Burcucumm ile modaya dair hersey

Makyajda, cilt temizliğinde ve saç bakımında olmazsa olmaz ürünleri, işlevlerini paylaşır mısın?

canım sarı ayakkabıyla yapılan ve yapılabilecek kombin önerilerini paylaşırsan sevinirim :)

Fikiradasi ve kayas en yakin zamanda paylasicam canimm

bende bişey sorucam kışlık kırmızı montumun üstüne sarı çanta almak istiyordum ki ilk sayfalardaki renk sklasını görne kadar yanlış bir tercihmi olur sizce?sarıya kırmızı

Cnan koyu bir galatasaray taraftari olmadigin surece bu renk kombinasyonundan kesinlikle uzak dur! Sari ve kirmizi hos bir goruntu olmaz.

bu çok güzel bir topic olmuş üşenmedim tüm sayfaları okudum :) tarzın çok iyi paylaşımların devamını bekliyorum

Son düzenleme:
Üşenmeden bütün sayfaları okudum çok güzel paylaşımlar yapmışsın tebrıkler.Bakım özürlü biri olarak böyle ahhhhhh diyerek iç geçire geçire okudum bayılıyorum böyle insanlara bende takip etmeye çalışacağım

Aynen katiliyorum. Ben de bakim ozurluyum ve boyle uyumlu guzel giyinen kendine yakistiran bayanlara imreniyorum. Ne guzel... Tebrik ederim, cok basarili olmus, kendin de cok guzelsin

evet bende begendım

keşke daha çok paylaşım yapsanız

bu çok güzel bir topic olmuş üşenmedim tüm sayfaları okudum :) tarzın çok iyi paylaşımların devamını bekliyorum

Aynen katiliyorum. Ben de bakim ozurluyum ve boyle uyumlu guzel giyinen kendine yakistiran bayanlara imreniyorum. Ne guzel... Tebrik ederim, cok basarili olmus, kendin de cok guzelsin

Canlarimmm benim oncelikle hepinizden cok cook tesekkur etmek istiyorum ! Iyi ki varsiniz. Beni stressli gunlerimde bile mutlu ettiniz. Guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim, sizlerde cok guzelsiniz herkezin kendine ait bir guzelligi vardir ve bunu en iyi sekilde ortaya cikaricaz :)

okumaya devam edin, ve merak ettiniz briseyler oldugunda herzaman sora bilirsinizz

burcu,
ihtiyacınız olduğu her an soru sorabilrsiniz demiş olmana sığınarak;

kalıntelli gür ve artık düzleştirmekten şekil alamayan saçlarımı toplayıp gezmekten sıkıldım...düzelştiricinin yanından bile geçmek istemiyorum zaten hem bakımda yaptırdım kuaförüm kesinlikle kullanmamam gerektiini söyledi...banyodan sonra öle bi bakım yapıp öle bişey sürmeliyimki bu söz dinlemez saçlarım(gerçi bakımdan sonra biraz toparlandı tabi) yola girsin ve ölece açık bırakabileyim...krem jöle tavsiye etti bir arkadaşım sen ne dersin?

şimdiden teşekkürler...:)

Bende senin derdine ortağım ne yazık ki artık her gün kullanmak yerine düzleştirici veya maşayı haftada bir güne indirdim o da sevdiceğimle buluşurken olmak koşuluyla, diğer zamanlarda dağınık topuz yapıp küpelerle bir şekilde o salık saçın havasını vermeye çalışıyorum ama ne hava ne hava..

Ayrıca arkadaşın kullandığı her kombin önerdiği her şey gerçekten çok şık, başarılarının devamını diliyorum canım

Bende senin derdine ortağım ne yazık ki artık her gün kullanmak yerine düzleştirici veya maşayı haftada bir güne indirdim o da sevdiceğimle buluşurken olmak koşuluyla, diğer zamanlarda dağınık topuz yapıp küpelerle bir şekilde o salık saçın havasını vermeye çalışıyorum ama ne hava ne hava..

Ayrıca arkadaşın kullandığı her kombin önerdiği her şey gerçekten çok şık, başarılarının devamını diliyorum canım

Tesekkur ederim oncelikle pepuk.

Saclariniz cok fazla yiprandiysa duzlestiriciye ara vermekle iyi yapmissiniz. Duzlestirici saci cok fazla yipratiyor, ozel gunlerde saclarinizi duz istiyorsaniz da fon cektirin kuaforde veya kendiniz cekin, bu daha az zarar verir saciniza, ve herzaman duzlestirici, masa veya fon kullanmadan once koruyucu bir spray kullanin.
Saclarinizin kendine gelmesi icin, iyi bir sampuan ve sac kremi onemli. Ben Wella PRO SERIES repair sampuanini ve sac kremini tavsiye ediyorum, bunlar saca cok iyi geliyor.
Uzun sureli bir kur kullanmanizda saclariniza cok iyi gelir, kucuk cam siselerde bakimlar oluyor, bunu haftada 1 defa kullanarak, 2 -3 ay icinde cok daha saglikli saclar elde ede bilirsiniz. Benim gecmiste kullandigim bakimlarin markasi Matrix biolage cera-repair pro.
Dustan cikmadan once saciniza soguk su tutun, bu ekstra isilti verir.

Dustan sonrasinda en onemlisi sacinizi HERZAMAN kurutun, ASLA islak birakmayin, hava nekadar sicak olursa olsun, ister disarda 50 derece olsun, yine de fonu acin ve saclarinizi kurutun. Saclarinizi kurutmadiginiz takdirde sac telleriniz yipranir ve kurur, su cunku hem cildi hemde saci cok kurutuyor. Boylece saciniz isiltisini da kaybeder ve cok daginik bir gorunum allir, saclariniz hertarafa ucusur topladiginizda bile.

Daha onceki sayfalarda video paylastim, dus sonrasi sac bakimim diye. O videoda ki gibi saclarinizi kurutun, yukardan asagi dogru tutun fonu sac kuruyana kadar. Bu sekilde saclariniz dupeduz olur fon cekmeden ve saciniz kabarmaz. Saciniz kuruyana kadar bu sekilde tutun fonu.

Sacinizi kuruttuktan sonra orofluido hair elixir diye sac bakim yagsi var, bu cok iyi bir yag, mucize gibi. Saciniza surdugunuz an saciniz yumusacik oluyor ipek gibi, ve cok guzel parliyor. Turkiye de varmi bilmiyorum, ama bunun yerine baska bir yag kullana bilirsiniz, mesela John Frieda full repair. Yagi saciniza surerken cok az miktarda surun, yoksa saciniz yagli bir gorunum alir, yag surerken ozellikle sac uclarina dikkat edin.

Bunlarin hepsi haricinde brezilyan fonu de deneye bilirsiniz kizlar, bu da saci dupeduz ve yumusacik yapiyor, ayni zamanda saci besliyor.

Umarim yardimci ola bilmisimdir.

[video=youtube;RSZ7uBpAQ7Y]http://www.youtube.com/watch?v=RSZ7uBpAQ7Y[/video]

Eklentiler

• $orofluido-sahara-160-ml_7a82.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…