Burcucumm ile modaya dair hersey

lc waikikide denemiştim ben tatlım beli kalın siyah lastikti dediğin gibi uzun bedeni saran ve griydi :) bayaa hoş durmuştu

Ciddi misin? Gördüğüm tam bahsettiğin gibi bir şey... Ne zaman denedin canım? Benim o eteği bulmam lazım ( çok istiyorum o tarz bir şey!

Son düzenleme:
sanırım yaz ortasında denedim canım bende lcw çalışanıydım 2ay öncesine kadar.. siteden bulabilirsek ürünün kodunu hangi şubelerde olduğuna baktırabiliriz.. bi bakın istersen

antares şubesinde denemiştim ben canım ankaradaysan eğer.. belki sezonsonu olduğundan kalmamış veya kaldırmış olabilirler bilemedim şimdi

antares şubesinde denemiştim ben canım ankaradaysan eğer.. belki sezonsonu olduğundan kalmamış veya kaldırmış olabilirler bilemedim şimdi

2 gün önce oradaydım ve hiç görmedim öyle bir şey... Zaten ben lc'de hemen hemen hiçbir şey bulamıyorum, çok karışık geliyor reyonlar bana... Yalnız çok üzüldüm o eteği kaçırdığıma

Burcucuum merhaba , paylaşımların çok faydalı sende çok tatlısın :16 :

Sana birşey danışmak istiyorum . Bu elbisemi yeni aldım . Daha giymedim bile acaba bana ne tarz ayakkabı ve çantayla kombinleyeceğimi önerir misin ? Şimdiden teşekkür ederim .

Bugun farkli birsey denedim, ozel tirnaga yapistirilan sekilli etiketler. Benim kullandigim marka Essence, altina da sari oje surdum. uygulamasi cok basit, bakalim nekadar dayanacak..

burcucum yine çok şıksın

canım ben de sana birsey soracaktım ; hani bi ara

uzun şifon dikey çizgili mini elbiselerın üzerine giyilen

gömlekler vardı ,yanlış hatırlamıyorsam zara markalı olabılırlerdı

ama pek emin degılım :/ anlatabıldım mı yaa ben

anlatabılmısımdır insallah sımdı o gomleklerden bana cok

acıl lazım oldu .nereden bulabılırım onlardan ben

bıde markası zara mı emın de degılım :/

Son düzenleme:
burcucum birsey daha danısmak istıyorum sana ;

hollanda'da havalar nasıl bılmıyorum ama turkıye ıstanbul'da

degısken bı hava var :111: rüzgar da var nem de var

sonbahar'a gırıp gırmedgımız bellı degıl :111: kısacası bu havaları

cözemedım bile :/ en sınır oldugum dönemdır bu aylar .

kıs mı yaz mı ne oldugu bellı olmayan donemlerde ne gıyecegımı

sasırıyorum .bıraz alternatıf sunarmısın tatlım ?

ayakkabıdan elbıseye kadar alternatıf sunarsan eger faydalanmıs oluruz

en cok tereddut ettıgım ıse,bu aylarda corapsız mını etek elbıse gıyılır mı ?

offf cıldırcam yemın ederım ,boyle havaları hıc sevmıyorum ıste:84:

burcucumm bütün sayfaları teker teker okudum söyliceğim ilk şey maşallah çok güzelsin canım boyun posun yüzün tarzın hemen nazar boncuğu koyim de nazar değmesin
keşke ben de senin gibi uzun boylu olsaymışım ama boydan vermemiş allah napalım neyse canım 1.61 boyunda ve 48 kiloyum kış için çizme almayı planlıyorum açık renk tonarda nası bi çizme önerirsin bana yani uzunluğu ne kadar olmalı modeli falan düztaban istemiyorum ama günlük kullanacağım için topuklu bi modelde almak istemiyorum boy kısa ama rahatıma düşkünüm yani bi de sence kısa boylular nası pantalonlar giymeli genelde üstüme oturan dar paça pantolonlar kullanıyorum doğru mu sence:26: önerilerini bekliyorum hee bi de yaşım 21 onu da diyim de :)

Son düzenleme:
evet evet bunun cevabını ben de merakla bekliyorum :)

Burcucum maşallah güzelliğine, bilgine ve üşenmeme yeteneğine kombinlerin için tebrikler ve videolar içinde
sonuç: takipteyim

Kizlar kusuruma bakmayin..

Ozel hayatimda bircok degisiklik oldu son 2-3 haftada, iliski durumum degisti, okulum degisti, odam, isim, cevrem.. Koskoca bir defter kapatip herseye yeniden basladim diye bilirim. Yetmezmis gibi birde hasta oldum.
Henuz kendimi 100 % toparlayamadim. Kendimi cok halsiz, bitkin, stressli ve gergin hissediyorum. Moralim biraz bozuk ve birseyi yapmak pek canim istemiyor. Laptopu bile elime almiyorum diye bilirim.
Bundan dolayi sorulariniza gec cevap veriyorum, veya paylasimlarda bulunmuyorum. Hos ya, ilhamda yok..
Kendimi hemen toparlayip yine araniza donucem ve bastaki gibi aktif olucam insallah..
Bir surelik idare edin..

Sevgiler,

Burcuu

2-3 hafta bir çok kimsenin kaldıramayacağı önemli değişikler yaşamışsın bu kolay birşey değil ancak bazen değişiklikler umulmadık iyilikler getirir hayata umarım senin hayatında da senin için iyi ne ise o olur en yakın zaman da toparlanıp aramıza dönmeni bekliyoruz:) yoksa bu topik eksik kalıyor :)

zor şeyler yaşamışsın... umarım bir an önce toparlanır ve eskisinden de iyi olursun

Kizlaaarrr anlayisiniz icin ve guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim. Sizlere vazgecilmezlerimle bir video cektim, yazmayi canim pek istemedi cok zaman aliyor, bu yuzden konusarak anlatmayi tercih ettim. Hastayim, sesimdende bellidir zaten. Iyi seyirlerr umarim begenirsiniz, Bir urun hakkinda sorunuz olursa herzaman sora bilirsiniz, biraz kisa anlattim yoksa cok uzun video olacakti.
Bu arada yakinda masa videosu da gelecek :)

Video yu youtube a ekleyim, sonra buraya ekleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…