Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şiddet doğru bir şey değil ama onlar evli ne demek? Evli olunca şiddet normal mi oluyor? Eşim bana bir fiske vursa, saçımı bile çekse boşarım. Ben de çok aşığım, çok seviyorum ama bunu bana yapamaz.yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
Temizliği bosver oruclu oruclu sana dayak atmış. Bence bu durumun hiçbir telafisi yok. Ayrilamiyorsan da otur konuş tekrarlarsa eğer onu polise şikayet edip birakacagini söyle ve kesinlikle birak tekrarlaninca. Bence şuanda yapman gerekir ama madem buna şuan cesaretin yok kesinlikle otur konuş tabi o bu dilden anlar mi bilmem.Rabbime havale ediyorum. Bende orucluydum ben ac degilmiydim sanki oruclu halimle butin gun temizlim yaptim
Bunun için boşanacağını ve evi terk edeceğini düşünmüyorum böyle bir akıl verme gibi bir durumda söz konusu olamaz ama bir akıl vermek lazım neden aç duruyosun orucunu açmıyosun yazık değilmi sana kendini cezalandırıyosun iyice süründür yemek hazırlama muhattap olma bırak kendi yemeğini yesin hazırlasın görsün bakalım en azından burnu sürtene kadar yumuşama ve hiç bir şekilde münakaşaya girmeNapalim erkekler diye normallestirmeyin bi yaa.
Erkek diye aç diye kafasına mı geçirsin eline geçen şeyi !
Herkesin bi düşüncesi yok, mesela sen erkeklerin düşüncelerini tekrarlayan bir papağansın sadeceyo saka falan degilim seviyorum esimi sadece sevgi herseyi degistirir herkesin bi dusucesi var
her kesin bi dusunce tarzi var dogru siddet cok cok kotu bisey amma mutluylarmis herkes bi sansi hakk eder bence ikinci kez yaparsa ondan sora bosanmayi dusunur diyorum yniŞiddet doğru bir şey değil ama onlar evli ne demek? Evli olunca şiddet normal mi oluyor? Eşim bana bir fiske vursa, saçımı bile çekse boşarım. Ben de çok aşığım, çok seviyorum ama bunu bana yapamaz.
Kafanda fön makinası paraladım ama çok özür dilerim diyince bazı şeyler geçmiyor maalesef. Bu memlekette her gün kadın cinayeti işleniyor haberiniz var değil mi? Kafaya alınan darbe beyin kanamasına bile yol açabilir. Bunlar hafife alınacak şeyler değil.yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
benim nasil biri olmam seni hic ama hic ilgilendirmez sen git kendi yolunda oyna benceHerkesin bi düşüncesi yok, mesela sen erkeklerin düşüncelerini tekrarlayan bir papağansın sadece
Bir de kocadır hem döver, hem sever de deyin tam olsun. Nolcak ki kızın kafasına vurduysa demi. İnsanlık haliymiş. Bu halin neresinde insanlık peki?bak sen sabrli davranirsan oda anlar yanlisini bidahakine oda sana karsi oyle davranir sen sinirli olunca karsilikli anlasma yapiyosunuz iste insanlik hali hep mutlu gunler olmuyoki
Emirler yagdiran bir kocan(!) var ve sen kabullenmissin Allah aşkına kim verdi sana bu akılları (!) Erkek kız fark etmez çocuğun olunca ya da varsa ne olur bu zihniyet(!) le büyütme. İnsansin sen köle değil. Acilen bir şeyler dinle kendini gelistirmek için bu kafayla çok saçın supurge olur onun yoluna cook. Birde kimseye bu tarz akıl verme hiç hoş değil. Dusuncen baştan sona yanlış.yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
Ya bu hata değil ki ikinci şans olsun. Niye kafama ikinci darbeyi yemeyi bekleyeyim? O adam seviyorum derken, mutlularken nasıl vurabilmiş? Niye bunu tartışmıyoruz da kadının bir şans daha vermesini konuşuyoruz??her kesin bi dusunce tarzi var dogru siddet cok cok kotu bisey amma mutluylarmis herkes bi sansi hakk eder bence ikinci kez yaparsa ondan sora bosanmayi dusunur diyorum yni
Benim yolum erkek şiddetine uğrayan kadınlar için mücadele etmek ve sen benim yolumda en büyük engel aynı zamanda da utanç kaynağısın. Umarım çocuğun yoktur ne diyebilirim ki korkunçsun sadecebenim nasil biri olmam seni hic ama hic ilgilendirmez sen git kendi yolunda oyna bence
acikinca sac kurutma makinasini kafasina gecirmek olagan bisey mi sizin ailede baya normallestirdiniz..yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Sen seviyorsun amenna o emirler yagdirirken seni sevdiğine inaniyor musun? Farkinda değil misin alttan alan hep sensin anlattığına göre. Sizinki tek tarafli sevgi ve kabullenis ve cabayo saka falan degilim seviyorum esimi sadece sevgi herseyi degistirir herkesin bi dusucesi var