Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
Şiddet doğru bir şey değil ama onlar evli ne demek? Evli olunca şiddet normal mi oluyor? Eşim bana bir fiske vursa, saçımı bile çekse boşarım. Ben de çok aşığım, çok seviyorum ama bunu bana yapamaz.

Rabbime havale ediyorum. Bende orucluydum ben ac degilmiydim sanki oruclu halimle butin gun temizlim yaptim
Temizliği bosver oruclu oruclu sana dayak atmış. Bence bu durumun hiçbir telafisi yok. Ayrilamiyorsan da otur konuş tekrarlarsa eğer onu polise şikayet edip birakacagini söyle ve kesinlikle birak tekrarlaninca. Bence şuanda yapman gerekir ama madem buna şuan cesaretin yok kesinlikle otur konuş tabi o bu dilden anlar mi bilmem.
İlkel ego yani id ile mi yaşıyormuş davar. Ac kalınca haklı olacak. Kalmasin o zaman. Kadın dövmek nedir ? Evini temizleyen kadını dövmek nedir? Evini temizleyip yemek hazirlayan kadını dövmek nedir ? Birde aç ve onun için cabalayan kadını dövmek nedir. Var ya ......

Okadar haklısın ki aradığım yorum .Bu yorumu yazan sizin gibiler oldugu sürece böyle erkeklere çanak tutuyosunuz işte sizler böyle erkektir yapar dedikce devam etcek bu pisliklerin üstünlüğü
Napalim erkekler diye normallestirmeyin bi yaa.
Erkek diye aç diye kafasına mı geçirsin eline geçen şeyi !
Bunun için boşanacağını ve evi terk edeceğini düşünmüyorum böyle bir akıl verme gibi bir durumda söz konusu olamaz ama bir akıl vermek lazım neden aç duruyosun orucunu açmıyosun yazık değilmi sana kendini cezalandırıyosun iyice süründür yemek hazırlama muhattap olma bırak kendi yemeğini yesin hazırlasın görsün bakalım en azından burnu sürtene kadar yumuşama ve hiç bir şekilde münakaşaya girme

Şiddet doğru bir şey değil ama onlar evli ne demek? Evli olunca şiddet normal mi oluyor? Eşim bana bir fiske vursa, saçımı bile çekse boşarım. Ben de çok aşığım, çok seviyorum ama bunu bana yapamaz.
her kesin bi dusunce tarzi var dogru siddet cok cok kotu bisey amma mutluylarmis herkes bi sansi hakk eder bence ikinci kez yaparsa ondan sora bosanmayi dusunur diyorum yni

yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
Kafanda fön makinası paraladım ama çok özür dilerim diyince bazı şeyler geçmiyor maalesef. Bu memlekette her gün kadın cinayeti işleniyor haberiniz var değil mi? Kafaya alınan darbe beyin kanamasına bile yol açabilir. Bunlar hafife alınacak şeyler değil.

bak sen sabrli davranirsan oda anlar yanlisini bidahakine oda sana karsi oyle davranir sen sinirli olunca karsilikli anlasma yapiyosunuz iste insanlik hali hep mutlu gunler olmuyoki
Bir de kocadır hem döver, hem sever de deyin tam olsun. Nolcak ki kızın kafasına vurduysa demi. İnsanlık haliymiş. Bu halin neresinde insanlık peki?

Emirler yagdiran bir kocan(!) var ve sen kabullenmissin Allah aşkına kim verdi sana bu akılları (!) Erkek kız fark etmez çocuğun olunca ya da varsa ne olur bu zihniyet(!) le büyütme. İnsansin sen köle değil. Acilen bir şeyler dinle kendini gelistirmek için bu kafayla çok saçın supurge olur onun yoluna cook. Birde kimseye bu tarz akıl verme hiç hoş değil. Dusuncen baştan sona yanlış.

her kesin bi dusunce tarzi var dogru siddet cok cok kotu bisey amma mutluylarmis herkes bi sansi hakk eder bence ikinci kez yaparsa ondan sora bosanmayi dusunur diyorum yni
Ya bu hata değil ki ikinci şans olsun. Niye kafama ikinci darbeyi yemeyi bekleyeyim? O adam seviyorum derken, mutlularken nasıl vurabilmiş? Niye bunu tartışmıyoruz da kadının bir şans daha vermesini konuşuyoruz??

benim nasil biri olmam seni hic ama hic ilgilendirmez sen git kendi yolunda oyna bence
Benim yolum erkek şiddetine uğrayan kadınlar için mücadele etmek ve sen benim yolumda en büyük engel aynı zamanda da utanç kaynağısın. Umarım çocuğun yoktur ne diyebilirim ki korkunçsun sadece

yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
acikinca sac kurutma makinasini kafasina gecirmek olagan bisey mi sizin ailede baya normallestirdiniz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X