burcuuuuuuu candy ben:)
saç bakımı ile ilgili yazdığınn o uzuuunn paragraf benim ne çok işime yaradı bilemezsin çok teşekkür ederim:)
mesela ben asla saçını kurutan biri değildim.. gece yıkar yatar sabaha kadar nasılsa kuruo diye düşünenlerdendim ve sabahta bi güzel düzleştiricinin ısısına maruz bırakıyordumm caaanımm saçlarımımeğer ne çok çektiriyirmuşum onlara.artık asla kurutmadan yatmak yok dışarsı 50 derece olsa bile :):)
baım yağı biraz pahalı geldi bu ayki bütçem için ama en azından mavi su gibi yada ısıdan koruyucu gibi ürünler alabilirim:)
üşenmeyip tekrar yüklediğin video içinde çok teşekkürler...hemen şimdi kalkcam duş alcam ve senn gibi bi kurutma yönetmi izlicem bende:)
tatilden gelmişsin hoşgeldin diyeyim bende
kışlık montlardan siyah olana bayıldım ben...ne alırsan al hepsinin sana çok yakışacağından eminim:)
sevgilyle kal:)
kizlar bu sefer ben size bir soru sorcam, aklima takildi.
Ojelerinizi yeni surdukten, yani daha kurumadan hemen sonra telefononuz calinca aciyormusunuz, yoksa ojelerinizin kurumasini bekleyip arayan kisiye sonradan geri mi donuyorsunuz?
Ben okadar sanssizim ki, butun gun telefonum calmaz oje surdukten sonra sanki dalga gecermis gibi caliyor, bende tabi dayanamayip her seferinde acmaya calisiyorum ve ojelerimi bozuyorum. Veya kapi caliyor, veya annem cagiriyor herzaman birsey cikiyor
simdi oje surdum bakalim nekadar dayanacak....
Cevaplarinizi bekliyorum, merak ettim
burcucum canım senin zevkine her zaman güvenirim konunla alakasız olacak ama sevgilime doğum günü için evde hazırlayacağım el emeği bişeyler yapmak istiyorum önerilerin var mı
beni hiç kimse yerimden kaldıramaz o an :) oje kurutucu spreyler tene deyince alerji yapabiliyor en iyisi kurumasını beklemek :)kizlar bu sefer ben size bir soru sorcam, aklima takildi.
Ojelerinizi yeni surdukten, yani daha kurumadan hemen sonra telefononuz calinca aciyormusunuz, yoksa ojelerinizin kurumasini bekleyip arayan kisiye sonradan geri mi donuyorsunuz?
Ben okadar sanssizim ki, butun gun telefonum calmaz oje surdukten sonra sanki dalga gecermis gibi caliyor, bende tabi dayanamayip her seferinde acmaya calisiyorum ve ojelerimi bozuyorum. Veya kapi caliyor, veya annem cagiriyor herzaman birsey cikiyor
simdi oje surdum bakalim nekadar dayanacak....
Cevaplarinizi bekliyorum, merak ettim
Sariii neon sarisi, bende ba-yil-dim ama maalesef fiyati biraz ucukk
Bu model benimde cok hosuma gitti, cok farkli ve topuklu ayakkabilar ile mukemmel dura bilir.
Buradan baka bilirsin, butun montlar burada, bu sayfadaki trench coatlar yan taraftan woolen coat sece bilirsin oradada farkli modeller var.
Trench Coats :
Slim Hooded Black Trench Coat [NCSOX0081] - $170.99 :
Guvenilir bir site, ara sira buradan alisveris yapiyorum.
Gri ayni siyah ve beyaz gibi, cogu renk ile kombine ede bilirsin. EN kolayi siyah, ama kirmizi, turuncu, zumrut yesili ve daha afzlasi ile de hos dura bilir canim. Eger koyu gri tonlarindaysa neon sarisi cok hos durur !
canm beğenerek takip ediyorum ben de seni bu fotodaki saç rengini merak ettim yani uçları ile üst kısımları ne renk :)ben de saçımı uçlarını açtırarak boyamak istiyorm ama senin saç renginde mi yoksa daha çikolata kahve yapıp mı açsam bir türlü karar veremedim
Fikiradasi ve kayas en yakin zamanda paylasicam canimm
Benim istek arada kaynamış sanki... :/
Hosbuldumm canim, isine yaradigina cok sevindimm, dustan sonra ki yorumlarinida beklerim hihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?