• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buraya elti konusu açacağımı tahmin etmezdim

Karşı tarafın kaba bir karşılık vermesi yanlış!
Ama neden istenmediniz?
Daha önce burada birçok konu açıldı mesela misafir geldi şöyle oldu,evde şunu şöyle yaptlar,çouklar mahvetti evimi,gelip laf sokuyor hava atıyor vesaire...
Bir sebeb mi var?
Karşı tarafı ya da sizi haklı haksz bulmuyorum bir nedeni olmalı
Müsaittte olamayabilirler kabul etmeyebilirler ama söz bu şekilde söylenmemeli
Akraba tanış kimseyle bu tür kira ortaklık şu bu işlerine onay vermem muhakkak sorun çıkar
Evi anlayamayacakları bir şekilde zamanlamasını ayarlayarak satın tavrınız her zaman ki gibi olsun anlamasınlar,bu konudan olduğunu bilmesinler satın
Araba aldılarsa borç var kira veremeyiz diyerek (5.000 liraya araba alınıyor öyleyse bu söylediğim i geri alırım) o zaman yine satın derim
Bazı tipler asalaktır
Ama şu var ki illede bir sebeb vardır ya da sebebsiz ise Allah doğruyu bilendir bunlar hadsiz ve edepsizdir.

Karşı tarafın kaba bir karşılık vermesi yanlış!
Ama neden istenmediniz?
Daha önce burada birçok konu açıldı mesela misafir geldi şöyle oldu,evde şunu şöyle yaptlar,çouklar mahvetti evimi,gelip laf sokuyor hava atıyor vesaire...
Bir sebeb mi var?
Karşı tarafı ya da sizi haklı haksz bulmuyorum bir nedeni olmalı
Müsaittte olamayabilirler kabul etmeyebilirler ama söz bu şekilde söylenmemeli
Akraba tanış kimseyle bu tür kira ortaklık şu bu işlerine onay vermem muhakkak sorun çıkar
Evi anlayamayacakları bir şekilde zamanlamasını ayarlayarak satın tavrınız her zaman ki gibi olsun anlamasınlar,bu konudan olduğunu bilmesinler satın
Araba aldılarsa borç var kira veremeyiz diyerek (5.000 liraya araba alınıyor öyleyse bu söylediğim i geri alırım) o zaman yine satın derim
Bazı tipler asalaktır
Ama şu var ki illede bir sebeb vardır ya da sebebsiz ise Allah doğruyu bilendir bunlar hadsiz ve edepsizdir.

Canım artık ben şöyle yorumluyorum. Biz eşimle tanışmadan önce elti hanım kız kardeşini almak istemiş, ben artık şu şekilde yorumluyorum eltimin yaptığını, sen kız Kardeşimi almadım bende sizi ağırlamıyorum, bu Düşünceye yoruyorum.

Ev konusu tamamen eşime kalmış bir durum ortak almadığımız için karışmak istemiyorum.

Kira vermiyorlar diye okey demeleri mi gerekiyodu, ben yazıdan onu anladım

Doğrusu kardeş olduğu için ağırlanmaktı,ev bizim tavrı değil

Kendimi yanlış anlattım sanırım ev eşimin diye beni ağırlamak zorunda değil bunun farkındayım, reddedeceklerse daha kibar bir şekilde reddetmelerini, kusura bakmayın müsait değiliz demelerini, kalp kırmamalarını isterdim

Esiniz ve sizde bir adim atin o halde, kendi evinizde kira dahi odemeyen bu insanlari bir kiraci bulup cikarin evinizden.
Insanlar ne nankor yahu, hem evlerinde otur kira odeme, hemde 1 gece evinde misafir edeme!!
Kendinizi bu kadar kullandirtmayin!

Vay be bir abi bir kardeşi evine almıyor daha neler duyacağız.
eşinin yerinde olsam bütün bağlarımı koparırım.
Siz zaten ömür boyu konuşmasanız hak yani.

Vay be bir abi bir kardeşi evine almıyor daha neler duyacağız.
eşinin yerinde olsam bütün bağlarımı koparırım.
Siz zaten ömür boyu konuşmasanız hak yani.

Benim derdim evine falan almamaları değil kaba davranmaları. Eşimde posta koymuş fakat et tırnaktan ayrıl mı Konuşacaklar elbet yine

Esiniz ve sizde bir adim atin o halde, kendi evinizde kira dahi odemeyen bu insanlari bir kiraci bulup cikarin evinizden.
Insanlar ne nankor yahu, hem evlerinde otur kira odeme, hemde 1 gece evinde misafir edeme!!
Kendinizi bu kadar kullandirtmayin!

Eşimin evinde kimi tuttuğu beni ilgilendirmiyor beni ilgilendiren Kısım Kırıcı ve kaba konuşmaları

Benim derdim evine falan almamaları değil kaba davranmaları. Eşimde posta koymuş fakat et tırnaktan ayrıl mı Konuşacaklar elbet yine
Bir abi benim karım sizin hizmetçinizmi dermi ya?
Bazı ailelerin ne saçma kardeşlik bağları var şaşıyorum.
Şükür ediyorum bağlarımızın bukadar kuvvetli olmasına

evi tahliye etme zamanı gelmiş ve geçmiş bile...
git kız eve bas zile
tahliye ediyorum de çıkar
ne demek hizmetçilik
hatta deki evi boşaltana kadar ben size hizmet ederim sonuçta yorulcaksınız de

evi tahliye etme zamanı gelmiş ve geçmiş bile...
git kız eve bas zile
tahliye ediyorum de çıkar
ne demek hizmetçilik
hatta deki evi boşaltana kadar ben size hizmet ederim sonuçta yorulcaksınız de

Canım evi eşimle ortak alsaydık bu dediklerini Fazlasıyla yapardım fakat benden önce alınmış bir ev olduğu için karışmıyorum eşime

N
Canım evi eşimle ortak alsaydık bu dediklerini Fazlasıyla yapardım fakat benden önce alınmış bir ev olduğu için karışmıyorum eşime
ne alakası var ki suan da sende ortaksin onun mal varlığına ne kadar garip ya kocanın malını bedava kullanıyorlar ve sizi bir gece misafir edemiyorlar kusurmuş bunlar enayiliginizi test ediyorlar :KK20:

Sık sık gittiler demek ki. Konuda bir eksiklik var yazmamış konu sahibi.

Sık sık gitmedik ki, oraya gittiğimizde bir gün abisinde kalıyorsak 5 gün annesinde kaldık. Toplasan 3 4 gün kalmamışızdır bile. Zaten uzun bir yoldan geliyoruz yakın değiliz ki birbirimize. 4 5 ayda görüştüğümüz insanlar. Emin olun sık gitmedik.

Back
X