Burcucumm ile modaya dair hersey

blogun hayırlı olsun

peki fame de hangi koku baskın?

peki fame de hangi koku baskın?

Genelde parfumlerin piramid yapisi olur, Yani 1 koku genelde daha baskin olur, 1 katkiya oncelik verilir. Lady gaga nin parfumu Push-pull teknolojisi ile yapildi, icindeki malzemelerin hicbirine oncelik verilmemis. Tam anlatamadim ama herneyse.
Parfumun kokusu 3 dusunceye gore uretilmis ve ona gore malzemeler kullanilmis:
1. Karanlik/ koyu (dark): Belladona cicegi
2. Sehvetli (sensual): bal, safran ve kayisi
3. Hafif ( light): Orkide ve Jasmine Sambac ( turkcesini bilmiyorum)

Bunlarin hepsinin karisimi ciceksi meyveli bir koku yaratmis, nasil anlatilir bilemedim ama kokusu cok guzel
Yani baskin olan tek bir koku yok her parfumdeki gibi

belki bi entresan bilgi daha, Coco Chanelden sonra dunyaca en hizli satan parfum lady Gaga Fame oldu, ilk haftasinda 6 miljon tane satilmis

Son düzenleme:

çok güzel anlattın canım teşekkürler parfümü bulabilirsem alacağım

sen böyle deyince daha çok merak ettim şimdi.ama türkiye ye gelene kadar ooo oo.kesin fiyatı da uçururlar.
bu arada internetteki diğer sitelere baktım da fame için en çok hissedilen bal,kayısı ve orkide notalarıymış.gerçekten ilginç bi koku olsa gerek.

çok güzel anlattın canım teşekkürler parfümü bulabilirsem alacağım

Ebay/ gittigidiyor dan bakin orada kesin vardir :) Turkiye ye kargo ile gonderilir

zevkin harika bu arada hayırlı olsun bir arkadaşımın tıpkısının aynısısın resmini bulabilirsem koyucam o yüzden sana canım bebeğim birtanem diyesim geldii paylaşımlarını merakla bekliycem

ama yurt dışından parfüm satın almak yasaklandı türkiyede.
alınca gönderilmmiyo.gümrükte kalıyo die biliyorum

zevkin harika bu arada hayırlı olsun bir arkadaşımın tıpkısının aynısısın resmini bulabilirsem koyucam o yüzden sana canım bebeğim birtanem diyesim geldii paylaşımlarını merakla bekliycem

cok saol canim benimmmmmmm diye bilirsin icinden geleni haha

burcucum ,cnm blogun hayırlı olsun mutlaka takip edecegım .

tatlım ben de birşey soracaktım ; bu ara profosyonel fotograf makınesı

almak ıstıyorum .aklımda canon var ama hangı modelı bılemıyorum .

senın foto.makınenın markası nedir acaba ?

canım bi'de ben ; lookbook'da Annabelle Fleur'un fotograf makınesının

markasını çok merak ediyorum .çekimlerı gercekten çok guzel .

senın de lookbooka üye oldugunu bılıyorum belkı Annabelle Fleur'un fotograf

makınesının markası ve modelını bılıyorsundur dıye sormak ıstedım :)

slm jnm bn ilk sayfadaki ten rengi yazılı sanırım çorabına bayıldımmmmm....zaten sana hepten bayıldım o ayrı da o çarabı nerden bulabilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…