Hosbuldummm adlin, tesekkurler canim tatilim super gecti :)
Sarı mı hardal rengi mi çözemediğim kabana ba-yıl-dım
burcucum ben ozellıkle bu modele bayıldım .hangı markaya ait acaba ?
bi'de hangı siteden baktın cnm ?fiyonk detayı filan japon styl gıbı duruyor
Bende bayıldım siyaha.....Ayrıca burcucum gri mini elbiseye hangi renk ayakkabıı gider ???
Eki Görüntüle 499186
Ne kadar ki fiyatı ayrıca hangi markaya ait?
Burcucum ayrıca akşama bizim nişanımız var.
Bundan 1 sene önce bir markanın outletinden bulduğum
Eki Görüntüle 499187 şu elbiseyi giymeyi düşünüyorum.
Siyah platform ve portföy çanta ile nişan açık havada kır düğün alanı gibi bir yerde olacak.
Ve denize çok yakın mesafede üzerime bir şeyler almam şart..
Ama ben bunun üzerine ne giyeceğimi bilemedim burcucum bana bir yol yordam gösterir misin ?
Birde kilo almışım üzerime dapdar oturdu elbise her yanım bıngıl bıngıl ortaya çıktı
burcuuuu bayıldım sana, tarzınaa
takipteyim bundan sonra
aaa aklıma gelmişken sana bişi danışıcam
siyah mini eteğim var. bunu düğün için nasıl kombinlerim?
alışverişe çıkıcam bikaç gün içinde önce sana danışmak istedim.
bluz, belki blazer ceket, çanta, ayakkabı...
bikaç öneri sunarsan nası nası mutlu olurum
hele birde fotolarla destekleyebilirsen.
çok şey istedim amaEki Görüntüle 499256
vaaaooovv süpersin canımm...Bu etegi H&M den mi aldin, aynisinin zumrut yesili var bende hihi
Bunun uzerine bol birsey en guzeli olur, cunku etegin kendisi dar ve kisa. Alt dar ve ust dar hos goruntu vermez ve basit bir goruntu verir. Bunun uzerine kirik beyaz renginde bol bir gomlek giye bilirsin. Renkli gomleklerde cok hos olur, mesela cingene pembesi veya turuncu, sari, her renk olur sonucta etek siyah. Kolsuz tul gomleklerde cok hos durur, t-shirt tarzi tek omuzu dusuk olan badilerde cok hos dura bilir. Eger farkli bir gorunum istiyorsan metallica renklerinde bir ust tavsiye ederim, altin sarisi meselaa(fermari altin rengi ise yoksa gumus rengi kullan), super olur !!
Ayakkabi olarak yuksek topuklu ayakkabilar hos olur, ince topuklu, sandalet tarzi ola bilir, ama pumps daha hos durur diye dusunuyorum.
Uzerine kirik beyaz gomlek giyip ayakkabilarini kirmizi tercih ede bilirsin mesela, canta ve rujunuzu da kirmizi secerek cok hos bir goruntu ola bilir. Veya uzerine de siyah bir gomlek veya badi giyip, ayakkabini NEON renginde sece bilirsin, NEON yesili veya neon sarisi mukemmel durur hemde son trendlere uyumlu olursun. Eger uzerine renkli gomlek veya badi giyersen, ayakkabilarini siyah tut canim cantani siyah veya gomleginle ayni renk sece bilirsin. Cantanida siyah secersen, ojelerini ve rujunu gomleginle ayni renk yap.
vaaaooovv süpersin canımm...
çok işime yarıcak verdiğin bilgiler
ben nedense hep üzerine dar bişiler olur diye düşünmüştümblazer ceketle birlikte.
amaa dediğin gibi zaten son trendler hep önerdiğin şekilde
teşekkürler canım herşeyiyle düşünüp cevaplamışsın.
buarada eteğimi normal bi butikten aldım bu sene çok var bu eteklerden
bunlara bayıldım özellikle. aslında düşündüğüm tarzda şeyler. markalarını biliyorsan yazar mısın canım.
bunlara bayıldım özellikle. aslında düşündüğüm tarzda şeyler. markalarını biliyorsan yazar mısın canım.
ulaşabilceğim şeylerse neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?