Makyajda, cilt temizliğinde ve saç bakımında olmazsa olmaz ürünleri, işlevlerini paylaşır mısın?
canım sarı ayakkabıyla yapılan ve yapılabilecek kombin önerilerini paylaşırsan sevinirim :)
bende bişey sorucam kışlık kırmızı montumun üstüne sarı çanta almak istiyordum ki ilk sayfalardaki renk sklasını görne kadar yanlış bir tercihmi olur sizce?sarıya kırmızı
bu çok güzel bir topic olmuş üşenmedim tüm sayfaları okudum :) tarzın çok iyipaylaşımların devamını bekliyorum
canimmmmm cok tesekkur ederim herzaman beklerimmm
keşke daha çok paylaşım yapsanız
tatildeydim canim dun aksam geldim, bugun esyalarimi toparlayip hemen paylasimlarima devam edecem :)
Üşenmeden bütün sayfaları okudum çok güzel paylaşımlar yapmışsın tebrıkler.Bakım özürlü biri olarak böyle ahhhhhh diyerek iç geçire geçire okudum bayılıyorum böyle insanlara bende takip etmeye çalışacağım
evet bende begendım
keşke daha çok paylaşım yapsanız
bu çok güzel bir topic olmuş üşenmedim tüm sayfaları okudum :) tarzın çok iyipaylaşımların devamını bekliyorum
Üşenmeden bütün sayfaları okudum çok güzel paylaşımlar yapmışsın tebrıkler.Bakım özürlü biri olarak böyle ahhhhhh diyerek iç geçire geçire okudum bayılıyorum böyle insanlara bende takip etmeye çalışacağım
Aynen katiliyorum. Ben de bakim ozurluyum ve boyle uyumlu guzel giyinen kendine yakistiran bayanlara imreniyorum. Ne guzel... Tebrik ederim, cok basarili olmus, kendin de cok guzelsin
burcu,
ihtiyacınız olduğu her an soru sorabilrsiniz demiş olmana sığınarak;
kalıntelli gür ve artık düzleştirmekten şekil alamayan saçlarımı toplayıp gezmekten sıkıldım...düzelştiricinin yanından bile geçmek istemiyorum zaten hem bakımda yaptırdım kuaförüm kesinlikle kullanmamam gerektiini söyledi...banyodan sonra öle bi bakım yapıp öle bişey sürmeliyimki bu söz dinlemez saçlarım(gerçi bakımdan sonra biraz toparlandı tabi) yola girsin ve ölece açık bırakabileyim...krem jöle tavsiye etti bir arkadaşım sen ne dersin?
şimdiden teşekkürler...:)
burcu,
kalıntelli gür ve artık düzleştirmekten şekil alamayan saçlarımı toplayıp gezmekten sıkıldım...düzelştiricinin yanından bile geçmek istemiyorum zaten hem bakımda yaptırdım kuaförüm kesinlikle kullanmamam gerektiini söyledi...banyodan sonra öle bi bakım yapıp öle bişey sürmeliyimki bu söz dinlemez saçlarım(gerçi bakımdan sonra biraz toparlandı tabi) yola girsin ve ölece açık bırakabileyim...krem jöle tavsiye etti bir arkadaşım sen ne dersin?
burcu,
Bende senin derdine ortağım ne yazık ki artık her gün kullanmak yerine düzleştirici veya maşayı haftada bir güne indirdim o da sevdiceğimle buluşurken olmak koşuluyla, diğer zamanlarda dağınık topuz yapıp küpelerle bir şekilde o salık saçın havasını vermeye çalışıyorum ama ne hava ne hava..
Ayrıca arkadaşın kullandığı her kombin önerdiği her şey gerçekten çok şık, başarılarının devamını diliyorum canım
Hoşgeldin burcucumumarım tatilim bol eğlenceli,mutlu ve huzurlu geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?