her zamankı gbi çok hoşsun canım :)
çk güzel.........
Spanx markasinin korselerini netten siparis vere biliyorsun canim. Hollywood unlulerin kullandigi korse markasi spanx bu arada.
Eki Görüntüle 459522 Eki Görüntüle 459523 Eki Görüntüle 459524 Eki Görüntüle 459525 Eki Görüntüle 459526 Eki Görüntüle 459527
Bence super olur, ama aksesuarlarla hareket katmayi unutma yoksa cok siyah olursun canim ! Kusura bakma cok gec oldu, sanirim suan bu kombini yaptin bile
(
AAAHH kizlar nasil ama, bu elbiseye bayildim!!!
Bu elbise benim olmasi lazimm !!
Eki Görüntüle 459790 Eki Görüntüle 459791
burcucum sence bu nasıldır geçen gün aldım daha 1 kere sürdüm aceleyle iyi gibi sürerken hissetmiyosun çok hafif gerçekten kaşmir dokusunda
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...iqGHDQ&usg=AFQjCNHv4eanPK-AcKzhMCqcU6MaD5lNNg
wooow mukemmel !! markasini biliyomusun?
bu arada topik & sen cok guzelsiniz :)
Resimlerdeki sen misin :O Mukemmelsinn bayıldımm sana saçlarında harika maşallah çok güzel giyiniyosun
canım bi makyöz tanıdığım kesinlikle avon tavsiye etmemişti onlar piyasa ürünü flormar ve golden rose kat kat daha iyi demişti. ama bence en iyisi mac ve kryolayn.. bu arada burcummm topiğin hayırlı olsun şekerim. sabahtan beri inceliyorum bayıldımmm
Eğer blogun yoksa blog açmanı şiddetle tavsiye ediyorum :)
canım ilk başta siyah şapkalı fotoğrafında saçlarını kendin yapmıştın çooooook da güzel olmuş ellrine sağlık :) nasıl yaptığını anlatabilir misin ?
Hollanda, maalesef ki havalar dun yagmurlu ve soguktu
Resim aksam ustu, saat 22.00 gibi cekildi, hava serindi yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?