Burcucumm ile modaya dair hersey

Merhaba senfat. Brezilya fonunu tavsiye ediyorum, hem saclarini tamamen duzlestiriyor hemde saca iyi geliyormus. 3 hafta sonra belki kendimde yaptirmayi dusunuyorum.
Brezilya fonu yaptirmadan iyi bir kuafor sec ama canim, iyi yapilmadiginda duz olmaz cunku.

Nisanlimin bana anlattigina gore saclari dupeduz yapiyormus, kivircik saclari bile, ve uzun sure gidiyormus. Ayni zamanda brezilyan fonu yaptirdiktan sonra, fon ve masa daha kalici oluyormus, yani saclarin daha iyi tutuyormus.

Düs* bunu okursan canim bu senin icinde gecerli, saclarinin dalga ve masa tutmasindan rahatsiz oldugun icin.

Son düzenleme:

canım aglaya modelı krık beyaz rengınde oldugu ıcın sen bembeyaz dıktırmıssın .

bence renk de farkedıyor .eger kırık beyaz dıktırmıs olsaydın aglayaya benzeyebılırmıs :26:

ama buda guzel olmus .

Kizlar ilk sayfadaki resimlere bakarsaniz belki ilginizi ceker, birinde kahkulum var :)
Bu kahkul nekadar dogal dursada, cit cit. Eger farkli birsey istiyorsaniz, veya kahkul isteyipte cesaret edemiyorsaniz, cit cit kahkul mukemmel bir cozum !!!
Eger cildiniz yagliysa veya saciniz cabuk yaglaniyorsa kesinlikle kahkul kestirmeyin!!! Cunku surekli kahkulunuz oldugunda alniniz daha cok yaglanir ve sivilceler cikar, cildiniz bozulur. Ve surekli ellerinizi kahkulunuzde gezdirdiginizde kahkulunuz, yani saciniz yaglanir yine sivilcelere neden olur.
Ben kendi kahkulumu nisanlima yaptirdim gercek sactan, eger ilgi duyan olursa herzaman sora bilirsiniz, bilgi veririm.

Benim kahkulum:

resimler cok buyuk cikti sorry, ama bilgisayardan yukleyemedim hata verdi :S

Son düzenleme:
Goz makyajina bayiliyorum, son aralar birde contour&highlighte yapmak ilgimi cekiyor, ve renkli renkli alliklar.

Benim gunluk makyajim genelde boyle:

Ozel gecelerde veya davetlerde boyle:

DIger begendim kareler:

Bu gerçekten harika bir fikir :)

Keratin bakımı hakında ne düşünüyorsunuz? Ben ilk 4 seansta faydasını gördüm fakat son 2 seans hiç bir etki yapmadı.

Sağol canım sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu arada çıtçıt kahkul çok güzel özellikle benim gibi saçları bu şekilde durmayanlar için süper bi fikir.
Benim saçım durmuyor çünkü yan tarafta dönerim var ve saçlarım dönüp dönüp duruyor:)Sinir bozucu bi durum ama bu çıtçıt kurtarıcı :)

çok güzel bir fikir sana da çok yakışmış :) günlük makyajına bayıldım nasıl yapıyorsun göz makyajını altına da dipliner mı çekiyorsun ?

çok güzel bir fikir sana da çok yakışmış :) günlük makyajına bayıldım nasıl yapıyorsun göz makyajını altına da dipliner mı çekiyorsun ?

burcucumm burcucumm :) lütfen bu makinanın canonun hangi serisine ait olduğunu öğrenir misin ?

Tesekkurler kayas. Cogu zaman cekmiyorum dipliner, mascara suruyorum 2 kat sadece. Ama gozlerim daha belirgin olsun istiyorsam cekiyorum.

makinanin serisi Canon EOS 1100D + 18-55mm II IS

çok çok saol canım bende bakmştım bu makinaya görüntü kalitesi süper :)

Evet goruntu kalitesi cok guzel ve kullanisli bir camera

KIZLAR DELI OLCAMM 3. defa video cekmeye calisiyorum OL-MU-YOR !!! Sacimin yarisina dalga yaptim cam cekiyor diye ama hicbirsey cekmemis, sonradan hata veriyor :S
Biri acele netten indire bilecegim program biliyorsa video cekip koyucam, yoksa maalesef

Son düzenleme:
tekrar denedim yine cekmedi, saclarimida bosuna yaptim, sinir oldum simdi. Herneyse birdahakine ins...:95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Son düzenleme:
cnm öncelikle nazar boncuğumu koyayım

harikasın..

ayrıca bir sorum olacak alakasız mı olcak bilemedim ama :S

sen saçlarını haftada kaç gün şekillendiriciyle şekillendiriyorsun ben 2 senedir nerdeyse,korkumdan yıpranır diye hiiiç yapmıyorum nerdeyse şekil mekil

ama artk sıkıldıım

sence ne kadar şekillendirmek normaldir ve saça zarar vermesin diye bişey yapıyor msn?ne önerirsin bu konuda herhangi bi bilgin varsa paylaşır msn cnm

ama sen cok süslüsüüüüün bende boyle suslu olmak istiyorummmm

Hep beraberr suslu olalim ozamaannn D

Tesekkur ederim eticin, ben 1-2 ay oncesine kadar neredeyse haftada 3 kere sekillendiriyordum sacimi. Masa duzlestirici falan. Simdi elimden geldigi kadar az yapmaya calisiyorum. Ozellikle duzlestiriciyi mumkun oldugunca az kullanmaya calisiyorum, bu en zararlisiymis. Masayi 1-2 haftada 1 yaparim, ve her dustan sonra sacimi fon ile kurutuyorum arada da fon cekiyorum. Sanirim haftada en fazla 2-3 kere masa kullanmak normaldir, daha fazlasi zararlidir diye dusunuyorum. Veya her kullanimdan once sacina koruyucu bir spray sikmalisin.

KIZLAAR VIDEO OLDU!!! birazdan yukleyecem, 1 saate kadar eklerim en gec !

Son düzenleme:

ama ben senin kadar becerikli degilim malesef nerde bende o yetenek o saclar oyle makyajjj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…