tatlı kız ben seni niye daha önce görmemişim. şimdi benim sorum. benim 5 aylık bir bebeğim var, haliyle her zaman saçlarımı yapmam ya da evden kuaföre gitmem mümkün değil, bebeğimi kimseye bırakamıyorum.
kuaförlerde brezilya fönünden bahsediyorlar, 6 ay kalıcı ve ne yapacağım kararsızlığı ve zaman kaybı olmayacak eğer yaptırırsam. sen ya da çevrende bunu deneyen var mı, tavsiye eder misin
Sadece mükemmel değil ahhh aglaya rüya gibi gelinliğim oyle olsun istemiştim ama dikimi bitince baya değişik bişey oldu :S
Eki Görüntüle 460931
Burcucum ve o gelinliği mutlaka giymelisin eminim aglaya sana çok yakışacak
Ve bu senenin sac trendlerinden biri, ombre saclar. Sac renginin uclara dogru baska renk almasi yani.
Eki Görüntüle 460970 Eki Görüntüle 460971
Kizlar ilk sayfadaki resimlere bakarsaniz belki ilginizi ceker, birinde kahkulum var :)
Bu kahkul nekadar dogal dursada, cit cit. Eger farkli birsey istiyorsaniz, veya kahkul isteyipte cesaret edemiyorsaniz, cit cit kahkul mukemmel bir cozum !!!
Eger cildiniz yagliysa veya saciniz cabuk yaglaniyorsa kesinlikle kahkul kestirmeyin!!! Cunku surekli kahkulunuz oldugunda alniniz daha cok yaglanir ve sivilceler cikar, cildiniz bozulur. Ve surekli ellerinizi kahkulunuzde gezdirdiginizde kahkulunuz, yani saciniz yaglanir yine sivilcelere neden olur.
Ben kendi kahkulumu nisanlima yaptirdim gercek sactan, eger ilgi duyan olursa herzaman sora bilirsiniz, bilgi veririm.
Benim kahkulum:
resimler cok buyuk cikti sorry, ama bilgisayardan yukleyemedim hata verdi :S
Kendim yaptim canim, dalgalarimi herzaman kendim yapiyorum. En kisa zamanda paylasicam, nasil video cekmeliyim tam cozemedim, hep yarim cekiyor. Cozdugumde hemen cekicem :)
nasil krepe yaptigimi, duzlestirdigimi ve dalgalar yaptigimi paylasicam canim senin icin :) Normalde dalgalarim bende 2-3 gun duruyor, ama su son 1-2 aydir hemen sonuyorlar, sanirim havadaki nemden
Canim yinede guzel olmus :)
Ins bir gun evlenirsem denerim =D
çok güzel bir fikir sana da çok yakışmış :) günlük makyajına bayıldım nasıl yapıyorsun göz makyajını altına da dipliner mı çekiyorsun ?
burcucumm burcucumm :) lütfen bu makinanın canonun hangi serisine ait olduğunu öğrenir misin ?
çok çok saol canım bende bakmştım bu makinaya görüntü kalitesi süper :)
ama sen cok süslüsüüüüün bende boyle suslu olmak istiyorummmm
cnm öncelikle nazar boncuğumu koyayım
harikasın..
ayrıca bir sorum olacak alakasız mı olcak bilemedim ama :S
sen saçlarını haftada kaç gün şekillendiriciyle şekillendiriyorsun ben 2 senedir nerdeyse,korkumdan yıpranır diye hiiiç yapmıyorum nerdeyse şekil mekil
ama artk sıkıldıım
sence ne kadar şekillendirmek normaldir ve saça zarar vermesin diye bişey yapıyor msn?ne önerirsin bu konuda herhangi bi bilgin varsa paylaşır msn cnm
Hep beraberr suslu olalim ozamaannnD
Tesekkur ederim eticin, ben 1-2 ay oncesine kadar neredeyse haftada 3 kere sekillendiriyordum sacimi. Masa duzlestirici falan. Simdi elimden geldigi kadar az yapmaya calisiyorum. Ozellikle duzlestiriciyi mumkun oldugunca az kullanmaya calisiyorum, bu en zararlisiymis. Masayi 1-2 haftada 1 yaparim, ve her dustan sonra sacimi fon ile kurutuyorum arada da fon cekiyorum. Sanirim haftada en fazla 2-3 kere masa kullanmak normaldir, daha fazlasi zararlidir diye dusunuyorum. Veya her kullanimdan once sacina koruyucu bir spray sikmalisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?