haha tesekkurler, ama maalesef hollandada yasiyorum
Kizlarr gururla yeni blogumu sunuyorum !! Haftalarca uzerine calistiktan sonra nihayet bitti !!
Blogumu arkadasimla beraber actik, uluslararasi blog istedigimiz icin hem ingilizce hem turkce paylasimlarda buluncaz!
Burdada paylasimlarima devam edicem, blogumdan beni takip etmeyi unutmayin, orasi daha duzenli ve daha guncel olur ister istemez !!
Chocolate & Vanilla
blogun hayırlı olsun
Biliyorum canm :)) ama kombinlerini gorunce bu dusunceyi saklayamadimsüpersin
Tesekkur ederim. Fame burada yeni cikti, kokusu cok guzel !!
KOlay kolay her parfum kokusunu begenmem, ve almadan cok dusunurum, kokularda biraz tutucuyumdur. Ama fame de 1 dk bile dusunmedim cok guzell !!!
Britney spears midnight fantasy i ben birkac kisiden duymustum guzel falan felan diye, burada bir cok yerde sordum bulamadim, en sonunda bir tanidigimiz havalimanindan aldi bana, ve kokusu guzel ama mukemmel degil. Cok tatli bir kokusu var..
Parfumlerden vazgecilmezlerim Coco Chanel ve tabikide Jil sander JIL
peki fame de hangi koku baskın?
Genelde parfumlerin piramid yapisi olur, Yani 1 koku genelde daha baskin olur, 1 katkiya oncelik verilir. Lady gaga nin parfumu Push-pull teknolojisi ile yapildi, icindeki malzemelerin hicbirine oncelik verilmemis. Tam anlatamadim ama herneyse.
Parfumun kokusu 3 dusunceye gore uretilmis ve ona gore malzemeler kullanilmis:
1. Karanlik/ koyu (dark): Belladona cicegi
2. Sehvetli (sensual): bal, safran ve kayisi
3. Hafif ( light): Orkide ve Jasmine Sambac ( turkcesini bilmiyorum)
Bunlarin hepsinin karisimi ciceksi meyveli bir koku yaratmis, nasil anlatilir bilemedim ama kokusu cok guzel
Yani baskin olan tek bir koku yok her parfumdeki gibi
belki bi entresan bilgi daha, Coco Chanelden sonra dunyaca en hizli satan parfum lady Gaga Fame oldu, ilk haftasinda 6 miljon tane satilmis
çok güzel anlattın canım teşekkürlerparfümü bulabilirsem alacağım
sen böyle deyince daha çok merak ettim şimdi.ama türkiye ye gelene kadar ooo oo.kesin fiyatı da uçururlar.
bu arada internetteki diğer sitelere baktım da fame için en çok hissedilen bal,kayısı ve orkide notalarıymış.gerçekten ilginç bi koku olsa gerek.
Ebay/ gittigidiyor dan bakin orada kesin vardir :) Turkiye ye kargo ile gonderilir
ama yurt dışından parfüm satın almak yasaklandı türkiyede.
alınca gönderilmmiyo.gümrükte kalıyo die biliyorum
zevkin harika bu arada hayırlı olsunbir arkadaşımın tıpkısının aynısısın resmini bulabilirsem koyucam o yüzden sana canım bebeğim birtanem diyesim geldii paylaşımlarını merakla bekliycem
Burcu bence bugun ne giysem'e katilmalisin
haha tesekkurler, ama maalesef hollandada yasiyorum
bloguna baktım ama türkçe dil yok galibaaa
yakinda turkce de gelecek, paylasimlarimiz hem ingilizce hem turkce olacak canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?