Kizlar yukaridaki yorumlariniza donecem, biraz yogunum hafta sonu malum.
Dun boyleydimm =)
Ve bu arada resimlerdede gorursunuz, saclarimi kestirdim, en az 10 cm gitti((
Gomlek: Zara
Kolye: Primark
Colbert: H&M
Jeans: Bershka
Ayakkabi: Philipp Plein
Eki Görüntüle 501494 Eki Görüntüle 501495 Eki Görüntüle 501496
Eki Görüntüle 502545 şu ayakkabıyı aldım dün bershkadan nasıl ama
mrb burcucum. bu eteğin aynısından var bende ama kombinleyemiyorum. yardımcı olur musun? öğretmen olduğum için kolsuz giyemiyorum. kollu bir şeyler olması lazım. bir de aynı eteğin krem rengi var. onun için de kombin örnekleri gösterirsen sevinirm.zevkine güveniyorum
burcucummmm şimdi ojeyle ilgili bişey sormuşsun benimde aklıma getirdinbende oje özürlüsü biri olarak burdaki herkese sormak istiyorum senden de yanıt bekliyorum.hep parmaklarımın ince uzun olmasını istemiş çok özenmiştim aslında ama gel gör ki tam tersi oldu diyebilirm. uzun değil ama normal boyutta tırnaklarımda biraz geniş o yüzden oje sürmem yani kötü görüntü olur diye. şimdilerde bakıyorum herkes değişik değişik renklerde desenlerde ojeler sürüyolar valla onlardan çok canım çekti benim şu biraz geniş olan tırnaklarıma bi çaree bide oje sürme tekniklerini yazarsanız hani kenarlardan taşar falan filan valla siz daha iyi bilirsiniz onları bi yazarsanız çok iyi olur yani gören yazsa çok memnun olurummm
merhaba tarzın ve harikasın özellikle ve takipteyim artık...
bu bahsettiğin sitenin tr ye gönderimi var mı ? varsa + kargo bedeli ile ücretlendiriliyor?
Cook tesekkur ederim canim benim !!burcucumm merhaba
kombinlerin çok hoş gerçekten ve çokkk yakışmış
senden kopya çekerek bende aklıma gelmeyen kombinleri yapmaya başladım fiziğimiz zaten oldukça benziyor tarzlarımız da birbirine yakın sayılır
sana sormak istediğim bir şey var ben mesela takı çok nadir alırım aldıklarımı da uyum yakalayıp ta kullanma şansım pek fazla olmaz
kıyafetlerine uygun takı seçerken nelere dikkat ediyorsun :44:
bende değişik tarzda yüzükleri , büyük büyük bilezikleri , uzun kolyeleri aynı anda takıp dolaşmak istiyorum
bir de çanta konusunda oldukça kararsız kalıyorum mesela bu pörtföy/clutch çantalardan alacağım güyaa ama o kadar fazla renk çeşidi görüyorum ki karar verip alamıyorum bir türlü
bu konularda seçimlerini nasıl yapıyorsun :44:
yardımcı olursan çoookk sevinirim
canm beğenerek takip ediyorum ben de seni bu fotodaki saç rengini merak ettim yani uçları ile üst kısımları ne renk :)ben de saçımı uçlarını açtırarak boyamak istiyorm ama senin saç renginde mi yoksa daha çikolata kahve yapıp mı açsam bir türlü karar veremedim
burcuuduştan sonra saçımın tamamını kuruttuğumda öle bi hal aldıki elime fırça alıp fön çekme işlemine kalkışmak canım bile istemedi sanırım benim saçlar fazlaca yıpranmışlar yada ne bileyim çok minik bir saç kurutma makinam vardı onunla da ilgili olabiir miki saçım kabardı ve tel tel oldu.nese sonuç yine hüsran benim için...yardımın için saol canım benim bu saçlar adam olmaz
Eki Görüntüle 502545 şu ayakkabıyı aldım dün bershkadan nasıl ama
Her zaman ki gibi yine çok güzel görünüyorsun kombinlerin harika canım ama benim senden bir ricam olucak seni daha tabiricayizse çıtı pıtı şeker kız candy formunda :) kombinlerle görmek istiyorum bize nasıl kombinler göstereceğini merak ediyorum.
Kayas
çok saol canım yardımların için kahve ve taba ile de hoş olablr dye dşnmüştüm
Cook sevindim tatlim tesekkur ederimm !! <3burcucumm sana ve kıyafetlerine ba yıl dımmm :) çok içten söylüyorum çok zevklisin.. giyim konusunda ben tam anlamıyla vasatım, burdaki yazılar ve yorumlar çok faydalı olucak bana eminim)
Bu ara uzun dar eteklere takmış durumdayım. Hele bir model var, bir kaç kişide gördüm, gri vücüdu saran bir şey ama hangi marka bilmiyorum. Benim olmalııııı o!Bileniniz, göreniniz var mı? Ya da bu tarz etekleri nerede bulabilirim?
Burcucumm sence yesil kirmizi renk kombinasyonu nasil? ya da mavi yesil? :44:
Yesil ile mavi hos bir goruntu vermez ama yesil ve kirmizi ola bilir, fakat bu renk kombinasyonunda cok dikkatli olmalisin her kiyafet parcasiyla hos durmaz cunku. Mesela yesil badi giyip dudaklarini kipkirmizi yapa bilirsin, veya yesil bir elbise ile ince cok ince kirmizi bir kemer. Ya kirmiziya yada yesile agirligi vermelisin, iki renkte ayni yogunlukta olmamasi lazim, yoksa vasat bir goruntu olur.
püff
derdimi anlatayim ben en iyisi :) yesil kisa bir elbise siparis verdim, normalde acigim ama bu elbiseyi mevlüde giymeyi düsünüyorum, yani altina siyah skinny, üstüne siyah kisa blazer giyerim diye düsündüm, ama esarbim hangi renk olsun karar veremedim, kirmizi ya da yesil mavi karisik olur diye düsünmüstüm
Kirmizi ola bilir, ama eger esarbin icinde yesil/mavi karisiksa onu kullanmani tercih ederim.
Kirmizi ola bilir, ama eger esarbin icinde yesil/mavi karisiksa onu kullanmani tercih ederim.
Bu ara uzun dar eteklere takmış durumdayım. Hele bir model var, bir kaç kişide gördüm, gri vücüdu saran bir şey ama hangi marka bilmiyorum. Benim olmalııııı o!Bileniniz, göreniniz var mı? Ya da bu tarz etekleri nerede bulabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?