Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
Bu forumda daha önce kimseye böyle bir şey yazmadım ama siz biraz susabilir misiniz?
Rica ediyorum, çünkü yorumlarınız sadra şifa olmadığı gibi son derece sinir bozucu.

Şiddeti normal gibi gösteren kişilere şaşırdım biz de tartışmalar yaşıyoruz yükseliyoruz bazen ama sakinleşmeyi bekleyip konuşarak çözüyoruz sorunumuzu birbirimize tava tencere atarak değil. Sizin adınıza da üzüldüm.Evlilikte küslükler, tartışmalar vs olabilir ama şiddet denilince bi durmak lazım ilişkinizi gözden geçirin eşinizle de ciddi bir konuşma yapın hakkınızda hayırlısı olsun.

Şiddeti normal gibi gösteren kişilere şaşırdım biz de tartışmalar yaşıyoruz yükseliyoruz bazen ama sakinleşmeyi bekleyip konuşarak çözüyoruz sorunumuzu birbirimize tava tencere atarak değil. Sizin adınıza da üzüldüm.Evlilikte küslükler, tartışmalar vs olabilir ama şiddet denilince bi durmak lazım ilişkinizi gözden geçirin eşinizle de ciddi bir konuşma yapın hakkınızda hayırlısı olsun.
Normal de bizde boyle bir ciftiz ama bugun ne oldugunu anlamadim bile. Benim yorumlarimi okuyan arkadaslar evliligimi az cok bilir.

Oruç kafasına değil başka yerine vurmuş. 🤬🤬Yazıklar olsun adamım diye dolaşıyordur şimdi 🤬🤬🤬 bu olaydan sonra yüzünüze nasıl bakacak 🤬🤬🤬 gerçi normale dönmüştür beyefendi hazretleri 🤬🤬
İşin kötüsü siz nasıl bakacaksınız eş müsveddesinin yüzüne😥nasıl sevmeye devam edeceksiniz😥çok üzüldüm😥

Normal olmucak tabiki ama yani bunu yapicak ne vardi diye dusundum

yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Oruçlu kadının kafasına geçirmiş. Siz ne saçmalıyorsunuz ya :işsiz:

Üzülmekte haklısınız ummadık hareket insanı mahvediyo inşallah bu yaptığının devamı gelmez dikkat edin kendinize çok ağlayıp kendinizi bunaltmayın eşinizle konuşun neden konuşmak varken şiddete başvurdu sakın bir şekilde kendinizi ezdirmeyin yoksa devamı gelir

vala bizde o kadar cok mutluyuzki esimle hep bana sarilir iki dakkadan bir amma dun kavga etmisdik yataga gecince barisdik hemde bana el kaldirmaya calisti bende sen ban boylemi yapicaksin dedim agladim sora hersey unutuldu hatta dalga bole gectik kendimizle
İyi ki ağlamışsın...

Siddet görmüs biri olarak söylüyorum, ilk siddet bir sey firlatmakla basladi. O benim icin bir travmaydi ve cok korkmustum. O günden sonra bir seyi yanlis yapmamak icin daha cok özen gösterdim korkudan. Siddetin amaci bu zaten korku verip, itaati artirmak. Böyle bir seyi kabul etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X