canım daha önceki sayfalarda sonuna kadar katıldığım şöyle bi mesaj vardı:
buna cevap gelmemişti bu soruya tekrar dönebilir miyiz?
BURCUCUM ADAŞIM MERHABA,
öncelikle bloğun hayırlı olsun canım benım
bu arada bende epeydir giremiyordumm sen bayag kılo vermıssın bıras toparla kendını acılen
bu arada sana bısey danıscam sonbahar ıcın alışverişe cıkıcam sımdı bana sonbahar ve kış ıcın gardolpta olmazsa olmaz seylei solermısın rıca etsem
peki jnm sen hangi parfümleri tercih edersin...yaz kış die ayırıyomusun yoksa devamlı kullandığın bnm kokum bu dediğin bi parfüm var mı?
Canim bnim kokum herzaman Jil Sander JIL ve Coco Chanel. Bunlar senelerdir vaz gecilmezlerim. Yaz aylarinda genelde bir parfum ekliyorum koleksuyonuma, bu sene armani diamonds oldu. Ve britney spears midnight rain ile lady gaga fame i ekledim fakat bunlari begendigim icin aldim. Yaz kokularina dikkat ediyorum biraz kisin hepsini kullaniyorum :)
Kizlarrr bugun Bana hersey yakisir programindan katilma teklifi aldim, maalesef istanbulda 2 haftadan fazla kalmadigim icin katilamiyorum cok uzgunum
Tesekkur ederim canim.Burcucuğum mrbSayfanı beğenerek takip ediyorum. Benim de bir sorum olacaktı sana.
Yarın iş görüşmesine gideceğim ama kıyafetime kara veremiyorumBoyum 164, 57 kiloyum,
hafif göbek ve kalça problemim var o yüzden altı dar tutmamaya çalışacağım. Görüşmede
giymeye uygun 2 siyah eteğim (resim koydum aşağıya) hafif dar siyah ve buz mavisi pantolunum,
koyu yeşil diz üstü bir elbisem ve çeşitli renklerde (beyaz, sarı, açık pembe, lila vs)süslü gömleklerim
var. Nasıl bir kombin yapmamı önerirsin(bir tane krem rengi ince ceketim var, hava sıcak olduğu için ceket düşünmedim)
Ayrıca renk konusunda fikir vermesi adına bir resim gönderdim sana. Teşekkürler şimdiden
Eki Görüntüle 528069
Kizlarrr bugun Bana hersey yakisir programindan katilma teklifi aldim, maalesef istanbulda 2 haftadan fazla kalmadigim icin katilamiyorum cok uzgunum
Tesekkur ederim canim.
Is gorusmesi oldugu icin cok fazla mini giymeni tercih etmem. Kalca sorunun varsa bunu pileli bir etekle orte bilirsin fakat bununlada dikkatli olmalisin, bazen kamufle etmek yerine dahada on plana cikara biliyor, ust bacaklarin kalinsa pileli etek tercih etmem. Resimdeki dar siyah etegi (eger fazla kisa degilse) ustune salas tul bir gomlekle kombinleye bilirsin. Mesela ekru renginde bir gomlek, beyaz veya baska bir renkte, etek siyah oldugu icin secenek cok fazla. Altinada platformsuz topuklu bir ayakkabi elinede kucuk bir canta, saclarinda toplu veya guzel bir fon cok hos dura bilir, hanim hanimcik bir goruntu ortaya cikar.
Pantolon giymek istersen buz mavisini tercih etmem, is gorusmesi icin fazla spor kacar, tabi is gorusmesine gidecegin ise de bagli. Siyah dar bir pantolonu ustune yine bol bir gomlekle kombinleye bilirsin, gomlegin uzunsa gomlegin on tarafini hafiften pantolonun icine sokup arkasini dista biraka bilirsin, ince bir kemer ve uzun bir kolye ve kucuk veya buyuk bir cantayla da uygun olur :)
Ilk is gorusmesi oldugu icin cok rengarenk veya cok iddiaali giyinmeni tercih etmiyorum canimm
Teşekkür ederin cevabın için canımDar olan etek mini, pileli dizimin az üstünde,, pileli daha uygun olur bana göre de.
Üzerine dar, ekru, omuzları hafif büzgülü gömleğimi düşünüyorum,, eve gidince hemen deneyeceğimTopuklu ayakkabıyla
fazla aram olmadığı için alçak topuklu siyah ayakkabı giyeceğim. Görüşmeye gideceğim yer bir sigorta şirketinin genel müdürlüğü
o yüzden renkli bir seçim pek uygun olmazSaçlarıma da düz bir fön çeksem yeterli olur sanırım
hadi yaa seni kosustururken gormek isterdimm
Haha acikcasi kendimi kosturarak alisveris yaptigimi dusunemiyorumm
Nasil olurdu bilmiyorumm
senin yorgunluktan pestilin çikardi ama biz seni izlemekten keyif alridik bence
keske katilma imkanin olsaydi :)
demek yarismadan teklif geliyomus ben kendin basvuruyosun saniyodum:26:
Biraz gec oldu sorry :) Burada havalar baya sogdugu icin bu soruya sonradan geri donmemistim.
havalarin ne soguk oldugu veya ne sicak oldugu belirsiz oldugu donemlerden bende nefret ediyorum ! Surekli insan tereddut ediyor ne giyilmeli ve ne degil diye. Bu donemlerde ideal diz kapak uzerinde elbiseler, bu elbiseleri corapsiz giydigimizde cok fazla yaz havasi vermeyiz, aksine daha kisa bir elbise giyersek corapsiz bu havalara biraz abartili olur diye dusunuyorum. Kisa elbise veya etek giymek istiyorsaniz, altina ince (ten) rengi bir corap giymenizi tavsiye ediyorum kesinlikle. Hotpants veya sort giymek istiyorsaniz, bunu yine ince bir corapla giymenizi tercih ediyorum, VEYA uzerine UZUN salas bir hirka giymenizi tercih ediyorum. Hirka hotpantsinizdan uzun olursa daha hos ve uygun goruntu verir bu havalara gore. Veya jeans giyip ustune kisa kollu veya kolsuz bir badi giye bilirsiniz, istege gore ustune ince bir fullar/sal ala bilirsin, eger aksama dogru disari cikacaksan veya havalar serinse ustune blazer ceket ala bilirsin. ayakkabi olarak sandaletleri tercih etmiyorum, bunlar tam yazlik cunku, yaz donemide yeni gectigi icin bu ayakkabilari yeterice giymisiz ve artik dolaba saklamamiz gerekiyor demektir. Bu donemlerde babet, ön kismi açik ( yani peeptoe model) ayakkabilari tercih ediyorum. Bunlar tam bu havalara gore.
Benim kisisel dusuncelerim bunlarr :)
bizse hala o ara günleri yaşıyoruz izmir deşöyle havalar soğusa diye bekliyoruz bilgiler için çok teşekkür ederim:)
canım önceki sayfalarda bunu yazmıştım ama cevap atamadın sanırım tekrar yazim dedim umarım cvp gelir saol şimdiden :)burcucumm bütün sayfaları teker teker okudum söyliceğim ilk şey maşallah çok güzelsin canım boyun posun yüzün tarzın hemen nazar boncuğu koyim de nazar değmesin
keşke ben de senin gibi uzun boylu olsaymışım ama boydan vermemiş allah napalımneyse canım 1.61 boyunda ve 48 kiloyum kış için çizme almayı planlıyorum açık renk tonarda nası bi çizme önerirsin bana yani uzunluğu ne kadar olmalı modeli falan düztaban istemiyorum ama günlük kullanacağım için topuklu bi modelde almak istemiyorum boy kısa ama rahatıma düşkünüm yani bi de sence kısa boylular nası pantalonlar giymeli genelde üstüme oturan dar paça pantolonlar kullanıyorum doğru mu sence:26: önerilerini bekliyorum hee bi de yaşım 21 onu da diyim de :)
canım önceki sayfalarda bunu yazmıştım ama cevap atamadın sanırım tekrar yazim dedim umarım cvp gelir saol şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?