Burcucumm ile modaya dair hersey

Yaz tatiligi bitti, ve bende her sene oldugu gibi yine stress basladi, ve stressin tek kaynagi, kislik mont bulmak...
Her sene okadar zorlaniyorum ki guzel bir mont veya ceket bula bilmek icin, ve her sene aldigimi birdahaki seneye begenmiyorum, sanirim bu konuda cok basarisizim, veya butcemi zorlamam lazim. Butun begendiklerim kis icin cok ince oluyor, kalin kislik montlarida ben begenmiyorum.
Herneyse internette biraz bakiniyordum, cok farkli modellerle karsilastim, ne dusunecegimi bilemedim, bir taraftan farkli ve enteresan durusu var ama dolabimda olsa giyermiyim bilemiyorum. Sizce nasillar?

aaah birde bunlara butcem yetse... :97::97::97::105:

burcucum ben ozellıkle bu modele bayıldım .hangı markaya ait acaba ?

bi'de hangı siteden baktın cnm ?fiyonk detayı filan japon styl gıbı duruyor

Sarı mı hardal rengi mi çözemediğim kabana ba-yıl-dım

Sariii neon sarisi, bende ba-yil-dim ama maalesef fiyati biraz ucukk

burcucum ben ozellıkle bu modele bayıldım .hangı markaya ait acaba ?

bi'de hangı siteden baktın cnm ?fiyonk detayı filan japon styl gıbı duruyor

Bu model benimde cok hosuma gitti, cok farkli ve topuklu ayakkabilar ile mukemmel dura bilir.
Buradan baka bilirsin, butun montlar burada, bu sayfadaki trench coatlar yan taraftan woolen coat sece bilirsin oradada farkli modeller var.

Trench Coats :
Slim Hooded Black Trench Coat [NCSOX0081] - $170.99 :

Guvenilir bir site, ara sira buradan alisveris yapiyorum.

Bende bayıldım siyaha.....Ayrıca burcucum gri mini elbiseye hangi renk ayakkabıı gider ???

Gri ayni siyah ve beyaz gibi, cogu renk ile kombine ede bilirsin. EN kolayi siyah, ama kirmizi, turuncu, zumrut yesili ve daha afzlasi ile de hos dura bilir canim. Eger koyu gri tonlarindaysa neon sarisi cok hos durur !

Eki Görüntüle 499186

Ne kadar ki fiyatı ayrıca hangi markaya ait ?

Burcucum ayrıca akşama bizim nişanımız var.
Bundan 1 sene önce bir markanın outletinden bulduğum
şu elbiseyi giymeyi düşünüyorum.
Siyah platform ve portföy çanta ile nişan açık havada kır düğün alanı gibi bir yerde olacak.
Ve denize çok yakın mesafede üzerime bir şeyler almam şart..
Ama ben bunun üzerine ne giyeceğimi bilemedim burcucum bana bir yol yordam gösterir misin ?
Birde kilo almışım üzerime dapdar oturdu elbise her yanım bıngıl bıngıl ortaya çıktı

burcuuuu bayıldım sana, tarzınaa
takipteyim bundan sonra
aaa aklıma gelmişken sana bişi danışıcam
siyah mini eteğim var. bunu düğün için nasıl kombinlerim?
alışverişe çıkıcam bikaç gün içinde önce sana danışmak istedim.
bluz, belki blazer ceket, çanta, ayakkabı...
bikaç öneri sunarsan nası nası mutlu olurum
hele birde fotolarla destekleyebilirsen.
çok şey istedim ama

Burberry nin ceketi, 1500 € falan fiyati.

Guzel olur bence canim, uzerine renkli bir sal ala bilirsin, ince bir kumastan. Hirka cok spor kacar ama uzerine siyah bir blazer cekette giye bilirsin canim. Ama deniz kenari oldugu icin en uygunu guzel bir sal olur veya siyah tulden hirka tarzi birsey.
Keske daha renkli ucus ucus birsey giyseydin canim, kir dugunu ve denize yakinmis, bu daha uygun olurdu.
Kilolarini da ortmek icin korsa giymelisin.
Simdiden iyi eglencelerr tatlimm

Bu etegi H&M den mi aldin, aynisinin zumrut yesili var bende hihi

Bunun uzerine bol birsey en guzeli olur, cunku etegin kendisi dar ve kisa. Alt dar ve ust dar hos goruntu vermez ve basit bir goruntu verir. Bunun uzerine kirik beyaz renginde bol bir gomlek giye bilirsin. Renkli gomleklerde cok hos olur, mesela cingene pembesi veya turuncu, sari, her renk olur sonucta etek siyah. Kolsuz tul gomleklerde cok hos durur, t-shirt tarzi tek omuzu dusuk olan badilerde cok hos dura bilir. Eger farkli bir gorunum istiyorsan metallica renklerinde bir ust tavsiye ederim, altin sarisi meselaa(fermari altin rengi ise yoksa gumus rengi kullan), super olur !!

Ayakkabi olarak yuksek topuklu ayakkabilar hos olur, ince topuklu, sandalet tarzi ola bilir, ama pumps daha hos durur diye dusunuyorum.
Uzerine kirik beyaz gomlek giyip ayakkabilarini kirmizi tercih ede bilirsin mesela, canta ve rujunuzu da kirmizi secerek cok hos bir goruntu ola bilir. Veya uzerine de siyah bir gomlek veya badi giyip, ayakkabini NEON renginde sece bilirsin, NEON yesili veya neon sarisi mukemmel durur hemde son trendlere uyumlu olursun. Eger uzerine renkli gomlek veya badi giyersen, ayakkabilarini siyah tut canim cantani siyah veya gomleginle ayni renk sece bilirsin. Cantanida siyah secersen, ojelerini ve rujunu gomleginle ayni renk yap.

Resimlerden fikir edine bilirsin canim.

Cok fazla resim bulamadim sorry

vaaaooovv süpersin canımm...
çok işime yarıcak verdiğin bilgiler
ben nedense hep üzerine dar bişiler olur diye düşünmüştüm blazer ceketle birlikte.
amaa dediğin gibi zaten son trendler hep önerdiğin şekilde
teşekkürler canım herşeyiyle düşünüp cevaplamışsın.
buarada eteğimi normal bi butikten aldım bu sene çok var bu eteklerden

Kizlar bu siteye bakmalisiniz, hayran kalicaksiniz!
Eger sacinizi boyatmayi falan dusunuyorsaniz bu siteyi kacirmayin. Kuafor okadar basariliki sac renklerini cok guzel tutturmus ve her sac modeli super olmus. Yan taraftan kendi sac renginize ve isteginize gore renk secimi yapa bilirsiniz. Categories yazan yerden.

Box No. 216

Ornekler:

once: Sonra:
once: sonra:
once: sonra:
Once: Sonra:
once: Sonra:

Daha fazlasi Box No. 216: before and after hair photos

Sevindimm canim

Haha peki benimkine cok benziyorr

bunlara bayıldım özellikle. aslında düşündüğüm tarzda şeyler. markalarını biliyorsan yazar mısın canım.
ulaşabilceğim şeylerse neden olmasın

Gumus renginde olan badi yi dosyalarimin arasinda buldum, maalesef hangi siteden kaydettiimi hatirlamiyorum canim

Siyah/beyaz gomlek: Miso Scalloped Collar Blouse from just £25.00 - Tops & T-Shirts from Republic: great styles and great prices.
Diger 2 gomlek: STYLEBOP.com | WinterVİRÜSGoldVİRÜSMontaukVİRÜSSilkVİRÜSTopVİRÜSbyVİRÜSSTEFFENVİRÜSSCHRAUT | the latest trends from the capitals of the world

daha fazlasi icin Blouses - Shop for Blouses at Polyvore

Son düzenleme:
burcuuuuuuu candy ben:)

saç bakımı ile ilgili yazdığınn o uzuuunn paragraf benim ne çok işime yaradı bilemezsin çok teşekkür ederim:)
mesela ben asla saçını kurutan biri değildim.. gece yıkar yatar sabaha kadar nasılsa kuruo diye düşünenlerdendim ve sabahta bi güzel düzleştiricinin ısısına maruz bırakıyordumm caaanımm saçlarımı meğer ne çok çektiriyirmuşum onlara.artık asla kurutmadan yatmak yok dışarsı 50 derece olsa bile :):)

baım yağı biraz pahalı geldi bu ayki bütçem için ama en azından mavi su gibi yada ısıdan koruyucu gibi ürünler alabilirim:)
üşenmeyip tekrar yüklediğin video içinde çok teşekkürler...hemen şimdi kalkcam duş alcam ve senn gibi bi kurutma yönetmi izlicem bende:)

tatilden gelmişsin hoşgeldin diyeyim bende

kışlık montlardan siyah olana bayıldım ben...ne alırsan al hepsinin sana çok yakışacağından eminim:)

sevgilyle kal:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…