• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buraya elti konusu açacağımı tahmin etmezdim

Hem bedavaya otur hem misafir etme insanlari ...
Bu insanlarin anasi babasi yokmu hic mi terbiye görmemisler ...

Onun esi sizin hizmetcisi degil ama sizde onlarin usaklari misiniz?

Atin evden.

Kardeşlerinin evinde borcum var ayağına(araba alırken borcu yoktu heralde)bedavadan oturacak, o da artık evlendi barklandı kendi ailesi var yük olmayalım diye düşünemeyecek kadar hassas olamayan karı-koca, kendilerine sizde kalabilir miyiz, müsaitmisiniz bizi 24 saat idare edebilir misiniz diye sorulmamasına karşı hassas öyle mi? Kaldı ki konu sahibi öyle olmadığını söylüyor. Ben olsam ne yapar eder sattırırdım, yaşamayacağım şehirde ki evi ne yapayım. Zaten baştan yapılması gereken buymuş, vesile olur işte.

Emin misiniz
Eşim size hizmet etmek zorunda değil ne demek o zaman ?
Bariz siz gidince hizmet bekliyorsunuz ve hanımcığı yoruluyormuş, kocası da kıyamıyor

Emin olun ben kimseden hizmet beklemiyorum. Sofra hazırlanacaksa yardım ederim, Bulaşık yıkar makineye dizerim ve bunları yaparken gocunmam. Eğer yatılı kaldığımız zaman ben erken kalktıysam kahvaltı hazırlamaya çalışırım, birinin evine misafir gittiysem süs gibi oturmam

Belki şimdi taşlanacağım ama ben bazı konu sahiplerine onlara kötü davrananlardan daha çok kızıyorum.
Değişmeyecek bir durum için düşünmek üzülmek sacmalik.
Değiştirebiliceksen degistirmemek de çok afedersiniz salakliktir yani .
Neden insanların sizi kullanmasına müsade edersiniz ki .
Iyi yapmis elti
O senin gibi değilmiş bak kocasina sözü geciyormus

Bu kocasına sözü Geçmek değil abi kardeşin Arasını bozmak bence.
Eşimin kendi evi ben ne yapayım adama zorla sattıramam istediğini oturttur. Adama dırdır edip Hayatımı zindan edeyim ?

Eşimin kendi evi ben ne yapayım adama zorla sattıramam istediğini oturttur. Adama dırdır edip Hayatımı zindan edeyim ?

Ben kırgınlığım konusunda fikir istemiştim ben mi yanlıl Yaptım nasıl davranmalıyım diye. Sizde Haklısınız ama Üslup çok önemli aile ilişkilerinde bana kalırsa.

Sizin eşiniz hiç bir araya gelmiyorlar mı ? Eşiniz ne tepki gösterdi , ?

Ben sizi takdir ettim açıkçası.Ne kadar mantıklı ve saygılı bir insansınız.Eşinizin siz evlenmeden önce aldığı evmiş, siz bir şey söyleseniz belki eşiniz arada kalacaktı,kardeşiyle arası açılacaktı.Karışmamanız çok iyi olmuş.Sonra yarın öbür gün bak sen evi sat dedin,kardeşimle aramı bozdun diyebilirdi.Ama şimdi kardeşinin yaptığı hareketleri kendisi görmüş oldu,bundan sonra ona göre tavrını koyar o da.Evi satar ya da satmaz ona kalmış ama en azından sizin eşinizle aranızda problem olmaz bu olaylar yüzünden.Keşke herkes sizin gibi düşünsede evlilikler yıpranmasa.Yorumlara da kafanızı takmayın,siz en doğrusunu yapmışsınız.Burada kavga et,evi sattır bilmem ne diye gazlıyorlar ama başlarına böyle bir olay gelse hemen konu açarlar ev yüzünden eşimle kavga ettim,kardeşiyle arası açıldı,şimdi beni suçluyor diye.Aldırmayın böyle yorumlara,eşinizle aranızı bozmayın,kendi evi kendisi karar versin ne yapacağına.

Benim emeğimle alınmış bir evse o ev eğer.
Arardım ve satmayı düşündüğümüzü kendilerine ev aramalarını söylerdim o sinirle sanırım.

Ama ortada eşinin bekarken almış olduğu ev varsa sat kardeşini oturtma demek seni
çirkin bir konuma düşürür.
Hiç gerek yok. Bırak eşin kendi cevabını versin gerekirse.

Ama sen de hiç bir şekilde yüz verme artık muhattap olma ikisiyle de.

Ya konu sahibi otele gitseler elti abisi gönüllah koyarlardı biz varken otellere gidiyorsunuz sanki 3 gün tenezzülünüz yık gibi saydırıyor olabilirlerdi neyse bu konu derin konu rtık çağırsasada adım atılmaz duruma getirmiş olmuşlar sizde boşverin ayıbı yapan düşünsün..:KK55:

evin eşinize ait olduğunu okuyunca şok oldum gerçekten kimin evine kimi almıyorlarmış !

Bence kayınvalidenizde kalmayı düşünseydiniz ilk.
He yaptıkları hiç hoş değil ama ben olsam bunundan sonra kira almaya başlardım sanırım.

Emin olun ben kimseden hizmet beklemiyorum. Sofra hazırlanacaksa yardım ederim, Bulaşık yıkar makineye dizerim ve bunları yaparken gocunmam. Eğer yatılı kaldığımız zaman ben erken kalktıysam kahvaltı hazırlamaya çalışırım, birinin evine misafir gittiysem süs gibi oturmam
Hayır o bakımdan emin misiniz demedim
Eltim ve kaynım arasında gerginlik vardır eşimle ilgisi yok demişsin de
Abisi bildiğin eşine köpürmüş karım size hizmet edemez diye diyorum, bence direk kardeşine çıkışmış adam

Valla benim felsefem kim bana ne yaparsa karşılığını bulur.
İyilikte, kötülükte.
Hem evimde oturup evimi eskitecek hemde bu lafları duyucam. Gider onu linç eder eşyasını zorla çıkarırdım.

Back
X