Burcucumm ile modaya dair hersey

canım cok tesekkur ederım .evet tatlım cuma gunu kombın yapıldı:) ama aynen dedıgın gıbı oldu .

kombın sıyahtı ama elımde seker pembesı clutch vardı .ınce zıncırden kolye takmıstım .

tatlım korse turkıyeye sıparıs edılıyor ıse ,ben sıtesınden bakayım o zaman .tesekkur ederım cnm

Resimlerdeki sen misin :O Mukemmelsinn bayıldımm sana saçlarında harika maşallah çok güzel giyiniyosun

canım bi makyöz tanıdığım kesinlikle avon tavsiye etmemişti onlar piyasa ürünü flormar ve golden rose kat kat daha iyi demişti. ama bence en iyisi mac ve kryolayn.. bu arada burcummm topiğin hayırlı olsun şekerim. sabahtan beri inceliyorum bayıldımmm

wooow mukemmel !! markasini biliyomusun?
bu arada topik & sen cok guzelsiniz :)

Mukemmel bencede, maalesef kim kardashianin giydigi elbisenin markasini bilmiyorum, ama dun nette bakarken tesadufen bir degisini gordum, resimdeki beyaz elbise zaten. Arasinda cok fark yok.

buradan baka bilirsin canim:
Ropa :: Vestidos :: Vestidos de Noche :: 'Sass' White Crystal Embellished Bandage Bodycon Dress - Celeb Boutique - Celebrity Style At High Street Prices!

Resimlerdeki sen misin :O Mukemmelsinn bayıldımm sana saçlarında harika maşallah çok güzel giyiniyosun

Benim canim cooooook tesekkur ederimm :)

Cok tesekkur ederim tatlim herzaman beklerimm :)

Bir konu hakkinda daha fazla bilgi isterseniz kizlar, mesela sac makyaj kiyafet herzaman bana mesaj ata bilirsiniz veya buraya yaza bilirsiniz. Hakkinda bir parca yazmaya calisirim. Ozellikle sac hakkinda sorulariniz varsa, istediginizi sora bilirsiniz, nisanlim kuafor bilgi alip burada paylasirim :)

canım ilk başta siyah şapkalı fotoğrafında saçlarını kendin yapmıştın çooooook da güzel olmuş ellrine sağlık :) nasıl yaptığını anlatabilir misin ?

canım ilk başta siyah şapkalı fotoğrafında saçlarını kendin yapmıştın çooooook da güzel olmuş ellrine sağlık :) nasıl yaptığını anlatabilir misin ?

en yakin zamanda video cekecem canim paylasicam. Gecen videyo cekiyordum ilk 5 dk sini cekmis sadece, cok moralim bozuldu. En yakin zamanda sizlerle 3 farkli teknik paylasicam ins:)

Hollanda, maalesef ki havalar dun yagmurlu ve soguktu
Resim aksam ustu, saat 22.00 gibi cekildi, hava serindi yani :)

Amsterdam a gitmistim bende orasi genelde hep soguk oluyor zaten.Heleki ben Kasim da gittim. Hic unutmam ARTIS zoo da ellerim titreye titreye soguktan olerek hayvanat bahcesini dolasmistim. COk guzel gunlerim gecti, cok guzel ayakkabilar aldim. Cok eglendim o gunleri hic unutmuyorum , belki yazin gene gelirim ucuz ucak bileti otel bulabilirsem. Cok ozledim ama cok oyle boyle degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…