Burcucumm ile modaya dair hersey

Her zaman ki gibi yine çok güzel görünüyorsun kombinlerin harika canım ama benim senden bir ricam olucak seni daha tabiricayizse çıtı pıtı şeker kız candy formunda :) kombinlerle görmek istiyorum bize nasıl kombinler göstereceğini merak ediyorum.

aaa ogretmenlerin kolsuz giyinmesi yasak oldugunu bilmiyordum :O Bu eteklerin ustune ozaman bol bir gomlek guzel olur canim, lacivert etegin uzerine krem rengi, beyaz veya siyah ola bilir. Krem rengi etegin uzerine pembe, turuncu, mavi, siyah her renk ola bilir hemen hemen. Bol tul gomlekler hos durur, kotonda birsuru vardi en son baktigimda :)
Altina da topuklu ayakkabi tabiki, etek uzun oldugu icin duz tabanli ayakkabi bacaklarini oldugundan daha kisa gosterir. Bu etegi renkli corapli giymeni tavsiye etmem, hos bir goruntu vermez. 5. sayfaya goz ata bilirsin orda renk skalasi hakkinda bir parca yazmistim :)

Kayas Sari/hardal rengi ayakkabilari ne ile kombinleye biliriz diye sormustu. Renk skalasina baktigimizda sari rengin tamamlayici rengi mor tonlarinda oldugunu goruyoruz, mor rengi ile guzel bir birlesim olur yani. Benzer renklere baktigimizda, yesil ve turuncu ile de hos bir kombin olur. Sari ayakkabilari mavi jeans bir pantolon ile ve uzerine mor bir badi veya gomlek ile kombine ede bilirsin, aksesuarlarini saridan yana kullana bilirsin, ama cok goz alici olmasinlar, yoksa kombinasyonun cok goz yorar. Baska hos bir kombin komple siyah veya beyaz giyinip sadece ayakkabilarini on plana cikarmak, yani sadece 1 renge bakislari cekmek. Mesela siyah capri pantolon, siyah gomlek veya badi altina da sari ayakkabilarin, ve istege gore sari oje :)

Tirnaklarin genis ise uzatmani tavsiye ederim ve yuvarlak degilde duz torpulemeni. Bu sekilde tirnaklarin ve parmaklarin daha uzun gorunur. Oje surerken tirnaklarinin kenarlarindan ince 1mm serit birakmani, yani oje surmemeni tavsiye ederim. Oje yi tam tirnagin dibinden surme, yani etine degmesin. Ilk tirnagin ortasinda asagidan yukariya dogru cizgi sur sonrada yanlarini. Tirnagin yanlarini bos birakarak tirnaklarin daha ince ve uzun durur, dipten baslamayincada daha bakimli durur ve parmaklarin daha uzun gorunur.

Yani bu sekilde:

merhaba tarzın ve harikasın özellikle ve takipteyim artık...
bu bahsettiğin sitenin tr ye gönderimi var mı ? varsa + kargo bedeli ile ücretlendiriliyor?

Sanirim gonderimi var, olmasi gerekiyor butun dunya uzerinde gonderimleri var cunku. Ve yanilmiyorsam kargo ucreti yok, bedava yani.

Cook tesekkur ederim canim benim !!
Ben taki takarken aslinda ozellikle dikkat ettigim birsey yok. Renk uyumuna cok onem veriyorum bir tek, gumus ile gumus rengini ve altin ile altin rengini kombine ediyorum. Ve kiyafetim eger cok abartiliysa buyuk taki tercih etmiyor, ama uzerimde sade abartisiz bir badi varsa, uzun kolyeler veya buyuk yuzukler/kolyeler/kupeler tercih ede biliyorum.
En fazla hangi rengi kullaniyorsan o renkte clutch al canim, benim evde her renkte var az kaldi ama kullanmiyorum. Genelde siyahi tercih ediyorum

Tesekkurlerrrr !!! <3
bu resimdeki sac rengim 6 ve 7 numara karisimi. Butun sacimda bu boya vardi, fakat uclarinda daha onceden boya vardi ve aktigi icin uclari daha acik gosteriyor.

teşekkürler burcucum. maşallah nazar değmesin sana yaşın küçük olmasına rağmen her konuda çok bilgilisin :)

teşekkürler canım yanıtladığın için
bende genellikle altın-altın,gümüş-gümüş uyumuna dikkat ederim
ama işte nedense hep dışarı çıkmadan o taktıklarımın hepsi evin kapısında çıkartılır sadece alyansımla çıkarım
ahh bi kendimi alıştırsam o zaman alışveriş yaparken de sıkıntı çekmeyeceğim ama işte zamanla olur sanırım
clutch olarak tek karar verip alabildiğim benim de siyahtı zaten farklı renklere de elim gitmiyor ama açık renklerde alırsam daha çok işime yarayacak gibi

Kayas Sari/hardal rengi ayakkabilari ne ile kombinleye biliriz diye sormustu. Renk skalasina baktigimizda sari rengin tamamlayici rengi mor tonlarinda oldugunu goruyoruz, mor rengi ile guzel bir birlesim olur yani. Benzer renklere baktigimizda, yesil ve turuncu ile de hos bir kombin olur. Sari ayakkabilari mavi jeans bir pantolon ile ve uzerine mor bir badi veya gomlek ile kombine ede bilirsin, aksesuarlarini saridan yana kullana bilirsin, ama cok goz alici olmasinlar, yoksa kombinasyonun cok goz yorar. Baska hos bir kombin komple siyah veya beyaz giyinip sadece ayakkabilarini on plana cikarmak, yani sadece 1 renge bakislari cekmek. Mesela siyah capri pantolon, siyah gomlek veya badi altina da sari ayakkabilarin, ve istege gore sari oje :)
çok saol canım yardımların için kahve ve taba ile de hoş olablr dye dşnmüştüm

Sac kurutma makinan onemli, Watt nekadar yuksek olursa okadar iyi. Brezilya fonu dene belki ise yarar, bu sekilde saclarinda beslenmis olur. Brezilya fonu yaptirmazsanda bir surelik sacina her hafta kur yap canim, bunun cok faydasini gorursun.

Eki Görüntüle 502545 şu ayakkabıyı aldım dün bershkadan nasıl ama

Gule gule kullan, guzelmis :)

Tesekkurlerr adlinn
Tabiricayizse citi piti seker kiz candy... Anlamadim, ne sekilde gormek istiyorsun :26:

Kayas
çok saol canım yardımların için kahve ve taba ile de hoş olablr dye dşnmüştüm

Kahve ve taba ile de cok hos olur, hatta mukemmel olur. Ben o renkleri unutmustum hihi

Fikiradasi uyemizin istegi olmustu, makyaj, cilt ve sac bakiminda vaz gecilmezlerimi paylasmami istemisti. Topigin 9. sayfasinda makyajda holy grail lerimi paylasmistim, yani makyajde vaz gecilmezlerim, fakat bu 1-2 ay onceydi ve degisiklikler oldu. Sizlerle bugun vaz gecilmezlerimi paylasicam tekrardan :)

MAKYAJ

1. MAC fondoten

Fondotenimi senelerdir Mactan kullaniyorum, cunku bu fondoten cok hafif, kalin ve agir bir yapisi yok. Yuzumde cok dogal, bazen yok gibi duruyor. Bu yuzden vazgecilmezimdir kesinlikle !
M·A·C Cosmetics | Face and Body Foundation

2. Mac Concealer

Concealer i gozlerimin alti icin kullaniyorum, mesela iyi uyumadigimda ve gozlerimin alti hafiften mor oldugunda. Mac in bu concealeri simdiye kadar kullandigim en etkili ve en dogal concealer, kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim ! Concealerinizi alirken kendi teninizden 1 veya 2 ton acik olmasina dikkat edin, bu sekilde daha dogal ve kapatici olur, ve goz makyajiniz daha fazla on plana cikar.
M·A·C Cosmetics | Select Cover-Up

3. MAC Pudra ve allik

Macin pudrasini senelerdir kullaniyorum, cok memnunum. Rengi cok fazla pembemsi veya turuncu degil, yuzumde dogal duruyor, yokmus gibi. Pudra tenimden birazcik daha koyu, yuzume buyuk fircayla suruyorum, Kabuki fircasi ile. Surerken agirligi yanaklarima, elmacik kemigimin altina veriyorum. Bu sekilde yuzume dogal bir golge vermis oluyorum, ve yuzum yuvarlak gorunumu hafifletiyor.

Mac allik, bu alligin rengini bana MAC'te calisan biri tavsiye etmisti 2 sene once, kendim hic tercih etmeyecegim bir renk ilk bakista. Yuzde mukemmel duruyor, hafif bir bronzluk veriyor ve yuzumun hatlarini daha fazla belli ediyor. Ben aldiktan sonra ablam ve iki arkadasimda aldi. Bu allik gercekten mukemmel !!
Allikta FORMAT rengini kullaniyorum, pudrada Give me sun.
M·A·C Cosmetics | Powder Blush

4. MAC liquid eyeliner

Gecmiste eyeliner ile sorunum oldu, hangisini kullancagimi bilemedim. Kalem seklinde olanimi, firca uclu olanimi, yoksa bu sekilde olanimi. Hepsini denedikten sonra bunda takili kaldim, simdiye kadar denedigim en iyi ve kalici eyeliner. Gozde simsiyah duruyor ve aksama kadar cikmiyor ve dagilmiyor. Bu eyelineri ince eyeliner fircasi ile surdugumuzde kullanisi cok kolay. Mac in kalem seklinde olan EYELINER i da denedim, ama onu kesinlikle tavsiye etmiyorum, goz fari ustune surdugumuzde ucu cok cabuk kuruyor ve artik kullanilamiyor.

5. MAC Fix spray.
Bunu yaz tatilinden once aldim ve asik oldum bu urune !!! Benden sonra ablam ve arkadasimda aldim, gercekten herkeze tavsiye edecegim bir urun. Makyaj sonrasi yuze sikiliyor, fakat dikkat edin cok yakindan sikmayin makyajiniz bozulur. Siktiktan sonra fondetenin ve pudranin yapmacik goruntusunu aliyor, yuzunus pudrayi ve fondoteni daha iyi emiyor ve boylece cok dogal bir goruntu veriyor. Allik surdugunuzde bile, sanki yuzunuzun dogal rengi gibi duruyor. Bu urunu kullandigimizda makyajimiz butun gun yuzumuzde kaliyor ve dagilmiyor.

6. Estee lauder sumptuous extreme mascara
9. sayfada senelerdir diorshow ve lancome definiciels kullandigimi yazmistim. Fakat tatilden once bu mascarayi kesfettim, ve senelerdir kullandigim mascaralardan beni vazgecirdi. Bu rimel cook cook iyi, okadar cok volum veriyorki kirpiklere, ilk kullandiginizda inanamayacaksiniz. Benim kirpiklerim kisa ve dupeduz, senelerdir rimeller ile sorunum oldu cunku her seferinde istedigim gorunumu elde edemedim. Bu rimeli kirpiklerimi cok fazla uzatiyor ve kalinlastiriyor, cok yogun duruyor kirpiklerim. Ve hemen sonra kirpikleri parmaklarimla biraz yukariya dogru bastigimda kirpiklerim oyle kaliyor, yani dupeduz durmuyor :)

7. Sleek suede blush

Bu alligimi cok seviyorum, maalesef dusurdum ve kirdim, resimde rengi cok farkli duruyor ama gercek rengi bronz/turuncu gibi biraz, turkceden nasil anlatilir bu renk bilmiyorum ama cok dogal duruyor. Internetten en yakin zamanda tekrardan siparis vermem gerekiyor ben bunsuz yapamammm
Bu arada bu markayi defalarca anlattim sanirim, bu markayi cok seviyorum. Fiyatlari inanilmaz uygun ve kaliteleri cok iyii, 6 tane goz far paleti var ve 5 tane allik paleti var bu markanin bende. Goz farlari mac kalitesi ile ayni hatta bazi renkleri macten daha kalici. Sitesine goz atmanizi siddetle tavsiye ediyorumm !!!
Home page

8. Sleek oh so special & Au naturel eyeshadow pallete

Veeeeeee tabiki vaz gecilmezlerim, sleekin bu 2 palleti. Dogal ve mat renkleri seviyorum, ve genelde siyah/kahve tonlarinda makyaj yapiyorum. Bu paletler vaz gecilmezlerim ve hicbirsey bunlarin yerini tutamazz !!

9. Mac & bodyshop fircalarim

Makyajda fircalara cok onem veriyorum, cunku istedigin kadar gozfarin olsun en iyi kaliteden, iyi fircalarin olmadiktan sonra birseye yaramaz. Macin fircalarina baya bir para verdim ama pisman degilim, 2 senedir kullaniyorum ve hala yeni gibiler, ve omur boyu garanti veriyorlar, yani fircalara birsey olursa yenisini veriyorlar. Hernereye gidersem gidiyim, ister 1 gece arkadasimda kaliyim, fircalarim olmadan biryere gitmem !
En sik kullandigim fircalar bunlar, simdilik catrice in eyeliner fircasini kullaniyorum. Fakat en kisa zamanda MAC eyeliner fircasi edinmeyi dusunuyorum, cunku catrice fircasinin kalitesi pek iyi sayilmaz.

Simdilik vazgecilmezlerim bunlar makyajda, ama surekli degisiyor. Ve tabiki rujlarim var, ruj surmeyi cok seviyorum, ama surekli farkli renkler sectigim icin vazgecilmez bir rujum yok :)
Zamanim kisitli birazdan arkadasim ile yemege cikicam, yetistire bilirsem birazdan birde cilt bakimi icin vazgecilmezlerimi yazacagim
Urunler hakkinda veya baska birsey hakkinda sorulariniz olursa sora bilirsinizz

burcucumm sana ve kıyafetlerine ba yıl dımmm :) çok içten söylüyorum çok zevklisin.. giyim konusunda ben tam anlamıyla vasatım, burdaki yazılar ve yorumlar çok faydalı olucak bana eminim )

burcucumm sana ve kıyafetlerine ba yıl dımmm :) çok içten söylüyorum çok zevklisin.. giyim konusunda ben tam anlamıyla vasatım, burdaki yazılar ve yorumlar çok faydalı olucak bana eminim )

Bu ara uzun dar eteklere takmış durumdayım. Hele bir model var, bir kaç kişide gördüm, gri vücüdu saran bir şey ama hangi marka bilmiyorum. Benim olmalııııı o! Bileniniz, göreniniz var mı? Ya da bu tarz etekleri nerede bulabilirim?

Cook sevindim tatlim tesekkur ederimm !! <3

Turkiyedeki magazalarin koleksiyonlarini pek bilmiyorum, ama bu tur etekler bu sene zara da var tek tuk. Okuyanlarimiz arasinda baska bilen varsa yaza bilir :)))

Burcucumm sence yesil kirmizi renk kombinasyonu nasil? ya da mavi yesil? :44:

Yesil ile mavi hos bir goruntu vermez ama yesil ve kirmizi ola bilir, fakat bu renk kombinasyonunda cok dikkatli olmalisin her kiyafet parcasiyla hos durmaz cunku. Mesela yesil badi giyip dudaklarini kipkirmizi yapa bilirsin, veya yesil bir elbise ile ince cok ince kirmizi bir kemer. Ya kirmiziya yada yesile agirligi vermelisin, iki renkte ayni yogunlukta olmamasi lazim, yoksa vasat bir goruntu olur.

püff
derdimi anlatayim ben en iyisi :) yesil kisa bir elbise siparis verdim, normalde acigim ama bu elbiseyi mevlüde giymeyi düsünüyorum, yani altina siyah skinny, üstüne siyah kisa blazer giyerim diye düsündüm, ama esarbim hangi renk olsun karar veremedim, kirmizi ya da yesil mavi karisik olur diye düsünmüstüm

Kirmizi ola bilir, ama eger esarbin icinde yesil/mavi karisiksa onu kullanmani tercih ederim.

lc waikikide denemiştim ben tatlım beli kalın siyah lastikti dediğin gibi uzun bedeni saran ve griydi :) bayaa hoş durmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…