canımm geçenlerde eyeliner la ilgili sorunlarım var demiştim :) sende detaylı bilgi veririm ilerleyen zamanlarda demiştin bi fotoğraf buldum tam istediğim eyeliner şeklinde ama videolu olmadığı için pek anlayamadım yani anlayamadım derken yine böyle dümdüz olmuyor :) işte tamda böyle bişey istediğim :) bunun gibi şeyler hakkında bilgi verirsen çok memnun oluruum :):)
Eki Görüntüle 465924
Burcucum merhaba canım :) , sana yine bi sorum olucaktı, kuzenimin düğünü için saks mavisi straplez mini saten bi elbise aldım, fakat ayakkabı ve clutch konusunda çok kararsızım, sence ne renk ayakkabı ve clutch kullanmalıyım, aynı renk yani saks mavisi mi yoksa lame gümüş tonlarında mı, biliyorsun aynı renk elbiseyi boğar derler, sence ne renk almalıyım, saks mavi mi yoksa gümüş mü ? En uygun renk hangisi olur sence ?
Merhaba canim, yorumunu gormemisim.
Bence kesinlikle gumus rengi ile kombine etmelisin, saks mavisi cok bogar.
burcucum merhaba solaryum hariç en çabuk nasıl bronzlaşabilirim? kakao yağı ve güneş kremi bir işe yaramadı.Zeytinyağı dediler onuda asla süremem.Yardımcı olursan sevinirim
Kakao yagi tek kullanma canim, cok zararliymis. Ben 1 ay once tatildeyken, bir kac gun sonra peer sun diye gunes kremi kullandim. Bunun icinde kakao yagi olanda vardi, ve oakdar cabuk yandim ki ! Zenci gibi olmustum :O
Turkiyede satiliyor bu krem. Ilk gunler yuksek faktorlu krem kullan, biraz yandiktan sonra peer sun kullan, cunku peer sun un faktoru 2, ve yana bilirsin cok uzun zaman guneste durursan.
Eki Görüntüle 466370
Spraylari de var.
sen solaryuma giriyormusun burcu
Kislari arada giriyorum solaryuma, bronz tenli olmayi seviyorum. Yazin da tatile gidiyorum.
tatilde soyulma olayından nefret ediyorum bu sene bir farklılık yapıp solaryuma giricem ardından tatile gidicem sen denedinmi boyle birsey diye merak ettim
Canım, benim yine bi sorum olucak sana, hangi renk oje sürmeliyim peki saks mavisi elbiseye hangisi en uygun olur sence, french, kırmızı yada siyah ?
çok güzel anlatmışsın canım emeğine sağlık :) jel eyeliner için önerdiğin bir marka var mı?
tavsiyen için teşekkürler canım :)Ben Mac kullaniyorum canim 2 senedir, cok memnunum, cunku benim gozlerim bazen cok yasariyor, ve yasarmasina ragmen butun gun kaliyor akmiyor :)
ve cok uzun kullana bilirsin.
Bu arada kizlar gel eyeliner kullanirsaniz, sakin kapagani acik unutmayin, ve 5 dk dan uzun acik tutmayiniz cunku cok cabuk kuruyor ve kullanamazsiniz.
Eyeliner cesitleri
Piyasada kalem, likit (dipliner), krem(jel) eyeliner cesitleri var. Kalemi zaten biliyorsunuz, digerlerine bakalim...
Likit eyeliner
Likit eyeliner, içerisinde kendi fırçası bulunan minik bir şişe içerisinde bulunur. İnce uclu olan likit eyeliner'i duzgun ve ince cizgiler istiyorsanız tercih edin. Ben likit eyelineri tercih etmiyorum cunku bende pek kalici olmuyor, ve cabuk bitiyor :S Likit eyelinerlarin uclari ince firca veya sunger seklinde oluyor. Firca kullanimi biraz zor olur.
Eki Görüntüle 466665
Likit eyeliner kalem seklindede oluyor, ince ucuyla duzgun ve ince cizgiler ceke biliyoruz. Ben bu sekilde cok duzgun cizgiler cekebiliyorum ama maalesef simdiye kadar hangi markadan kullandiysamda ucu kuruyor, farin uzerine kullandigim icin bir sure sonra artik ucundan eyeliner gelmiyor :S
Eki Görüntüle 466664
Krem (jel) eyeliner
Likit eyeliner kullanmak zor geliyorsa, jel eyeliner kullana bilirsiniz. Jel eyelinerlarin hem surumu kolay hem de yogun gorunumuyle secenekleri fazla. Akma ve bulaşma yapmiyor. Kalin eyeliner cekmek ve kuyruk yapmak icin ideal. Ama ince cizgilerde ceke bilirsiniz dogru firca kullandiktan sonra. Eyelineri ozel uclu eyeliner fircasi ile beraber kullanmaniz gerekiyor.
Eki Görüntüle 466666
Eyeliner nasil surulur?
Oncelikle goz kapaklariniza biraz pudra veya far surun, bu sekilde eyelinerimiz daha kalici olur.
Gozlerinizi gerdirerek ve asagi bakarak kipriklerinizin dibine mumkun oldugunca yakin bir cizgi cekiniz. Veya gozlerinizi acik tutun ve aynaya bakarak ince bir cizgi cekmeye calisin. Ben gozlerimi acarak surmeyi tercih ediyorum, cunku daha kolay oluyor ve daha duzgun duruyor. Cunku gozlerimizi gerdirerek cektigimiz eyeliner, gozlerimizi gerdirmedigimizde daha farkli dura bilir, duzgun bir cizgi olmaz, ozellikle eyelinerin kuyrugu sonradan cok farkli dura bilir.
Eyelinerin kuyrugunu yapmadan, siyah goz fariyla alt goz kapaginizdan hafiften yukariya dogru bir cizgi cekin. Gozunuzun alt kipriklerini bir cizgi olarak dusunun, ve bu cizgiyi mumkun oldugunca uzatmaya calisin, yani kuyruk bu cizginin bir uzatimi olmasi lazim. Far ile cizgiyi cektikten sonra ustunden eyeliner ile gecin.
Eki Görüntüle 466667
Belirsiz eyeliner gorunumu istiyorsaniz, ince kare bir fircaya siyah far alin, ve kiprik diplerine fircayi hafiften bastirarak, kipriklerinizin arasina ve hemen ustune siyah far ilave edildiginde, kiprikleriniz daha cok gorunur, ve bakislariniz degisir :)
Eki Görüntüle 466668
[video=youtube;hpzJ5TETW3U]http://www.youtube.com/watch?v=hpzJ5TETW3U&feature=related[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?