tamam o zaman ya açti zaten.

Tabii kurana el basınca yapmaz. Orucluyken kötü söz bile soylemeyin diyen anne babasi yokmuş heralde ki hem orucluyken kendi günaha girmiş hem sizi orucluyken dövmüş.

Valla bacım adamin pişmanlığını bize yansitmak için yazmissinda okurken midem bulandi. Sonuçlarını umursamadan yapmış simdi de yersen işte
Yoo pismanligini yansitmaya calismiyorum soyledigi seyler karsisinda daha cok sinir oldum birde bu kadar basite indirmesine deli oldum bu yuzden yazdm

Ramazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam.. :KK42:
İlk şiddet çok kritik bir nokta diye biliyorum, kendin olmaktan çıkmak zorundasın, çirkinleşebildiğin kadar çirkefleş, uzatabildiğin kadar uzat, sen değil o şok olsun içindeki canavarı tükür ona. Bir daha kendini tutmayı bilsin, çünkü vereceğin tepkileri az çok görsün o da. Olayın şokuyla o an tepki bişey yapmadım ama umarım gece uyurken seni kesip parçalamam filan de, sana çok kötü şeyler yapmak geliyor içimden de vs.

Hala konusmadim. Sadece gelip yemek ne yicez dedi bende ne istiyosan yap bana bulasma dedim gitti yanimdan. Bugun daha bi doldum ona karsi
Oturup konuşmadığınız için hem çözümsüz kalıyorsunuz hem de kendinizi daha fazla dolduruyorsunuz.
Eşinizin bir süreliğine gidebileceği bir yer var mı?
Bunu teklif etseniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X