Burcucumm ile modaya dair hersey

Tesekkur ederimm Sashamia. Ben de gecen hafta profosyonel fotograf makinesi aldim, baya bir arastirdiktan sonra Canon 60D aldim. Ve simdilik coook memnunum, fotograf kalitesi cok iyi.
Anabelle Fleurun kullandigi markayi bilmiyorum buyuk ihtimal ya Canon ya Nikondur, cogu zaman yorumlarda sorulur, orayi takip edersen ogrene bilirsin

slm jnm bn ilk sayfadaki ten rengi yazılı sanırım çorabına bayıldımmmmm....zaten sana hepten bayıldım o ayrı da o çarabı nerden bulabilirm

Corap Penti den, turkiyeden almistim, Istanbul koleksiyonu olarak geciyor ama her sehirde satin ala bilirsin. Fakat ben bu corabi 2 sene once almistim varmidir hala bilmiyorum :26:

hadi yha bnm gözümden nasıl kaçtı kii...hmm gerçi burda değildim..ama ilk sende grdüm çok da yakıştı..

cnm tesekkur ederım :)

burcucum blogun hayırlı olsun,çok izleneceğine ve sevilen bir blog olacağınıza inanıyorum.blog dünyasının sana ve senin gibi tarzlara ihtiyacı var,üstelik blog kirliliği var iken...bazıları hazmedeyecek olsa da tam gaz ilerle,çelme takanlara ,köstek olanlara aldırmadan devam et...

bende naçizane bloğunda yada burada bir ara fotoğraf teknikleri çekimleri vs ile ilgili özet bilgiler tüyolar istiyorum... profesyonel makina aldım bende canon 600 d ama gel gör ki henüz bilemiyorum ve kısa vadede eğitim alabilecek zamanım yok,ben ve benim gibiler için vereceğin bilgi ve tüyolar eşsiz nitelikte olacak ,ilgilenir ve yazarsan çook sevinirim ,şimdiden tşk ederim

Canim benim nekadar guzel yorum yazmissin, cok tesekkur ederimm !! <3

En yakin zamanda fotograf tekniklerimizi paylasirim, bende camerami yeni aldigim icin daha cok fazla birsey bilmiyorum :)
Internette ve youtube da bir cok bilgi var, bende ordan baka baka kendi kendime cekiyorum. Mesela bunlari dun ISO, Aperture ve shutter speed ile oynaya oynaya cektim.

burcucum bloğun hayırlı olsun...başarılı olacağınıza eminim herdaim takipçiniz canım

Burcucum merhaba ; bi konuda öneri verirmisin ?
Bu iki ayakkabıyı nasıl kombinleyebilirim . Klasik spor ayakkabıyı severek aldım ama kombinleyemiyorum nedense

burcucum uzun etek üstüne kot ceket kombinlerine ihtiyacım baktıklarım arasında hiç birini beğenmedim lütfen bana yardımcı olurmusun

burcucum bloğun hayırlı olsun...başarılı olacağınıza eminim herdaim takipçiniz canım

Insallah, tesekkur ederimmm tatlimm <3

burcucum uzun etek üstüne kot ceket kombinlerine ihtiyacım baktıklarım arasında hiç birini beğenmedim lütfen bana yardımcı olurmusun

Uzun etek derken maxi etek kastettin sanirim. Nette bula bildiklerim bunlar, bu sekilde kombinleye bilirsin.

Bugun boyleydim kizlar, yakinda butun resimler blogumda olacak :)
Umarim begenirsiniz =)

canım benimde bordo saten dar paça pantolonum var üzerine ne renk bi bluzle kombinleyebilirim yardımcı olurmusun :)

canım benimde bordo saten dar paça pantolonum var üzerine ne renk bi bluzle kombinleyebilirim yardımcı olurmusun :)

Bordo saten pantolonun ustune en guzel ekru rengi olur, yani kirik beyaz. Pantolonun saten oldugu icin, oldukca fazla goze batar parlakligindan, ust tarafida renkli yaparsan cok goz yorar, ve ustune giyecegin saten olmamasina ozen goster.

dısarı cıkmadan kaç saat önce hazırlanmaya başlıosun canım ya.. saat 9da dersm var benim bu hala gelmem için 6da uyanmış olmam lazım..

Eger erken kalkicaksam ve saclarimi dalgali istiyorsam, aksam yatmadan once masa yapiyorum ve topluyorum. Genelde benim okulum 11 veya 1 e basliyor, bu yuzden sabah cok zamanim oluyor. Okula gitmeden 1-1,5 saat onceden uyaniyorum ve hazirlaniyorum, makyajim, sacim, kiyafet, kahvalti, cantami hazirlamak yani herseyi bu bir saatin icinde yapiyorum. Cok fazla ugrasmiyorum yani :)

canım daha önceki sayfalarda sonuna kadar katıldığım şöyle bi mesaj vardı:

buna cevap gelmemişti bu soruya tekrar dönebilir miyiz?

BURCUCUM ADAŞIM MERHABA,

öncelikle bloğun hayırlı olsun canım benım
bu arada bende epeydir giremiyordumm sen bayag kılo vermıssın bıras toparla kendını acılen

bu arada sana bısey danıscam sonbahar ıcın alışverişe cıkıcam sımdı bana sonbahar ve kış ıcın gardolpta olmazsa olmaz seylei solermısın rıca etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…