Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ramazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam.. :KK42:

böyle insanlar neden oruç tutuyor anlamış değilim. Madem açlığa gelemiyorsun tutma kardeşim, ne hakkı var size zarar vermeye. Oruç niçin tutuluyor arınmak için ama bu herif arınacağı yerde içinden canavar çıkmış. Açıkça diyim bu herif orucu bu şekilde tutmaya devam edecekse bir süreliğine ailenizin yanına gidiverin...En azından ramazan ayını bir ayıdan kurtulmuş olarak geçirmiş olursunuz. Çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Ne işe yariyorsun ki demis,vurmus....
Evlenmek gerekmiyor bence bu türlerle bunlari baba yapip kendileri gibi hanzolar yetistirmelerine genlerini aktarmalarina musade etmeyin.
Erkektir vueuru,oruclu,sus hatasini anlayacak diyen hemcinslerime ise soyleyecek binsey bulamadim.

yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
Bacım bak ya mobil verini kapat ya modemin fişini çek kanser etme akşam akşam milleti hadi bacım.

Benımkı de yemek delısı Allahm dün dedım süt al sütlac yapaym güllac ekmegı al baska gunde onu yapaym aklıma gırdı ya hemen güllac yap ekmegı almaya gıttı cevız yokmus gerı carsıya gıttı geldı ezan okundu yagmur yagıyordu gıttı geldı yanı bana her zaman der temızlık yapma ben evdeyken ben ısteyken yap eşimde bırgun onceden kalan yemegı yemıyor bende sevmem gunluk taze yaparm o evdeyse temızlık yapmam calıssaydım kesınlıkle temızlıgıde o olunca yapardm kalan yemegıde yerdık. Bunların hıcbırı siddet gösterecegı anlamına gelmez. Önceden konusmanız lazım yanı aksama ekstra bısey yapaym mı ya da ben temızlık yapıyorum bıseyler yapar mısın gıbı. Gercı kalanda israf olur. Allah akıl fıkır versın.

Nasıl ya ne okudum ben kafaniza saç kurutma makinesi mi geçirdi. Birseyiniz yoktur inşallah. Napıcaksınız peki bundan sonra ?off çok içim acıdı ya

Size zarar vericekse hiç oruç tutmasın daha az günaha girer. Issız adaya düştü sanki aç kalıcak varmış evde yemek kadın ısıtıcak, sok kafanı ye neden ayıya bağlıyorsun deyip 2 tokat atmak geldi içimden. Onu pişman edin bu yaptığına hemen barışmayın sinirlendiğinde size vurmaya hakkı yok geçmiş olsun 🤗 🤗

Ben senin canını yakmk istermiyim sinirden firlattim sana gelicegini dusunemedim diyo. Evire cevire dayak mi attim bu gune kadar yaptim mi diyo ve ben o konustukca daha cok sinirleniyorum
Canini yaktigini farkettiginde sana atmadim sana mi geldi vs dese inan da su an degil.su an nasil bir tavir sergilersen ona gire sekillenecek iliskiniz.siddeti normallestirmesine izin verme.

İyi madem oruç boyunca gerilip hepimiz birbirimizin kafasına birşeyler geçirelim böyle birşey olabilirmi ya şu durumu kimse normalleştirmesin lütfen... konu sahibesi çok üzüldüm yaşadığınıza çokda sinirlendim diyecek birşey bulamıyorum :(

Canini yaktigini farkettiginde sana atmadim sana mi geldi vs dese inan da su an degil.su an nasil bir tavir sergilersen ona gire sekillenecek iliskiniz.siddeti normallestirmesine izin verme.
Suan sadece konusuyo. Bn hic cvp vermiyorum birde kusmuyuz dedi yine cvo vermedim kime yaziyosun dedi sanane dedim

Suan sadece konusuyo. Bn hic cvp vermiyorum birde kusmuyuz dedi yine cvo vermedim kime yaziyosun dedi sanane dedim
Küs müyüz mü? Pişkin vallahi de billahi de pişkin. Ayağına kapanıp özür dileyeceği yerde neredeyse bana bir çay doldursana diyecek. Ne yapmaya çalışıyor çok merak ettim.

Nasıl ya ne okudum ben kafaniza saç kurutma makinesi mi geçirdi. Birseyiniz yoktur inşallah. Napıcaksınız peki bundan sonra ?off çok içim acıdı ya
Yarin yasagin son gunu o yuzden pazartesi gunu anneme gitmeyi dsunuyorum. Bisey anlatmicam sadece bir sure kalmak istiyorum evden cikamadigimz icin sıkıliyoruz sende kalim bri dicem diger taraftanda esimin telefomlarina bile cevap vermicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X