- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
AnladımSon dakka boyle yapmasaydi yemekte yerdim cayimida icerdim istemiyorum yaptigi hic biseyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnladımSon dakka boyle yapmasaydi yemekte yerdim cayimida icerdim istemiyorum yaptigi hic biseyi
Evet bence de olmamaliydiOlması gerekeni kendinize lüks görmeyin.....
Olmamalıydı...
Ramazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam..![]()
Dayak atmak gibi bir hakkı mı varmışta atmadığı için minnet borcunuz olsun.Ben senin canını yakmk istermiyim sinirden firlattim sana gelicegini dusunemedim diyo. Evire cevire dayak mi attim bu gune kadar yaptim mi diyo ve ben o konustukca daha cok sinirleniyorum
Şaka gibi dimi suan siddey uygulamadigini idda ediyor resmenCiddi misin ? Şaka mı bu ? özür yok mazeret yok ... Konuş o konuyu bastırıp kapatacak aklı sıra
Heh iste tamda bu yuzden gozume gozume batiyo kendisiDayak atmak gibi bir hakkı mı varmışta atmadığı için minnet borcunuz olsun.
Bacım bak ya mobil verini kapat ya modemin fişini çek kanser etme akşam akşam milleti hadi bacım.yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
Canini yaktigini farkettiginde sana atmadim sana mi geldi vs dese inan da su an degil.su an nasil bir tavir sergilersen ona gire sekillenecek iliskiniz.siddeti normallestirmesine izin verme.Ben senin canını yakmk istermiyim sinirden firlattim sana gelicegini dusunemedim diyo. Evire cevire dayak mi attim bu gune kadar yaptim mi diyo ve ben o konustukca daha cok sinirleniyorum
Onun yuzunden acmadim bende orucumu cikmadim odamdan hala cikmak ta istemiyorum
Ozru kabahatinden buyuk dicem ozur bike yok ortada bu gune kadar vurmamis diye ovunuyor resmen. Lafinin nereye gittigin farkinda bile degilTabi canım. Fön fırlatmak siddet sayılmıyor çünkü. Yok ben de gerildim çok
Suan sadece konusuyo. Bn hic cvp vermiyorum birde kusmuyuz dedi yine cvo vermedim kime yaziyosun dedi sanane dedimCanini yaktigini farkettiginde sana atmadim sana mi geldi vs dese inan da su an degil.su an nasil bir tavir sergilersen ona gire sekillenecek iliskiniz.siddeti normallestirmesine izin verme.
Küs müyüz mü? Pişkin vallahi de billahi de pişkin. Ayağına kapanıp özür dileyeceği yerde neredeyse bana bir çay doldursana diyecek. Ne yapmaya çalışıyor çok merak ettim.Suan sadece konusuyo. Bn hic cvp vermiyorum birde kusmuyuz dedi yine cvo vermedim kime yaziyosun dedi sanane dedim
Yarin yasagin son gunu o yuzden pazartesi gunu anneme gitmeyi dsunuyorum. Bisey anlatmicam sadece bir sure kalmak istiyorum evden cikamadigimz icin sıkıliyoruz sende kalim bri dicem diger taraftanda esimin telefomlarina bile cevap vermicemNasıl ya ne okudum ben kafaniza saç kurutma makinesi mi geçirdi. Birseyiniz yoktur inşallah. Napıcaksınız peki bundan sonra ?off çok içim acıdı ya