Kizlar uzun zamandir girmiyordum yorumlarinizi gorunce cooooooook mutlu oldum, sizleri seviyorummm !! <3 Guzel yorumlariniz icin cok cok tesekkur ederimm !
Daha onceki sayfalarda ki sorulari yanitlayamicam kusuruma bakmayin lutfen, cogu soru yaz ile ilgiliydi, fakat ben yazana kadar yaz bitti
Sorularinizi tekrardan yazarsaniz cok mutlu olurum ve cevaplarim. Bu arada geri kadinlarkulubune donme zamani geldigini dusunuyorum, cok fazla aksattim :)))
Bugun yeni camera aldim, artik videolarimda goruntu daha kaliteli olacak insallah ve herseyimin resmini paylasa bilecegim. Beni takip etmeye devam edin xx
Tesekkur ederim canimmm. Kisisel bakimi onemli, bir sure yapinca zaten bir aliskanlik haline geliyor. Her aksam dislerimizi fircalamak gibi, veya disari cikmadan uzerimi degistirmek gibi buda bir aliskanlik olur :)
Paylastigim urunlerin cogu turkiyede bulunur diye dusunuyorum, hepsi uluslararasi markalar. Kendim turkiyede yasamadigim icin emin degilim ama :26:
En yakinn zamandaaa !!
Maske ve sac bakim urunleri kullaniyorum canim. Zeytinyagi maskesini denemeni tercih ederim, ve bir onceki sayfada paylastigim video da kullandigim bir kac urun ornek verdim.
Cooook sevindimm gercekten ! Burdaki paylastiklarimi okuyanlar deneyenler ve memnun kalanlarin oldugunu gormek cok guzel.
Canim kullandigin sampuan ve fon cok onemli, ozellikle dustan sonra kullandigin urunlerde. Bazi sampuanlar saclarimi sertlestiriyor, loreal elseve mesela, bunu kullandigimda sac kremi kullanmak zorunda hissediyorum kendimi yoksa saclarim hic hos durmuyor. Wella pro series sampuanlari denemeni tercih ederim, ve iyi bir fon kullanmani
^^ Yorumlariniz icin tesekkur ederimmmm <3
Kizlar bugun boyleydimm, biraz salasim, dolabimdan elime geleni hemen uzerime giydim
Aslinda simdide yakin arkadasimin housewarming partisinde olmam gerekiyordu, ama canim istemedi ve bahane bulup gitmedim hihi.
Neyseki turkce bilmiyor ve burdaki yazdiklarimi gorup okuyamaz
Eki Görüntüle 520153 Eki Görüntüle 520154 Eki Görüntüle 520155
Sapka: ZARA
Ceket: H&M
badi: H&M
pantolon: G-star
Keyifli hafta sonu dilerim herkezeee
Burcucum sanırım kilo vermişsin yanlış anlama ama daha önceki resimlerinde daha canlı ve daha iyi görünüyordun. Ben seni kendi yaşını ortaya çıkartıcak kobinlerde de görmek istiyorum açıkcası merak ediyorum bu güne kadar baktığım resimlerdeki kombinlerin yaşını olduğundan daha büyük gösteren biraz daha kadınsı geldi bana tabi bu benim düşüncem umarım yanlış anlamamışsındır. Sana da keyifli haftasonu dilerim canım
Hay maşaallah Burcu.. Bunlar ne böyle..Sizlerle odami ve oda yerlesimimi paylasicam bugun. Kiyafetlerimi, makyajlarimi, gardarob duzenimi, aksesuarlarimi falan felan nasil yerlestirdigimi cektim resime. Umarim fikir edinirsiniz. Okadar cok esyam varki, hepsi bu odada degil bile, yazlik elbiselerim, eteklerim, sortlarim ve ayakkabilarim valizlerde ve kutularda, dolabimda yer yok cunku. Odamin her kosesinde birseylerim var, en iyi sekilde herseyimi boyle yerlestire bildim.
Odam:
Eki Görüntüle 520566 Eki Görüntüle 520567
Kiyafetlerimin bir kismi:
Eki Görüntüle 520570 Eki Görüntüle 520571 Eki Görüntüle 520572 Eki Görüntüle 520573 Eki Görüntüle 520575 Eki Görüntüle 520576 Eki Görüntüle 520577
Aksesuarlarim, sallarim, kemerlerim, cantalarim, ayakkabilarim vs vs...
Eki Görüntüle 520578 Eki Görüntüle 520579 Eki Görüntüle 520580 Eki Görüntüle 520581 Eki Görüntüle 520583 Eki Görüntüle 520585 Eki Görüntüle 520586 Eki Görüntüle 520588 Eki Görüntüle 520589 Eki Görüntüle 520590 Eki Görüntüle 520591 Eki Görüntüle 520592 Eki Görüntüle 520593 Eki Görüntüle 520594
Makyaj, oje, bakim urunlerim:
Eki Görüntüle 520596 Eki Görüntüle 520597 Eki Görüntüle 520598 Eki Görüntüle 520599 Eki Görüntüle 520600 Eki Görüntüle 520601 Eki Görüntüle 520602 Eki Görüntüle 520603 Eki Görüntüle 520604
Hay maşaallah Burcu.. Bunlar ne böyle..sendekilerle kozmetik dükkanı, giyim mağazası, ayakkabı mağazası, parfümeri, Takıcı açılabilir.. (bunlar şaka tabiki.. ) bunları yerleştirmek epey zamanını almıştır heralde..
İnşaallah hepsini hayırlı güzel günlerde kullanırsın..
Bu arada bende Elif Şafak'ı çok severim..
Sizlerle odami ve oda yerlesimimi paylasicam bugun. Kiyafetlerimi, makyajlarimi, gardarob duzenimi, aksesuarlarimi falan felan nasil yerlestirdigimi cektim resime. Umarim fikir edinirsiniz. Okadar cok esyam varki, hepsi bu odada degil bile, yazlik elbiselerim, eteklerim, sortlarim ve ayakkabilarim valizlerde ve kutularda, dolabimda yer yok cunku. Odamin her kosesinde birseylerim var, en iyi sekilde herseyimi boyle yerlestire bildim.
Tesekkur ederimmm LIbyana !!!
Bende, bayiliyorum alif safagin kitaplarinaa !!
Yerlestirmesi ve temizlemesi cok zaman aliyor evet, birde odam beyaz oldugu icin dahada zorlasiyor
Kizlarr gururla yeni blogumu sunuyorum !! Haftalarca uzerine calistiktan sonra nihayet bitti !!
Blogumu arkadasimla beraber actik, uluslararasi blog istedigimiz icin hem ingilizce hem turkce paylasimlarda buluncaz!
Burdada paylasimlarima devam edicem, blogumdan beni takip etmeyi unutmayin, orasi daha duzenli ve daha guncel olur ister istemez !!
Chocolate & Vanilla
aa burcucum fame i nerden buldun ya??a sen hollandadaydın dimi o yüzden.
kokusunu çok merak ediyorum.anlatabilirmisin biraz.fame i ve midnigt fantasy yi merak ediyorum.
diğer kokuların da çok güzel bu arada.
Kizlarr gururla yeni blogumu sunuyorum !! Haftalarca uzerine calistiktan sonra nihayet bitti !!
Blogumu arkadasimla beraber actik, uluslararasi blog istedigimiz icin hem ingilizce hem turkce paylasimlarda buluncaz!
Burdada paylasimlarima devam edicem, blogumdan beni takip etmeyi unutmayin, orasi daha duzenli ve daha guncel olur ister istemez !!
Chocolate & Vanilla
Burcu bence bugun ne giysem'e katilmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?