• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buraya elti konusu açacağımı tahmin etmezdim

Nankör yenge ve kaynınızı evin sizin olduğunu unutmuşlar, kendilerinin olduğunu benimsemişler durum bunu göstermiş korkarım o evden hiç çıkaramayacaksınız gönül rızası ile onlar çıkmadıktan sonra ve çıkmamak içinde 40 binlik borçları hiç bitmeyecek eşinin bu kardeşnin yüzsüzlüğü karşısında suçlu gibi susmuş mu ? Demek ki eşinin abisine yaptığı iyilikler umurlarında değilmiş ...yazıklar olsun ..

çok ayıp ya..sende ona göre davran...eşin için hiç karşılık verme..ama görüşmede..hatta evine geldiğinde önüne 1 bardak su bile koyma...
yada elinden geleni yap onun gibi olma..belki utanır..

çok ayıp ya..sende ona göre davran...eşin için hiç karşılık verme..ama görüşmede..hatta evine geldiğinde önüne 1 bardak su bile koyma...
yada elinden geleni yap onun gibi olma..belki utanır..
Utanıcak olan hiç böyle davranırmı?
En iyisi uzak durmak

Daha önce bir kere geldiler ve kaldılar. Isteme zamanında ailemin olduğu Şehre gelmişlerdi onlara yazlığın anahtarını verdik rahat kalsınlar diye.

kira vermedikleri kardeşinin evinde oturmalarına rağmen bunu söyleyebilecek cüreti kendilerinde görmelerine şaştım kaldım,ben eltimden nefret etsem bile onlara ait evde kira vermeden oturuyor isem böyle bir şey diyemezdim,gözümü karartıp eşime desem bile eşim benimle hayatta konuşmazdı sanırım .

Eşime defalarca dedim satalım diye abim var satamam diyor abin alsın diyorum borcu var diyor. Borcunda toplasan 40 bin lira etmez birde daha bir kaç önce abisi araba Aldı ama borcu var işte kira veremezmişmiş.
İşte böyle iyi niyetli olunca sırtına binen çok oluyor.
Şimdi siz evi satıyoruz deseniz sizden kötüsü olmaz.
Ev sizin olmasa bile ayıp ya misafir ağırlamak bu kadar mı zor?
Peki eşiniz ne dedi bu duruma? Özellikle yengen sana hizmet etmek zorunda değil lafını duyunca hiç tepki vermemiş mi?

bende ıkı eltim gelir bır hafta on gun kalırlar yedırır ıcırırız denıze gıder gelırler bırsuru iş cıkar bana yınede guler yuzle agırlarım gıderler duyarım cok memnun kaldıklarını cok ıyı agırladı vs.
bızde gıderız memlekete ne bı hurmet ne ıkram zaten bıtanesi lütfen davet eder
nebıleyım ıste ınsan beklıyo kı bız yatılı kalmıyoruz bıle bı cagırırlarsa yemege gıdıyoruz oda :KK43:

İşte böyle iyi niyetli olunca sırtına binen çok oluyor.
Şimdi siz evi satıyoruz deseniz sizden kötüsü olmaz.
Ev sizin olmasa bile ayıp ya misafir ağırlamak bu kadar mı zor?
Peki eşiniz ne dedi bu duruma? Özellikle yengen sana hizmet etmek zorunda değil lafını duyunca hiç tepki vermemiş mi?

Tepki verdiğini zannetmiyorum. Eşime abisi posta koymuş eşimde ona posta koymuş.

kira vermedikleri kardeşinin evinde oturmalarına rağmen bunu söyleyebilecek cüreti kendilerinde görmelerine şaştım kaldım,ben eltimden nefret etsem bile onlara ait evde kira vermeden oturuyor isem böyle bir şey diyemezdim,gözümü karartıp eşime desem bile eşim benimle hayatta konuşmazdı sanırım .

Karı koca nankör olmuşlar

eltini geçtim eşinin abim dediği insana şok oldum ya
tamam eşinin düşüncelerine isteklerine saygı duyarsın ama kardeşini 1 günlüğüne evinde ağırlamak istemediği için laf etmek ne demek
eşini ikna et birlikte yaparız gelsinler 1 gün ne olacak de falan kardeşine yansıtma bile
bi de yanlış okumadıysam eltin de eşini aramış olmaz diye yok artık daha nelerr :KK11:
ben olsam bi daha da ne arar ne görüşürdüm yok sayardım onları

bende ıkı eltim gelir bır hafta on gun kalırlar yedırır ıcırırız denıze gıder gelırler bırsuru iş cıkar bana yınede guler yuzle agırlarım gıderler duyarım cok memnun kaldıklarını cok ıyı agırladı vs.
bızde gıderız memlekete ne bı hurmet ne ıkram zaten bıtanesi lütfen davet eder
nebıleyım ıste ınsan beklıyo kı bız yatılı kalmıyoruz bıle bı cagırırlarsa yemege gıdıyoruz oda :KK43:

Benim evime gelseler ben onlara yemek yapmaktan Çay demlemekten gocunmam ki misafir sonuçta. Anneciğim hep der bir eve misafir girince kırk gün melekler gelirmiş o eve diye

Back
X