- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Tesekkur ederimm Sashamia. Ben de gecen hafta profosyonel fotograf makinesi aldim, baya bir arastirdiktan sonra Canon 60D aldim. Ve simdilik coook memnunum, fotograf kalitesi cok iyi.burcucum ,cnm blogun hayırlı olsunmutlaka takip edecegım .
tatlım ben de birşey soracaktım ; bu ara profosyonel fotograf makınesı
almak ıstıyorum .aklımda canon var ama hangı modelı bılemıyorum .
senın foto.makınenın markası nedir acaba ?
canım bi'de ben ; lookbook'da Annabelle Fleur'un fotograf makınesının
markasını çok merak ediyorum .çekimlerı gercekten çok guzel .
senın de lookbooka üye oldugunu bılıyorum belkı Annabelle Fleur'un fotograf
makınesının markası ve modelını bılıyorsundur dıye sormak ıstedım :)
slm jnm bn ilk sayfadaki ten rengi yazılı sanırım çorabına bayıldımmmmm....zaten sana hepten bayıldım o ayrı dao çarabı nerden bulabilirm
hadi yhabnm gözümden nasıl kaçtı kii...hmm gerçi burda değildim..ama ilk sende grdüm çok da yakıştı..
Tesekkur ederimm Sashamia. Ben de gecen hafta profosyonel fotograf makinesi aldim, baya bir arastirdiktan sonra Canon 60D aldim. Ve simdilik coook memnunum, fotograf kalitesi cok iyi.
Anabelle Fleurun kullandigi markayi bilmiyorum buyuk ihtimal ya Canon ya Nikondur, cogu zaman yorumlarda sorulur, orayi takip edersen ogrene bilirsin
burcucum blogun hayırlı olsun,çok izleneceğine ve sevilen bir blog olacağınıza inanıyorum.blog dünyasının sana ve senin gibi tarzlara ihtiyacı var,üstelik blog kirliliği var iken...bazıları hazmedeyecek olsa da tam gaz ilerle,çelme takanlara ,köstek olanlara aldırmadan devam et...
bende naçizane bloğunda yada burada bir ara fotoğraf teknikleri çekimleri vs ile ilgili özet bilgiler tüyolar istiyorum... profesyonel makina aldım bende canon 600 d ama gel gör ki henüz bilemiyorum ve kısa vadede eğitim alabilecek zamanım yok,ben ve benim gibiler için vereceğin bilgi ve tüyolar eşsiz nitelikte olacak ,ilgilenir ve yazarsan çook sevinirim ,şimdiden tşk ederim
burcucum bloğun hayırlı olsun...başarılı olacağınıza eminim herdaim takipçiniz canım
Burcucum merhaba ; bi konuda öneri verirmisin ?
Bu iki ayakkabıyı nasıl kombinleyebilirim . Klasik spor ayakkabıyı severek aldım ama kombinleyemiyorum nedense
Eki Görüntüle 522590
Siyah ayakkabi bir jeansin altinda cok hos dura bilir, ustunede salas kalin siyah bir hirka, altina beyaz badi, ve buyuk kalin cirtlak renkte bir sal ile cok hos dura bilir. Genelde ben boyle kombinliyorum spor ayakkabilari.
Veya spor bir badinin altina, fakat jeans ile giyinmelisin bence. Etegin altina falan hos durmaz diye dusunuyorum :26:
Diger botlarinin rengine benimde botlarim var, maalesef bu rengi bende zor kombinliyorum. Ayni renkte kemerle veya canta ile kombinliye bilirsin, veya ben arada sapka ile kombinliyorum, camel renginde olan ayni botlar gibi. Botlarin hem spor hem sik, bunlarda yine jeans ile hos duracagini dusunuyorum.
Eki Görüntüle 522591
burcucum uzun etek üstüne kot ceket kombinlerine ihtiyacım baktıklarım arasında hiç birini beğenmedimlütfen bana yardımcı olurmusun
Insallah, tesekkur ederimmm tatlimm <3
Uzun etek derken maxi etek kastettin sanirim. Nette bula bildiklerim bunlar, bu sekilde kombinleye bilirsin.
Eki Görüntüle 523366 Eki Görüntüle 523367 Eki Görüntüle 523368 Eki Görüntüle 523369 Eki Görüntüle 523370 Eki Görüntüle 523371
Bugun boyleydim kizlar, yakinda butun resimler blogumda olacak :)
Umarim begenirsiniz =)
Eki Görüntüle 523673 Eki Görüntüle 523674
canım benimde bordo saten dar paça pantolonum var üzerine ne renk bi bluzle kombinleyebilirim yardımcı olurmusun :)
dısarı cıkmadan kaç saat önce hazırlanmaya başlıosun canım ya.. saat 9da dersm var benim bu hala gelmem için 6da uyanmış olmam lazım..
burcucum birsey daha danısmak istıyorum sana ;
hollanda'da havalar nasıl bılmıyorum ama turkıye ıstanbul'da
degısken bı hava var :111: rüzgar da var nem de var
sonbahar'a gırıp gırmedgımız bellı degıl :111: kısacası bu havaları
cözemedım bile :/ en sınır oldugum dönemdır bu aylar .
kıs mı yaz mı ne oldugu bellı olmayan donemlerde ne gıyecegımı
sasırıyorum .bıraz alternatıf sunarmısın tatlım ?
ayakkabıdan elbıseye kadar alternatıf sunarsan eger faydalanmıs oluruz
en cok tereddut ettıgım ıse,bu aylarda corapsız mını etek elbıse gıyılır mı ?
offf cıldırcam yemın ederım ,boyle havaları hıc sevmıyorum ıste:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?