lc waikikide denemiştim ben tatlım beli kalın siyah lastikti dediğin gibi uzun bedeni saran ve griydi :) bayaa hoş durmuştu
sanırım yaz ortasında denedim canım bende lcw çalışanıydım 2ay öncesine kadar.. siteden bulabilirsek ürünün kodunu hangi şubelerde olduğuna baktırabiliriz.. bi bakın istersen
antares şubesinde denemiştim ben canım ankaradaysan eğer.. belki sezonsonu olduğundan kalmamış veya kaldırmış olabilirler bilemedim şimdi
evet evet bunun cevabını ben de merakla bekliyorum :)burcucum birsey daha danısmak istıyorum sana ;
hollanda'da havalar nasıl bılmıyorum ama turkıye ıstanbul'da
degısken bı hava var :111: rüzgar da var nem de var
sonbahar'a gırıp gırmedgımız bellı degıl :111: kısacası bu havaları
cözemedım bile :/ en sınır oldugum dönemdır bu aylar .
kıs mı yaz mı ne oldugu bellı olmayan donemlerde ne gıyecegımı
sasırıyorum .bıraz alternatıf sunarmısın tatlım ?
ayakkabıdan elbıseye kadar alternatıf sunarsan eger faydalanmıs oluruz
en cok tereddut ettıgım ıse,bu aylarda corapsız mını etek elbıse gıyılır mı ?
offf cıldırcam yemın ederım ,boyle havaları hıc sevmıyorum ıste:84:
Kizlar kusuruma bakmayin..
Ozel hayatimda bircok degisiklik oldu son 2-3 haftada, iliski durumum degisti, okulum degisti, odam, isim, cevrem.. Koskoca bir defter kapatip herseye yeniden basladim diye bilirim. Yetmezmis gibi birde hasta oldum.
Henuz kendimi 100 % toparlayamadim. Kendimi cok halsiz, bitkin, stressli ve gergin hissediyorum. Moralim biraz bozuk ve birseyi yapmak pek canim istemiyor. Laptopu bile elime almiyorum diye bilirim.
Bundan dolayi sorulariniza gec cevap veriyorum, veya paylasimlarda bulunmuyorum. Hos ya, ilhamda yok..
Kendimi hemen toparlayip yine araniza donucem ve bastaki gibi aktif olucam insallah..
Bir surelik idare edin..
Sevgiler,
Burcuu
Ozel hayatimda bircok degisiklik oldu son 2-3 haftada, iliski durumum degisti, okulum degisti, odam, isim, cevrem.. Koskoca bir defter kapatip herseye yeniden basladim diye bilirim. Yetmezmis gibi birde hasta oldum.
Henuz kendimi 100 % toparlayamadim. Kendimi cok halsiz, bitkin, stressli ve gergin hissediyorum. Moralim biraz bozuk ve birseyi yapmak pek canim istemiyor. Laptopu bile elime almiyorum diye bilirim.
Bundan dolayi sorulariniza gec cevap veriyorum, veya paylasimlarda bulunmuyorum. Hos ya, ilhamda yok..
Kendimi hemen toparlayip yine araniza donucem ve bastaki gibi aktif olucam insallah..
Bir surelik idare edin..
Sevgiler,
Burcuu
Bir surelik idare edin..
Sevgiler,
Burcuu[/QU
Kimin hayatı sorunsuz ki illaki bir dönemde olsa hayat bizi tekmelicek sanırım başka türlü rahat edemiyorŞöylede birgerçek var üzüntüler çabuk geçmiyor yani üzülmeye devam ediceksin taaki hayat sana yeni bir şey sunana kadar. üzüntüyü minumuma indirmek için benden sana tavsiye evde durma içinden gelmesede kimin yanında iyi hissediosan oraya git yada gez dolaş saçma gelen her şeyi yap hıı birde çikolata ye Umarım hayat en kısa sürede sana güzel ve yeni şeyler sunar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?