Burcucumm ile modaya dair hersey

Hosbuldumm canim, isine yaradigina cok sevindimm, dustan sonra ki yorumlarinida beklerim hihi

kizlar bu sefer ben size bir soru sorcam, aklima takildi.
Ojelerinizi yeni surdukten, yani daha kurumadan hemen sonra telefononuz calinca aciyormusunuz, yoksa ojelerinizin kurumasini bekleyip arayan kisiye sonradan geri mi donuyorsunuz?

Ben okadar sanssizim ki, butun gun telefonum calmaz oje surdukten sonra sanki dalga gecermis gibi caliyor, bende tabi dayanamayip her seferinde acmaya calisiyorum ve ojelerimi bozuyorum. Veya kapi caliyor, veya annem cagiriyor herzaman birsey cikiyor

simdi oje surdum bakalim nekadar dayanacak....

Cevaplarinizi bekliyorum, merak ettim

Son düzenleme:

hahhaaa :) ben genelde telefonları açıyorum bu işte ustalaştım oje kurutucu kullanırsan işini biraz olsun kolaylaştırır

burcucum canım senin zevkine her zaman güvenirim konunla alakasız olacak ama sevgilime doğum günü için evde hazırlayacağım el emeği bişeyler yapmak istiyorum önerilerin var mı

burcucum canım senin zevkine her zaman güvenirim konunla alakasız olacak ama sevgilime doğum günü için evde hazırlayacağım el emeği bişeyler yapmak istiyorum önerilerin var mı

VAARRR !!

Resim albumu al canim. Ilk sayfaya guzel bir not yaz. Butun anlamli resimlerinizi icine yapistir yanina anlamli sozler ile. Resimleri ama tanistiginiz zamandan bu yana yapistir, yani eskiden yeniye. Boylesine hem sevgini belli etmis olursun fazlasiyla hemde kendi el emeginle ve anlamli bir hediye vermis olursun.

Veya iki resim koyulan bir resimlik al, birine kendi resmini digerine de onun resmini koy. Resimligin icine de bir not yazdira bilirsin.

Ikisindede basari garantii

mrb burcucum. bu eteğin aynısından var bende ama kombinleyemiyorum. yardımcı olur musun? öğretmen olduğum için kolsuz giyemiyorum. kollu bir şeyler olması lazım. bir de aynı eteğin krem rengi var. onun için de kombin örnekleri gösterirsen sevinirm.zevkine güveniyorum

Eklentiler

• $timthumb.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 48
beni hiç kimse yerimden kaldıramaz o an :) oje kurutucu spreyler tene deyince alerji yapabiliyor en iyisi kurumasını beklemek :)

burcucummmm şimdi ojeyle ilgili bişey sormuşsun benimde aklıma getirdin bende oje özürlüsü biri olarak burdaki herkese sormak istiyorum senden de yanıt bekliyorum.hep parmaklarımın ince uzun olmasını istemiş çok özenmiştim aslında ama gel gör ki tam tersi oldu diyebilirm. uzun değil ama normal boyutta tırnaklarımda biraz geniş o yüzden oje sürmem yani kötü görüntü olur diye. şimdilerde bakıyorum herkes değişik değişik renklerde desenlerde ojeler sürüyolar valla onlardan çok canım çekti benim şu biraz geniş olan tırnaklarıma bi çaree bide oje sürme tekniklerini yazarsanız hani kenarlardan taşar falan filan valla siz daha iyi bilirsiniz onları bi yazarsanız çok iyi olur yani gören yazsa çok memnun olurummm

merhaba tarzın ve harikasın özellikle ve takipteyim artık...

bu bahsettiğin sitenin tr ye gönderimi var mı ? varsa + kargo bedeli ile ücretlendiriliyor?

burcucumm merhaba
kombinlerin çok hoş gerçekten ve çokkk yakışmış
senden kopya çekerek bende aklıma gelmeyen kombinleri yapmaya başladım fiziğimiz zaten oldukça benziyor tarzlarımız da birbirine yakın sayılır

sana sormak istediğim bir şey var ben mesela takı çok nadir alırım aldıklarımı da uyum yakalayıp ta kullanma şansım pek fazla olmaz
kıyafetlerine uygun takı seçerken nelere dikkat ediyorsun :44:
bende değişik tarzda yüzükleri , büyük büyük bilezikleri , uzun kolyeleri aynı anda takıp dolaşmak istiyorum

bir de çanta konusunda oldukça kararsız kalıyorum mesela bu pörtföy/clutch çantalardan alacağım güyaa ama o kadar fazla renk çeşidi görüyorum ki karar verip alamıyorum bir türlü

bu konularda seçimlerini nasıl yapıyorsun :44:

yardımcı olursan çoookk sevinirim

Kizlar yukaridaki yorumlariniza donecem, biraz yogunum hafta sonu malum.

Dun boyleydimm =)

Ve bu arada resimlerdede gorursunuz, saclarimi kestirdim, en az 10 cm gitti ((

Gomlek: Zara
Kolye: Primark
Colbert: H&M
Jeans: Bershka
Ayakkabi: Philipp Plein

Son düzenleme:
Burcucum tarzın gerçekten çok güzel bende takipteyim seni saçlarında yakışmış bende bu boylarda isitiyorum saçlarımı inş. bir gün yapıcam sanada çok yakışmış

canm beğenerek takip ediyorum ben de seni bu fotodaki saç rengini merak ettim yani uçları ile üst kısımları ne renk :)ben de saçımı uçlarını açtırarak boyamak istiyorm ama senin saç renginde mi yoksa daha çikolata kahve yapıp mı açsam bir türlü karar veremedim

Burcucumm su pratik saca fön cekme yöntemini ben de artik hep dustan sonra yapiyorum, cok güzel oluyor,
video cok isime yaradi

Bu arada saclarin güzel olmus

Benim istek arada kaynamış sanki... :/

Kaynamadi canim butun istekleri bir kenara yazdim, makyajda cilt temizliginde ve sac bakiminde vaz gecilmezlerimi paylasicam.
Fakat bugun okullar acildi burada, ve nezle olmusum biraz halsizim. Bu hafta icerisinde butun istekleri yazmaya calisicam :)

Hosbuldumm canim, isine yaradigina cok sevindimm, dustan sonra ki yorumlarinida beklerim hihi

burcuu duştan sonra saçımın tamamını kuruttuğumda öle bi hal aldıki elime fırça alıp fön çekme işlemine kalkışmak canım bile istemedi sanırım benim saçlar fazlaca yıpranmışlar yada ne bileyim çok minik bir saç kurutma makinam vardı onunla da ilgili olabiir miki saçım kabardı ve tel tel oldu.nese sonuç yine hüsran benim için...yardımın için saol canım benim bu saçlar adam olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…