Burcucumm ile modaya dair hersey

canım daha önceki sayfalarda sonuna kadar katıldığım şöyle bi mesaj vardı:

buna cevap gelmemişti bu soruya tekrar dönebilir miyiz?

Biraz gec oldu sorry :) Burada havalar baya sogdugu icin bu soruya sonradan geri donmemistim.

havalarin ne soguk oldugu veya ne sicak oldugu belirsiz oldugu donemlerden bende nefret ediyorum ! Surekli insan tereddut ediyor ne giyilmeli ve ne degil diye. Bu donemlerde ideal diz kapak uzerinde elbiseler, bu elbiseleri corapsiz giydigimizde cok fazla yaz havasi vermeyiz, aksine daha kisa bir elbise giyersek corapsiz bu havalara biraz abartili olur diye dusunuyorum. Kisa elbise veya etek giymek istiyorsaniz, altina ince (ten) rengi bir corap giymenizi tavsiye ediyorum kesinlikle. Hotpants veya sort giymek istiyorsaniz, bunu yine ince bir corapla giymenizi tercih ediyorum, VEYA uzerine UZUN salas bir hirka giymenizi tercih ediyorum. Hirka hotpantsinizdan uzun olursa daha hos ve uygun goruntu verir bu havalara gore. Veya jeans giyip ustune kisa kollu veya kolsuz bir badi giye bilirsiniz, istege gore ustune ince bir fullar/sal ala bilirsin, eger aksama dogru disari cikacaksan veya havalar serinse ustune blazer ceket ala bilirsin. ayakkabi olarak sandaletleri tercih etmiyorum, bunlar tam yazlik cunku, yaz donemide yeni gectigi icin bu ayakkabilari yeterice giymisiz ve artik dolaba saklamamiz gerekiyor demektir. Bu donemlerde babet, ön kismi açik ( yani peeptoe model) ayakkabilari tercih ediyorum. Bunlar tam bu havalara gore.

Benim kisisel dusuncelerim bunlarr :)

Tesekkur ederim canim benim.
Toparladim toparladim verdigim 4 kilonun 2 sini almisim

Sonbaharda genelde koyu sicak renkler uygun oluyor, mesela kirmizi, bordo, hardal rengi vs vs. Sonbahar gardarobuna orgu kazaklar ve hirkalar eklemeni tercih ediyorum, bunlar salas olursa modayada hemen uygun olmus olur :) Guzel bir çizme almani, fakat bunu kis aylarindada giyebilecegin bir cizme olmasi onemli. Ben sonbaharda ince ceketlerimi kalin bir salla kombinlemeyi seviyorum, mesela ince deri ceket veya blazer, boynumada kalin orgu bir sal canli bir renkte.

Sonbahar 2012 trendleri :)

- Altin rengi ve kirmizi
- askeri ceketleri ve gomlekler
- Kadife kumaslar
- Oryantal ve barok desenleri
- blazer ve kisa ceketler
- Bol ve buyuk kiyafetler
- Gotik ve komple siyah giyinmek ama bunu kaliteli kumaslar ile yapmak ve farkli kumaslari birbirleriyle kombine ederek (mesela siyah kadife ile deriyi kombine ederek)
- Dantel aplikler ve kurkler
- Uzun eldivenler (ozellikle bunu cok seviyorum !!! upuzun deri siyah eldivenler <3 )

Kizlarrr bugun Bana hersey yakisir programindan katilma teklifi aldim, maalesef istanbulda 2 haftadan fazla kalmadigim icin katilamiyorum cok uzgunum

peki jnm sen hangi parfümleri tercih edersin...yaz kış die ayırıyomusun yoksa devamlı kullandığın bnm kokum bu dediğin bi parfüm var mı?

peki jnm sen hangi parfümleri tercih edersin...yaz kış die ayırıyomusun yoksa devamlı kullandığın bnm kokum bu dediğin bi parfüm var mı?

Canim bnim kokum herzaman Jil Sander JIL ve Coco Chanel. Bunlar senelerdir vaz gecilmezlerim. Yaz aylarinda genelde bir parfum ekliyorum koleksuyonuma, bu sene armani diamonds oldu. Ve britney spears midnight rain ile lady gaga fame i ekledim fakat bunlari begendigim icin aldim. Yaz kokularina dikkat ediyorum biraz kisin hepsini kullaniyorum :)

Koleksiyon ******'
prdn icinde bir kac yazi hatalari var telefondan yazmistim aceleyle -________-'

Burcucuğum mrb Sayfanı beğenerek takip ediyorum. Benim de bir sorum olacaktı sana.
Yarın iş görüşmesine gideceğim ama kıyafetime kara veremiyorum Boyum 164, 57 kiloyum,
hafif göbek ve kalça problemim var o yüzden altı dar tutmamaya çalışacağım. Görüşmede
giymeye uygun 2 siyah eteğim (resim koydum aşağıya) hafif dar siyah ve buz mavisi pantolunum,
koyu yeşil diz üstü bir elbisem ve çeşitli renklerde (beyaz, sarı, açık pembe, lila vs)süslü gömleklerim
var. Nasıl bir kombin yapmamı önerirsin (bir tane krem rengi ince ceketim var, hava sıcak olduğu için ceket düşünmedim)
Ayrıca renk konusunda fikir vermesi adına bir resim gönderdim sana. Teşekkürler şimdiden

Tesekkur ederim canim.

Is gorusmesi oldugu icin cok fazla mini giymeni tercih etmem. Kalca sorunun varsa bunu pileli bir etekle orte bilirsin fakat bununlada dikkatli olmalisin, bazen kamufle etmek yerine dahada on plana cikara biliyor, ust bacaklarin kalinsa pileli etek tercih etmem. Resimdeki dar siyah etegi (eger fazla kisa degilse) ustune salas tul bir gomlekle kombinleye bilirsin. Mesela ekru renginde bir gomlek, beyaz veya baska bir renkte, etek siyah oldugu icin secenek cok fazla. Altinada platformsuz topuklu bir ayakkabi elinede kucuk bir canta, saclarinda toplu veya guzel bir fon cok hos dura bilir, hanim hanimcik bir goruntu ortaya cikar.
Pantolon giymek istersen buz mavisini tercih etmem, is gorusmesi icin fazla spor kacar, tabi is gorusmesine gidecegin ise de bagli. Siyah dar bir pantolonu ustune yine bol bir gomlekle kombinleye bilirsin, gomlegin uzunsa gomlegin on tarafini hafiften pantolonun icine sokup arkasini dista biraka bilirsin, ince bir kemer ve uzun bir kolye ve kucuk veya buyuk bir cantayla da uygun olur :)
Ilk is gorusmesi oldugu icin cok rengarenk veya cok iddiaali giyinmeni tercih etmiyorum canimm

Teşekkür ederin cevabın için canım Dar olan etek mini, pileli dizimin az üstünde,, pileli daha uygun olur bana göre de.
Üzerine dar, ekru, omuzları hafif büzgülü gömleğimi düşünüyorum,, eve gidince hemen deneyeceğim Topuklu ayakkabıyla
fazla aram olmadığı için alçak topuklu siyah ayakkabı giyeceğim. Görüşmeye gideceğim yer bir sigorta şirketinin genel müdürlüğü
o yüzden renkli bir seçim pek uygun olmaz Saçlarıma da düz bir fön çeksem yeterli olur sanırım

eminim cok guzel olursun :)
simdiden bol basarilarrr <3

Haha acikcasi kendimi kosturarak alisveris yaptigimi dusunemiyorumm
Nasil olurdu bilmiyorumm

senin yorgunluktan pestilin çikardi ama biz seni izlemekten keyif alridik bence
keske katilma imkanin olsaydi :)

demek yarismadan teklif geliyomus ben kendin basvuruyosun saniyodum:26:

senin yorgunluktan pestilin çikardi ama biz seni izlemekten keyif alridik bence
keske katilma imkanin olsaydi :)

demek yarismadan teklif geliyomus ben kendin basvuruyosun saniyodum:26:

Ask olsun benim yorulmamdan keyif alacaktiniz demek, hihi

Kendin basvurmalisin zaten normalde, ama kurgu yonetmeni benimle baglantiya gecti ve katilmami soyledi ve beni cast ile gorusture bilecegini. Maalesef ama istanbulda degilim

burcucum kadın giyime trendyoldan ceket diye bir konu açtım benim için yorum yaparmısın yardımcı olurmusun:))

canım önceki sayfalarda bunu yazmıştım ama cevap atamadın sanırım tekrar yazim dedim umarım cvp gelir saol şimdiden :)

canım önceki sayfalarda bunu yazmıştım ama cevap atamadın sanırım tekrar yazim dedim umarım cvp gelir saol şimdiden :)

canim ozur dilerim gormemisim, veya unutmusum bu mesaji

Oncelikle guzel mesajin icin tesekkur ederimm :)

Çizme alirken boyuna dikkat et. Eger diz kapaklarinin ustunde veya tam altinda olursa boyunu kisa gosterir, cizmelerin diz kapagin ve ayak bileklerinin tam ortasinda biterse bacak boyunu daha uzun gosterir. Cok acik renkte cizme tercih etmiyorum, birincilikle bu kis ayina hic uygun degil ve boyunuda kisa gosterir, cunku butun ilgi cizmenin rengine gider ve bacak boyunu kisaltir bu sekilde. Cizmenin rengi nekadar koyu olursa, yani nekadar az goze batarsa, seni okadar uzun gosterir, garip ama dogru bir tuyo Duz tabanli istemiyorsan, dolgu topuk veya kalin topuklu cizme tercih ederim. Ince topuklular gunluk rahat olmaz, ince bir topuga butun vucut agirligi bindigi icin bir sure sonra rahatsizlik verir ve butun gun bu topuklular uzerinde gezmek saglikli degil. Veya kalin tabanli cizmede veya bot ala bilirsin. Bir kac tane ornek :)

Christian Louboutin | Flavavec 120 textured-leather boots | NET-A-PORTER.COM

Pantalona geldigimizde, bol pacali pantolonlar daha uzun gosterir. Skinny jeanslar bacak boyunu kisaltir. Yukaridan dar baslayan ve alta dogru bolalan pantolonlar bacak boyunu cok daha uzun gostere bilir, altina birde topuklu ayakkabi giydiginde mukemmel bir gorunum olur :) Ve tabiki pantolonlardada kot nekadar koyu olursa okadar ince ve uzun gosterir boyunu.

çok çok tşk ederim canım gerçekten çok faydalı bilgiler oldu meğersem ne çok yanlış bildiğim şey varmış bundan sonra alışverişimi dediklerini göz önünde bulundurarak yapıcam

Burcucumm ve kızlar merhaba
Biliyorumm bikini mevsimi bitti, vitrinler sonbahar/kış ancak ben buna bayıldımm.

Markası Oye/Sally yalnız sanırım yalnız online satış yapıyorlar.Hiçbir markada böyle bi model (veya benzer)gördünüz mü deneyerek almak istiyorumm riskli bi modell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…