Burcucumm ile modaya dair hersey

İyi tatillerrrr canım

İyi tatilleeerrrrr

yaa süper. krepe özürlü bir insan olarak o videonu da seyrettim. baya öğretici oldu

mrb canim, hayirli ramazanlar

bende cok duymustum bunu ve senin yazinida okuyunca hemen abone oldum bugun :)

fakat odemeyi yapinca pc de sorun cikti ve sayfayi kapatmak zorunda kaldim.
Sonra maillerime bakim dedim odeme oldumu diye ve olmus, glossybox'tan mailler gelmis.
Ama aklimda bir soru var, hani mailde 4 kare varya, birinin icinde odeme bilgileri, birinin icinde odeme modu, birinin icinde teslimat bildileri ve birinin icinde teslimat modu, mailde teslimat modu olan karenin icinde bisey yazmiyo.
Sonra siteye girdim siparis bolumune, teslimat modu hakkinda hicbi bilgi yok yaziyo..
acaba odemeden sonraki etap teslimat modu'muydu? pc deki sorun dolayindan sayfayi kapatmak zorunda kaldigim icin goremedim.
sence otomatik olarak adrese gonderirlermiki? cunku sitede hic bi sekilde teslimat modu hakkinda bilgi veremiosun :s

musteri hizmetlerini ariyorum ama cevap vermiyorlar, bende bi sana sorim dedim canim :)
bu arada burda (fransa) 13€'ymus

ve urunlerin hepsimi miniatur geliyo?
bu arada ozel profil 1. box tan sonrami yapiliyo? cunku ondada hicbi bilgi yok

bilgilerin icin, ve simdiden cevaplarin icin tesekkurler canim, iyi tatiller optum

Son düzenleme:

Merhaba canım. Glossyboxta 1.paketı almadan once profılını yapmalısın cunku ona gore urun gonderılıyor. Ben o 4 kareye pek dıkkat etmedım acıkcası. Adresını yazdıktan sonra otomatık ay sonunda adresıne gelmesı lazımö paket gonderılmeden once zaten sana maıl gelıyor paketın gonderıldı dıye. Urunlerın hepsımınıatur gelmıyor herzaman en az 1 tane full sıze urun oluyor. Aramak yerıne maıl de gfondere bılırsın musterı hızmetlerıne. benım maıl gondrdıgımde cok cabuk gerı donmuslerdı.

Merhaba .ben rimel konusunda danışmak istemiştim.
maybelline rimel kullandın mı hiç görüşlerin nedir.birde malum çok çeşidi var hangisini önerirsin

tesekkur ederim cevabin icin canim, 1. box geldi ve memnunum simdilik :)

Merhaba .ben rimel konusunda danışmak istemiştim.
maybelline rimel kullandın mı hiç görüşlerin nedir.birde malum çok çeşidi var hangisini önerirsin

Maybelline in volume express rimelini kullandim ama maalesef hic memnun kalmadim. Maybelline yerine Maxfactor u tavsiye ederim, max masterpiece rimelini denedim gecen ay ve iyi bir rimel. Ben senelerdir Lancome definicils ve Diorshow kullandim bunlarin ikisi cok iyi, suan Estee Lauder extra sumptuous kullaniyorum, ve sanirim simdiye kadar kullandigim en iyi Mascara bu, kesinlikle tavsiye ederim !! Iyi bir mascara istiyorsan bunu dene bence.

tesekkur ederim cevabin icin canim, 1. box geldi ve memnunum simdilik :)

Cok sevindim canim, insallah ileriki zamanlardada memnun kalirsin

Merhaba burcucumm topigin cok güzel, sIk sIk ugruyorum buraya
Benim göz kalemlerle sorunum var, hangisini kullandiysam hep akti,
karma cildim var sanirim bu yüzden hemen akiyor.
Daha kalici olmasi icin tavsiye verebilir misin acaba

Merhaba burcucumm topigin cok güzel, sIk sIk ugruyorum buraya
Benim göz kalemlerle sorunum var, hangisini kullandiysam hep akti,
karma cildim var sanirim bu yüzden hemen akiyor.
Daha kalici olmasi icin tavsiye verebilir misin acaba

Merhaba miha, benimde goz kalemlerle sorunum vardi uzun sure cok cabuk akiyor gozlerimden dolayi sanirim. Ben lancome in goz kalemini kullaniyorum uzun suredir, memnunum sayilir. Eskisi kadar sik goz kalemi kullanmiyorum surekli aktigi icin. Kullandigimdada altina ince cizgi ile siyah gel eyeliner suruyorum, kirpik diplerime, bu goz kaleminin akmasini onler ve yerinde tutar. Gel eyeliner yerine siyah goz farida kullana bilirsin canim.

Lancome bende denedim, baya iyiydi.
Siyah göz fari yapiyorum mutlaka, demek ki bunun baska caresi yok. Hic akmayan bir kalem vardir belki diye düsünmüstüm :)

Tesekkürler canim cevabin icin

Lancome bende denedim, baya iyiydi.
Siyah göz fari yapiyorum mutlaka, demek ki bunun baska caresi yok. Hic akmayan bir kalem vardir belki diye düsünmüstüm :)

Tesekkürler canim cevabin icin

Rica ederim canim, bu arada rimel surmezsen de akar goz kalemi. Goz kalemi yerine goz fari da kullana bilirsin gozunun icine, bir onceki mesajimda yazmaya unutmusum. Ince br fircayla siyah goz farini fircaya alarak ve daha sonra dikkatlice goz kalemini surdugun yere sure bilirsin, dikkat et ama gozunun icine girmesin ozellikle lens kullaniyorsan.

Sen hangi fari kullaniyorsun, ben sirf far sürünce pek belli olmuyorda :44:

Sen hangi fari kullaniyorsun, ben sirf far sürünce pek belli olmuyorda :44:

Mac in farini kullaniyorum, veya sleek far paletimin icindeki siyah rengi. Eger kendi siyah farinin rengi iyi cikmiyorsa, yani pigmenti iyi degilse, birde fircayi hafif islatip fari surmeyi dene, fari hafif islak surdugumuzde rengi cok daha iyi cikar. Bunu yaparsan dikkat et butun farini islatma, tamamen islandiginda farin kurur ve birdaha kullanamazsin.

Kızlar haftaya pazartesı donuyorum hollandaya. Paylasımlarıma ozmn son hız devam edecem !!!
Ozel ıstedıgınız konular varsa buraya yaza bılırsınız

bende bişey sorucam kışlık kırmızı montumun üstüne sarı çanta almak istiyordum ki ilk sayfalardaki renk sklasını görne kadar yanlış bir tercihmi olur sizce?sarıya kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…