ama ben senin kadar becerikli degilim malesef nerde bende o yetenek o saclar oyle makyajjj
canimmmm tesekkur ederim, ama ben seni de cok begeniyorum, citi pitisin, bugun ne giydin bolumunde resimlerini unutmus degilimm :)) !
ama ben hic resim koymadimki oraya baska tweety olmasinmi okeske bu iltifatlar bana olsaydi ühühühühhü
:S pardon ozmn baska tweety di :26::26:
sorrryyyyy !! ama eminim sende citipitisindir
neyse hazir seni bulmusken bende danisayim...
burcucum ben kiyafet degilde degisik sac modelleri istiyorum sacim dalgali ve kabarik yani tam kivircik degil ama kopukle filan kip kivircik olabiliyor ama yikayip birakinca kabariyor bonus gibi oluyorum hani kivircik olsa yine iyide dalgali olunca kotu duruyor sacimi duzlestiririm bazenn ama dogru duzgun dum duzde olmuyor sacim brezilya fonunu dusundum ama zararlarini duydum ne kadar dogru bilmem ondanda vazgectim bana soyle guzel sac modelleri onerebilirmisin hani bu kabarik saca neler gider :26:
Istek uzerine bu video yu yapiyorum, sapkali resmimde dalgalarimi bu sekilde yaptim. Duzlestirici ile yapmayi tercih ettim cunku saclarimin ust kismi, ozellikle arkada duz kalmasini istedim, dalgalarim ustten baslasaydi sapkam kabarik ve daha havada dururdu. Saclarimin ustu duz kaldigi icin sapka daha iyi oturdu, ve saclarimin onu ile uyumlu oldu. Saclarimizin onunu iki taraftanda arkaya dogru dalgalar yaptigimizda saclarimiz daha dolgun ve havali durur, bunu unutmayin ! ozellikle sapka taktigimizda buna dikkat edelim. Umarim begenirsiniz, sirada masa ile dalgalar var :))
[video=youtube_share;rvENt0hzLAI]http://youtu.be/rvENt0hzLAI[/video]
ve belirtmeden gecemicem, bu video yapana kadar oldum !!! Basta bir kisim eksik sorry cekmemis cam
canım benim emeğine sağlık çok cici oldun bu video baya faydalı olcak bana çok teşekkürler
Brezilya fonu aksine saca iyi geliyormus diye duymustum, sorarim nisanlima bu aksam !
Bunlar hos dura bilir, veya sadece sacinin onune fon cekip arkaya toplamak, resimdeki angelina jolie nin saci gibi.
Eki Görüntüle 461894 Eki Görüntüle 461895 Eki Görüntüle 461896 Eki Görüntüle 461898 Eki Görüntüle 461899 Eki Görüntüle 461900
Daginik topuzlarda cok hos duruyor ve cok basit oluyor cogu zaman !!
youtube da loose updo veya updo tutorial yazinca cikar birsuru canim :)
Mesela bunlar:
How to Create a Romantic, Loose Updo - YouTube
Perfect Summer Updo! - Lauren Conrad Inspired - YouTube
Ve bu kadinin video lari super!:
http://www.youtube.com/user/lilithedarkmoon
Istek uzerine bu video yu yapiyorum, sapkali resmimde dalgalarimi bu sekilde yaptim. Duzlestirici ile yapmayi tercih ettim cunku saclarimin ust kismi, ozellikle arkada duz kalmasini istedim, dalgalarim ustten baslasaydi sapkam kabarik ve daha havada dururdu. Saclarimin ustu duz kaldigi icin sapka daha iyi oturdu, ve saclarimin onu ile uyumlu oldu. Saclarimizin onunu iki taraftanda arkaya dogru dalgalar yaptigimizda saclarimiz daha dolgun ve havali durur, bunu unutmayin ! ozellikle sapka taktigimizda buna dikkat edelim. Umarim begenirsiniz, sirada masa ile dalgalar var :))
[video=youtube_share;rvENt0hzLAI]http://youtu.be/rvENt0hzLAI[/video]
ve belirtmeden gecemicem, bu video yapana kadar oldum !!! Basta bir kisim eksik sorry cekmemis cam
Hep beraberr suslu olalim ozamaannnD
Tesekkur ederim eticin, ben 1-2 ay oncesine kadar neredeyse haftada 3 kere sekillendiriyordum sacimi. Masa duzlestirici falan. Simdi elimden geldigi kadar az yapmaya calisiyorum. Ozellikle duzlestiriciyi mumkun oldugunca az kullanmaya calisiyorum, bu en zararlisiymis. Masayi 1-2 haftada 1 yaparim, ve her dustan sonra sacimi fon ile kurutuyorum arada da fon cekiyorum. Sanirim haftada en fazla 2-3 kere masa kullanmak normaldir, daha fazlasi zararlidir diye dusunuyorum. Veya her kullanimdan once sacina koruyucu bir spray sikmalisin.
Rica ederimm =))Kuru saçlar için verdiğin bakım kürünü ve dalgalısaç yapımını deneceğim.Çok teşekkürler...
hayırlı olsun topiğin Burcucumm:) dalgaları yapmadan önce saçına herhangi bir şey sürdün mü canım yada bozulmaması için yaptıktan sonra herhangi bir ürün kullanıyor musun ?
düzleştiricinin markası nedir?
canımm bende seni takipteyiim :) benimde sorunlarımın bi tanesi eyeliner sürümü. ikisine eşit süremiyorum yada çok hafif sürdüğüm için gözümde görünmüyor bile :) böyle eyeliner ile ilgili bi bilgi versen mesela hangi eyelinerı önerirsin falan :)
Canım bukleler çok güzel olmuş çok havalı ve hoş duruyor
Saçların normalde nasıldır?
ince telli yağlı mı yoksa kalın telli yağlanmayan cinstenmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?