krepeli saça bayılıyorum kabarık kabarık aslan yelesi gibi duruyor en sevdiğim saç modelidir saçlarının kalın telli olması ve çabuk yağlanmaması çok büyük avantaj diye düşünüyorum.
İnce telli ve yağlı saç tipine sahip biri olarak söylüyorum ki böyle saçlarla uğraşmak çok zor
Burcucum videolar cok iyi oldu benım icin dalga meselesine akıl erdiremiyordum ben ,sayende cözdüm olayı
bu arada cok güzel bir bayansın maşallah vücudun cok güzel benım o kadar uzun bacaklarım yok malesef
Maşallah Allah nişanlına bagıslasın ,söylemeden gecemiycem videolardaki işin bittikten sonraki surat ifaden cok tatlı:)
Bir şey sormak istiyorum burcum benim gözlerim küçük far bile belli olmuo :) ön plana çıkarmak için bilindik şeylerin dışında bana öneride bulunabilirmisin?
adlin&esra&burcuhayal tesekkur ederim :))
Merhaba adlin, sanirim goz kapagin biraz dusuk ozaman, ayni sorun bendede var. Ben smokey eyes yaparak cozuyorum bu sorunu. Bende cok fazla renkli far kullanamiyorum, bunu renkli eyeliner kullanarak cozuyorum veya renkli dipliner. Gozlerini daha belirgin yapmak icin, ve dusuk goz kapagini kamufle etmek icin anlatacagim teknigi kullana bilirsin.
Goz kapagina, tam kiprik ustune acik renkte bir far sur, mesela beyaz. Ben mat renkler kullanmayi tercih ediyorum, ama istersen highlight da yapa bilirsin, bu sekilde sadece goz kapaginin ortasina sur. Goz cukuruna koyu renkte bir far sur yari yuvarlak seklinde. Kaslarini iyicene yukari kaldirarak ve yuzunu hafiften arkaya dogru yaslayarak goz cukurunu belirgin hale getire bilirsin. Bu belirgin olan yere yuvarlak kucuk firca ile koyu fari sur. Burda bir cizgi belirlenmesi lazim, bu cizgi yukariya dogru acilmasi lazim, ama alt goz kapagina yayilmamasi lazim. Sonra ince bir eyeliner sur gozunun ustune kucuk bir kuyrukla ve kirpiklerini kivir ve uzun ve dolgun gozukmesi icin bir kac kat mascara sur canim.
Ornek:
Eki Görüntüle 464839 Eki Görüntüle 464840 Eki Görüntüle 464841
Beyaz yerine goz kapaginda kahverengi:
Eki Görüntüle 464833
ve bu video ya keisnlikle bak, bu makyaj SUUUUUUUUPEEEEEEEEEER:
[video=youtube;8xU1tkMQctc]http://www.youtube.com/watch?v=8xU1tkMQctc[/video]
Hızır gibi yeştiyorsun :) süper yaa çook teşekkürederim... imaj konusundaki adresim belli oldu burcummmbir gün kendine uyguladığın makyajıda video olarak bizlerle paylaşırsan sevinirim :)
öncelikle maşallah çok güzelsin
yaşından küçük gösterenlere ne tarz giyinmeyi tavsiye edersin
krepe saça zarar vermiyor mu?:26::26:
hiç üşenmedm baştan sona okudum =)) kendımı tebrık edıyorum.
ve ve senıde tebrık edıyorum. saçı kurutup kolayca fön olayını sevdim =)) nişanlında kuaför sanırım, yorumlarda yanlış anlamadıysam, şanslısın =))
Istek uzerine bu video yu yapiyorum, sapkali resmimde dalgalarimi bu sekilde yaptim. Duzlestirici ile yapmayi tercih ettim cunku saclarimin ust kismi, ozellikle arkada duz kalmasini istedim, dalgalarim ustten baslasaydi sapkam kabarik ve daha havada dururdu. Saclarimin ustu duz kaldigi icin sapka daha iyi oturdu, ve saclarimin onu ile uyumlu oldu. Saclarimizin onunu iki taraftanda arkaya dogru dalgalar yaptigimizda saclarimiz daha dolgun ve havali durur, bunu unutmayin ! ozellikle sapka taktigimizda buna dikkat edelim. Umarim begenirsiniz, sirada masa ile dalgalar var :))
[video=youtube_share;rvENt0hzLAI]http://youtu.be/rvENt0hzLAI[/video]
ve belirtmeden gecemicem, bu video yapana kadar oldum !!! Basta bir kisim eksik sorry cekmemis cam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?