Merhaba kizlar,
Ben bu sabah erkenden tatile gidiyorum, bir sure aranizda olmayacam. Turkiyeden nette girdigimde bir goz atarim. Sorularinizi herzaman sora bilirsiniz, brisey danismak istediginizde veya merak ettiginizda mesaj birakin, ben geri dondugumde hepsine goz atarim ve cevap yazarim.
Hepinize iyi tatiller ve hayirli ramazanlar..
Sevgiler,,
Burcu
Merhaba kizlar,
Ben bu sabah erkenden tatile gidiyorum, bir sure aranizda olmayacam. Turkiyeden nette girdigimde bir goz atarim. Sorularinizi herzaman sora bilirsiniz, brisey danismak istediginizde veya merak ettiginizda mesaj birakin, ben geri dondugumde hepsine goz atarim ve cevap yazarim.
Hepinize iyi tatiller ve hayirli ramazanlar..
Sevgiler,,
Burcu
SImdi izleye bilirsin video yu canim
[video=youtube_share;rvENt0hzLAI]http://youtu.be/rvENt0hzLAI[/video]
Catlaklar herzaman beyaz kalir diye biliyorum ben, yanmaz hic bir sekilde. Ve kakao yagini tek kullanma, kakao yagli gunes kremi kullan canim. Hawaiian tropic ve peer sun gunes kremleri cok iyi. Gunese cikmadan vucuduna scrub ile iyi bir kese yap, derin boylece yenilenir ve yandiginda daha guzel bronz olursun. Guneslendikten hemen sonra da after-sun sur, bu hem cildini nemlendirir hemde soyulmamasi icin korur. Bunu sakin aksatma, en az gunes kremi kadar onemli !
Oncelikle herkeze hayirli ramazanlar !!
Son 1 senedir cok populer olan kozmetik boxlarini belki duymussunuzdur. Icinde 4-5 markalarin urunleri olan bir paket bu, her ay posta ile evinize gonderiliyor bir ucret karsiliginda. Sac bakimindan parfume, cilt bakimindan makyaja kadar, selektif kozmetik markalarinin en son cikan urunleri yer almakta bu paketlerde. Bu sekilde yeni urunler kesfede bilirsiniz, ve bir urunu tam boyut almadan onceden denemis olursunuz. Paketin icindeki urunlerin toplam fiyati, aylik odediginiz ucretten daha fazla. Yani kar etmis oluyorsunuz. Simdi dusunursunuz kesin, bu sirketler neden odediginiz ucretin ustunde urunler gondersin diye. Basit, cunku bu sekilde gundelik belki almaycagimiz veya hic duymadigimiz markalarin urunlerini denemis oluyoruz. Paketteki urunden memnun kalip aldigimizda markalarin musteri tabani buyuyor, satislari cogaliyor ve bu sekilde gelirleride yukseliyor. Yani sonunda markalar kar yapmis oluyor. Tamamen reklam amacli yani, ama etkili! Uye oldugunuzda kendinize ozel profil yapiyorsunuz, bu profile gore her ay size urun gonderiliyor. Paketinizi aldiginizda, urunleri test edip paketin sitesinde urun hakkinda yorum yapa bilirsiniz. Bu sekilde puanlar topluyorsunuz, ve belirli bir puandan sonra 1 paket bedava ala biliyorsunuz.
Turkiyede'de boyle bir orginazsyon var.
Ister bir goz atin!
Vanilya Club Kozmetik Keşif Kulübü
Bende aboneyim 1000lerce bunu yapan sirketlerden birine. Ben cok memnunum, cunku birsuru yeni marka ve urun tanimis oldum. Ve her ay paket almak zevkli oluyor. Sanki her ay hediye aliyormusun gibi, paketi acarken bile heyecanli oluyor icinden ne cikacak bu ay acaba diye. Guzel birsey, yani kesinlikle tavsiye ederim !
Benim uye oldugum sirektin adi Glossybox. Aylik €12,50 oduyorum, kargo dahil ve 5 urun gonderiliyor.
Dun 4. paketim geldi, ve sizlerle paylasmak istiyorum.
Paketin kendisi:
Eki Görüntüle 468798 Eki Görüntüle 468799
Paketi actigimizda. Icinde herzaman bir kart oluyor urunlerin hakkinda kisa bilgi veren.
Eki Görüntüle 468800
Urunler:
Normalde 5 urun geliyor, bu ay ekstra var pakette :)
Eki Görüntüle 468801
1. Kryolan - glossybox ruj:
Rujun rengi tam sevdigim pembemsi tonlarinda, cok begendim, ve butun gun gidiyor. Ayrica dudaklarimi kurutmuyor ve kremsi durusunu kaybetmiyor.
Rujun fiyati €11,90
Eki Görüntüle 468802
2. Himalaya herbals - purifying neem foaming face wash ( Yuz temizeleme kopugu)
Bunu daha ilk kez kullanicam. Tamamen dogal maddelerden yapilmis bu urun. Urun bilgilerinde yuzumuzu besledigi ve derinlemesine temizledigi belirtiliyor. Bakalim gercekten oyle mi, denedikten bir sure sonra dusuncelerimi yazarim.
fullsize fiyati €6,95
Eki Görüntüle 468803
3. Schwarzkopf professional - bc sun protect after-sun treatment (gunes sonrasi sac bakim sprayi)
Bu spray sacinizi onarir, yumusatir ve nemlendirir gunese ciktiktan sonra. Guneslendikten sonra en az cildimiz kadar onemli sacimiz, cunku sacimiz rengini ve isiltisini kaybede bilir. Saciniza ekstra bakim icin gunes sonrasi after-sun sac sprayi kullanin. Bu spray kopuk seklinde, ama elimizde kopuk eriyor sacimiza surmeden.
Ful size 200 ml fiyati €18,30
Eki Görüntüle 468804
4. Barry M - pembe oje
Barry M markasini magazada cok gorudm ama ilk kez denedim. Oje suan tirnaklarimda, ve bu ojeyi sevdigimi belitrmem gerek. Yogun bir rengi var, ve 1 kat bile yetiyor. Tek kotu yani fircasinin ince olmasi, buyuzden surmesi biraz ugrastirici oluyor. Tesadufen dun ayni renkten ruj almistim, oje ile simdi guzel ikili oldu =D
oje fiyati € 3,00
Eki Görüntüle 468805
5. Weleda - nemlendirici ve yenileyici vucut yagsi
Bunu da ilk kez kullanicam, yag tamamen dogal maddelerle yapilmis. Maddelerin turkcesini bulamadim bu yuzden soylemicem iceriklerini maalesef
Vucutu yumusatiyormus ve cilde sicak bir parlaklik veriyormus, ozellikle guneslendikten sonra iyi gelirmis. Kuru ciltlere ideal oldugu yaziyor.
100ml fiyati €14,95
6. Weleda- besleyici vucut kremi
Yukardaki anlattigim yagin kremi bu urun.
200 ml fiyati €13,75
Eki Görüntüle 468806
mrb canim, hayirli ramazanlar
bende cok duymustum bunu ve senin yazinida okuyunca hemen abone oldum bugun :)
fakat odemeyi yapinca pc de sorun cikti ve sayfayi kapatmak zorunda kaldim.
Sonra maillerime bakim dedim odeme oldumu diye ve olmus, glossybox'tan mailler gelmis.
Ama aklimda bir soru var, hani mailde 4 kare varya, birinin icinde odeme bilgileri, birinin icinde odeme modu, birinin icinde teslimat bildileri ve birinin icinde teslimat modu, mailde teslimat modu olan karenin icinde bisey yazmiyo.
Sonra siteye girdim siparis bolumune, teslimat modu hakkinda hicbi bilgi yok yaziyo..
acaba odemeden sonraki etap teslimat modu'muydu? pc deki sorun dolayindan sayfayi kapatmak zorunda kaldigim icin goremedim.
sence otomatik olarak adrese gonderirlermiki? cunku sitede hic bi sekilde teslimat modu hakkinda bilgi veremiosun :s
musteri hizmetlerini ariyorum ama cevap vermiyorlar, bende bi sana sorim dedim canim :)
bu arada burda (fransa) 13'ymus
ve urunlerin hepsimi miniatur geliyo?
bu arada ozel profil 1. box tan sonrami yapiliyo? cunku ondada hicbi bilgi yok
bilgilerin icin, ve simdiden cevaplarin icin tesekkurler canim, iyi tatiller optum
Merhaba canım. Glossyboxta 1.paketı almadan once profılını yapmalısın cunku ona gore urun gonderılıyor. Ben o 4 kareye pek dıkkat etmedım acıkcası. Adresını yazdıktan sonra otomatık ay sonunda adresıne gelmesı lazımö paket gonderılmeden once zaten sana maıl gelıyor paketın gonderıldı dıye. Urunlerın hepsımınıatur gelmıyor herzaman en az 1 tane full sıze urun oluyor. Aramak yerıne maıl de gfondere bılırsın musterı hızmetlerıne. benım maıl gondrdıgımde cok cabuk gerı donmuslerdı.
Merhaba .ben rimel konusunda danışmak istemiştim.
maybelline rimel kullandın mı hiç görüşlerin nedir.birde malum çok çeşidi var hangisini önerirsin
tesekkur ederim cevabin icin canim, 1. box geldi ve memnunum simdilik :)
Merhaba burcucumm topigin cok güzel, sIk sIk ugruyorum buraya
Benim göz kalemlerle sorunum var, hangisini kullandiysam hep akti,
karma cildim var sanirim bu yüzden hemen akiyor.
Daha kalici olmasi icin tavsiye verebilir misin acaba
Merhaba miha, benimde goz kalemlerle sorunum vardi uzun sure cok cabuk akiyor gozlerimden dolayi sanirim. Ben lancome in goz kalemini kullaniyorum uzun suredir, memnunum sayilir. Eskisi kadar sik goz kalemi kullanmiyorum surekli aktigi icin. Kullandigimdada altina ince cizgi ile siyah gel eyeliner suruyorum, kirpik diplerime, bu goz kaleminin akmasini onler ve yerinde tutar. Gel eyeliner yerine siyah goz farida kullana bilirsin canim.
Lancome bende denedim, baya iyiydi.
Siyah göz fari yapiyorum mutlaka, demek ki bunun baska caresi yok. Hic akmayan bir kalem vardir belki diye düsünmüstüm :)
Tesekkürler canim cevabin icin
Rica ederim canim, bu arada rimel surmezsen de akar goz kalemi. Goz kalemi yerine goz fari da kullana bilirsin gozunun icine, bir onceki mesajimda yazmaya unutmusum. Ince br fircayla siyah goz farini fircaya alarak ve daha sonra dikkatlice goz kalemini surdugun yere sure bilirsin, dikkat et ama gozunun icine girmesin ozellikle lens kullaniyorsan.
Sen hangi fari kullaniyorsun, ben sirf far sürünce pek belli olmuyorda :44:
burcuuuuuuu harikasınnnnnnnn:):):)
Kızlar haftaya pazartesı donuyorum hollandaya. Paylasımlarıma ozmn son hız devam edecem !!!
Ozel ıstedıgınız konular varsa buraya yaza bılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?