Burcucumm ile modaya dair hersey

krepeli saça bayılıyorum kabarık kabarık aslan yelesi gibi duruyor en sevdiğim saç modelidir saçlarının kalın telli olması ve çabuk yağlanmaması çok büyük avantaj diye düşünüyorum.
İnce telli ve yağlı saç tipine sahip biri olarak söylüyorum ki böyle saçlarla uğraşmak çok zor

Arkadasimin saclari da cok ince, ama boyle krepe attiginda tutuyor canim. Diplerine biraz kopuk sur, bol bol krepe at, bu arada krepe taragin da iyi olsun, birazda uclarina dogru at. Sonra spray sik. Bu sekilde dus alana kadar bozulmamasi lazim sacin

Burcucum videolar cok iyi oldu benım icin dalga meselesine akıl erdiremiyordum ben ,sayende cözdüm olayı
bu arada cok güzel bir bayansın maşallah vücudun cok güzel benım o kadar uzun bacaklarım yok malesef
Maşallah Allah nişanlına bagıslasın ,söylemeden gecemiycem videolardaki işin bittikten sonraki surat ifaden cok tatlı:)

Videolarimi begendine cok sevindim canim :)
Guzel iltifatlarin icin cok cok tesekkur ederim

burcucummm merhaba,
adasız senınleeee haaa topiğin haırlı olsun dıyorumm tamda kıyaftelerımden sıkıldım acaba ne gıbı bır değişklik yapsam dıye dusunurken karsıma cıktın.
bakım,fiziğin ve kombınlerın gercek ten cok hos senı tebrık edıyorum canım.

videoları izledim,çok güzel olmuş ellerine sağlık.gerçekten emek isteyen şeyler,vakit ayırıp uğraşmışsın,ne güzel.

Bir şey sormak istiyorum burcum benim gözlerim küçük far bile belli olmuo :) ön plana çıkarmak için bilindik şeylerin dışında bana öneride bulunabilirmisin?

adlin&esra&burcuhayal tesekkur ederim :))

Bir şey sormak istiyorum burcum benim gözlerim küçük far bile belli olmuo :) ön plana çıkarmak için bilindik şeylerin dışında bana öneride bulunabilirmisin?

Merhaba adlin, sanirim goz kapagin biraz dusuk ozaman, ayni sorun bendede var. Ben smokey eyes yaparak cozuyorum bu sorunu. Bende cok fazla renkli far kullanamiyorum, bunu renkli eyeliner kullanarak cozuyorum veya renkli dipliner. Gozlerini daha belirgin yapmak icin, ve dusuk goz kapagini kamufle etmek icin anlatacagim teknigi kullana bilirsin.
Goz kapagina, tam kiprik ustune acik renkte bir far sur, mesela beyaz. Ben mat renkler kullanmayi tercih ediyorum, ama istersen highlight da yapa bilirsin, bu sekilde sadece goz kapaginin ortasina sur. Goz cukuruna koyu renkte bir far sur yari yuvarlak seklinde. Kaslarini iyicene yukari kaldirarak ve yuzunu hafiften arkaya dogru yaslayarak goz cukurunu belirgin hale getire bilirsin. Bu belirgin olan yere yuvarlak kucuk firca ile koyu fari sur. Burda bir cizgi belirlenmesi lazim, bu cizgi yukariya dogru acilmasi lazim, ama alt goz kapagina yayilmamasi lazim. Sonra ince bir eyeliner sur gozunun ustune kucuk bir kuyrukla ve kirpiklerini kivir ve uzun ve dolgun gozukmesi icin bir kac kat mascara sur canim.

Ornek:

Beyaz yerine goz kapaginda kahverengi:

ve bu video ya keisnlikle bak, bu makyaj SUUUUUUUUPEEEEEEEEEER:
[video=youtube;8xU1tkMQctc]http://www.youtube.com/watch?v=8xU1tkMQctc[/video]

Hızır gibi yeştiyorsun :) süper yaa çook teşekkürederim... imaj konusundaki adresim belli oldu burcummm bir gün kendine uyguladığın makyajıda video olarak bizlerle paylaşırsan sevinirim :)

Hızır gibi yeştiyorsun :) süper yaa çook teşekkürederim... imaj konusundaki adresim belli oldu burcummm bir gün kendine uyguladığın makyajıda video olarak bizlerle paylaşırsan sevinirim :)

Rica ederim tatlim. Cekmek isterdim, denedim ama kullandigim camdan pek belli olmuyor.

öncelikle maşallah çok güzelsin

yaşından küçük gösterenlere ne tarz giyinmeyi tavsiye edersin

tesekkur ederim tatlim, yasindan kucuk gozukuyorsan daha olgun giyinmeni tavsiye ederim. Mesela spor ayakkabi giyiniyorsan, onun yerine babet veya topuklu ayakkabi giye bilirsin, Spor ceket yerine bir blazer giye bilirsin. Gomlek, elbise, dar kesim seyler yasindan buyuk gosterir. Ve tabiki sac ve makyaj da onemli. Eyeliner ve allik iyi suruldugunde daha buyuk gostere bilir, cocuksu bir yuzun varsa tabi ki.

hiç üşenmedm baştan sona okudum =)) kendımı tebrık edıyorum.
ve ve senıde tebrık edıyorum. saçı kurutup kolayca fön olayını sevdim =)) nişanlında kuaför sanırım, yorumlarda yanlış anlamadıysam, şanslısın =))

Tesekkur ederim canim.

ayy ben bunu görmedim hep nasıl yapıldığını merak etmiştim ama video yok çalışmıyo burcucum yaa neden acaba izleyemedim

canımm geçenlerde eyeliner la ilgili sorunlarım var demiştim :) sende detaylı bilgi veririm ilerleyen zamanlarda demiştin bi fotoğraf buldum tam istediğim eyeliner şeklinde ama videolu olmadığı için pek anlayamadım yani anlayamadım derken yine böyle dümdüz olmuyor :) işte tamda böyle bişey istediğim :) bunun gibi şeyler hakkında bilgi verirsen çok memnun oluruum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…