Burcucumm ile modaya dair hersey

cnm sampuanimdan memnunum ama dedigin gibi fön makinesinden kaynaklaniyo olabilir. tesekkür ederim canim cevabin icin . Bu arada
geri döndügüne çook sevindimm. gidisin sessiz oldu ama dönüsün muhtesem olsunnn

burcucum tekrar geri dönmeyi düşünebilecek kadar kendini iyi hissetmene çok sevindim...

^^ Yorumlariniz icin tesekkur ederimmmm <3

Kizlar bugun boyleydimm, biraz salasim, dolabimdan elime geleni hemen uzerime giydim

Aslinda simdide yakin arkadasimin housewarming partisinde olmam gerekiyordu, ama canim istemedi ve bahane bulup gitmedim hihi.
Neyseki turkce bilmiyor ve burdaki yazdiklarimi gorup okuyamaz

Sapka: ZARA
Ceket: H&M
badi: H&M
pantolon: G-star

Keyifli hafta sonu dilerim herkezeee

Son düzenleme:
Dun carsidaydim arkadasimla, ve MAC a bakmadan gelemedim tabi ki. Yepyeni koleksiyon gelmis MAC dukkanlarina, ve gercekten mukemmeler!!
koleksiyonun adi Face and Body, bu koleksiyon ozellikle yuz hatlarini belirlestirmek icin. Yani shaping, highlighting ve countouring yapmak icin. Ozellikle yeni cikardiklari fircada gozum kaldi, countour yapmak icin ideall ! (resimde yarim gibi cikmis, ama fircanin sekli oyle, resimle alakali degil yani)
buyrun koleksiyona bir goz atin !!

Son düzenleme:

Burcucum sanırım kilo vermişsin yanlış anlama ama daha önceki resimlerinde daha canlı ve daha iyi görünüyordun. Ben seni kendi yaşını ortaya çıkartıcak kobinlerde de görmek istiyorum açıkcası merak ediyorum bu güne kadar baktığım resimlerdeki kombinlerin yaşını olduğundan daha büyük gösteren biraz daha kadınsı geldi bana tabi bu benim düşüncem umarım yanlış anlamamışsındır. Sana da keyifli haftasonu dilerim canım

Evet 4 kilo vermisim son aralarda. Yok yahu yanlis anlamam =)))
Yasimi daha buyuk gostermek icin bilerek bu sekilde giyinmiyorum, yani bilincsiz yapiyorum, ben zaten ya cok rahat giyinirim yada daha sIk giyinmeyi tercih ederim, orta yolunu bir bulamadim
Ama yasimi cikarticak kombinler yapip eklemeye calisirimm

Sizlerle odami ve oda yerlesimimi paylasicam bugun. Kiyafetlerimi, makyajlarimi, gardarob duzenimi, aksesuarlarimi falan felan nasil yerlestirdigimi cektim resime. Umarim fikir edinirsiniz. Okadar cok esyam varki, hepsi bu odada degil bile, yazlik elbiselerim, eteklerim, sortlarim ve ayakkabilarim valizlerde ve kutularda, dolabimda yer yok cunku. Odamin her kosesinde birseylerim var, en iyi sekilde herseyimi boyle yerlestire bildim.

Odam:

Kiyafetlerimin bir kismi:

Aksesuarlarim, sallarim, kemerlerim, cantalarim, ayakkabilarim vs vs...

Makyaj, oje, bakim urunlerim:

Hay maşaallah Burcu.. Bunlar ne böyle.. sendekilerle kozmetik dükkanı, giyim mağazası, ayakkabı mağazası, parfümeri, Takıcı açılabilir.. (bunlar şaka tabiki..) bunları yerleştirmek epey zamanını almıştır heralde..
İnşaallah hepsini hayırlı güzel günlerde kullanırsın..

Bu arada bende Elif Şafak'ı çok severim..

Tesekkur ederimmm LIbyana !!!
Bende, bayiliyorum alif safagin kitaplarinaa !!
Yerlestirmesi ve temizlemesi cok zaman aliyor evet, birde odam beyaz oldugu icin dahada zorlasiyor

burcucum odan gayet güzel ve anladığım kadarıyla büyük ferah bi oda... tüm eşyalarını güle güle kullan

Kizlarr gururla yeni blogumu sunuyorum !! Haftalarca uzerine calistiktan sonra nihayet bitti !!
Blogumu arkadasimla beraber actik, uluslararasi blog istedigimiz icin hem ingilizce hem turkce paylasimlarda buluncaz!
Burdada paylasimlarima devam edicem, blogumdan beni takip etmeyi unutmayin, orasi daha duzenli ve daha guncel olur ister istemez !!

Chocolate & Vanilla

Son düzenleme:

Hayırlı olsun Burcucum..

aa burcucum fame i nerden buldun ya??a sen hollandadaydın dimi o yüzden.
kokusunu çok merak ediyorum.anlatabilirmisin biraz.fame i ve midnigt fantasy yi merak ediyorum.
diğer kokuların da çok güzel bu arada.

aa burcucum fame i nerden buldun ya??a sen hollandadaydın dimi o yüzden.
kokusunu çok merak ediyorum.anlatabilirmisin biraz.fame i ve midnigt fantasy yi merak ediyorum.
diğer kokuların da çok güzel bu arada.

Tesekkur ederim. Fame burada yeni cikti, kokusu cok guzel !!
KOlay kolay her parfum kokusunu begenmem, ve almadan cok dusunurum, kokularda biraz tutucuyumdur. Ama fame de 1 dk bile dusunmedim cok guzell !!!

Britney spears midnight fantasy i ben birkac kisiden duymustum guzel falan felan diye, burada bir cok yerde sordum bulamadim, en sonunda bir tanidigimiz havalimanindan aldi bana, ve kokusu guzel ama mukemmel degil. Cok tatli bir kokusu var..

Parfumlerden vazgecilmezlerim Coco Chanel ve tabikide Jil sander JIL

veeeeeeeeeee sonunda beklenen haber hayırlı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…