Burcucumm ile modaya dair hersey

Makyaj da HOLY GRAILS larim.
Holy grails, olmazsa olmazlar demektir, yani hemen hemen hergun kullandigimiz urunler, her seferinde tekrardan aldigimiz makyaj urunleri, almak icin 10 larca kilometre gide bilecegin, fiyatina artik dikkat etmeden aldigimiz urunler vesaire.

Bugun makyaj da ki holy grail larimi paylasacam, daha sonra sac, oje, vs uzerine yine paylasirim holy grail larimi

1. Diorshow & Catrice Mascara, Modelco heated eyelash curler

Senelerdir Diorshow Blackout kullaniyorum, cok memnunum cunku baya bir volum veriyor ve kiprikleri uzatiyor. Fiyati €30 euro civarinda hatirladigim kadariyla, ama deger diye dusunuyorum. Diorshow icin alternatifim, mesela bittiginde ve carsiya cikma zamani bulamadigimda, Catrice Giant kullaniyorum, buda €7 euro civari.

Ustteki pembe modelco yazan sey ise kirpikleri kivistirmak icin, normal metal seylerden daha iyi cunku bunun ucu isiniyor, ayni sac masasi gibi, ve bu yuzden effekti daha uzun kaliyor. Benim kipriklerim cok duz, bazen imkani yok sekile girmiyor, bir tek bu yontemle biraz sekil aliyor

2. MAC fondoten

Fondotenimi senelerdir Mactan kullaniyorum, cunku bu fondoten cok hafif, kalin ve agir bir yapisi yok. Yuzumde cok dogal, bazen yok gibi duruyor. Bu yuzden vazgecilmezimdir kesinlikle !

3. MAC Concealer

Concealer i gozlerimin alti icin kullaniyorum, mesela iyi uyumadigimda ve gozlerimin alti hafiften mor oldugunda. Mac in bu concealeri simdiye kadar kullandigim en etkili ve en dogal concealer, kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim ! Concealerinizi alirken kendi teninizden 1 veya 2 ton acik olmasina dikkat edin, bu sekilde daha dogal olur, ve goz makyajiniz daha fazla on plana cikar.

4. MAC Pudra, allik ve blot powder

Fondotenimin uzerine blot powder kullaniyorum veya finishing powder, bu sekilde fondotenim mat bir gorunum aliyor ve daha kalici oluyor. Macin blot pudrasi ilk denedigim blot pudrasiydi, sonrada baskasini denemedim, sanirim bu yuzden bukadar bagliyim, simdilik

Macin pudrasi ni yuzumun iki tarafina 3 sayisi seklinde suruyorum, yani anlima, yanaklarima, ve biraz daha alta dogru. Sonra butun yuzume hafiften suruyorum. Bu sekilde daha dogal duruyor ve bu pudra cok uzun gidiyor, butun gun yuzumde kaliyor. Bu 3. pudram, bitiyor az kaldi, ama olmazsa olmazim kesinlikle.

Mac allik, bu alligin rengini bana MAC'te calisan biri tavsiye etti, kendim hic tercih etmeyecegim bir renk ilk bakista. Surunce ama mukemmel duruyor, hafif bir bronzluk veriyor ve yuzumun hatlarini daha fazla belli ediyor. Ben aldiktan sonra ablam ve iki arkadasimda aldi. Bu allik gercekten mukemmel !!

5. Sleek allik

Sleekten aldigim allikta 3 renk var. 2 rengi mat ve biri parlak. Bu allikta ki renkler cok dogal duruyor, ve tam yazlik. Aldigimda 5 farkli palet almistim, ama surekli kullandigim yine bu :)

6. Sleek au naturel ve Sleek oh so special paletleri

Bu sleek far paletlerinde 12 renk var. Farlarin renkleri cok guzel ve pigmentleri cok oldugu icin renkleri cok kalici ve yogun. Kalitesi cok iyi bu farlarin, 6-7 paletim var farkli farkli renklerle. Kizlar bu markayi kesinlikle tavsiye ediyorum, gercekten asik oluncak bir marka. Ben bu markanin makyaj malzemelerini internetten siparis ediyorum, sitesine bir goz atin derim, hersey cok ucuz ve fiyatina deger. Bu paletler sadece ve sadece € 7 euro civarinda ve cok kaliteliler. sadece farlari degil, alliklari, fondotenleri, goz kalemleri herseyi cok iyi, sadece rujlari biraz kuru.

Sleek MakeUP | EyeShadow Palettes, Foundation Make Up & Much More

7. Flormar & Sleek ruju.

Flormarin bu rengi cok naturel ve dogal duruyor, ozellikle dudaklarimi kurutmuyor ve kalici. Bu tonu cok seviyorum ve surekli kullaniyorum. Sleek in bu rengi yogun bir pembe ama abartili durmuyor surdugumde, rujun kendisi biraz kuru, parlaticiyla veya dudak balmiyla karistirarak kullaniyorum.

8. Flormar parlaticilar ve catrice ruju

Flormarin parlaticilari ozellikle yazin cok kullaniyorum, saglikli ve dogal bir gorunum veriyor ve dudaklarimi besliyor. Catrice in bu ruju iyise ayni kalem seklinde, dudaklarima tam olarak net bir sekilde sure biliyorum ve dudaklari daha dolgun gosteriyor, ozellikle rengi cok dogal duruyor.

9. Mac liquid eyeliner

Macin bu eyelinerini senelerdir kullaniyorum, cok kullanisli ve uzun sure gidiyor. Ozellikle sabah sur aksama kadar cikmiyor :)

10. Catrice Primer & Catrice finishing powder

Catrice in primerini makyajimin altina kullaniyorum ozel gunlerde, mesela sabah makyajim aksama kadar dayanmasi gerekiyorsa veya gece ozel biryere ciktigimda, bu sekilde yuzunde fondoten ve pudra daha guzel ve daha uzun duruyor. Catrice in finishing powderini fondotenimin uzerini kullaniyorum arada, bu sekilde fondotenim daha uzun gidiyor ve parlamiyor.

11. Fondoten, pudra ve allik fircalarim

Unutmayin makyaj fircalari cok onemli! Iyi bir firca istediginizde, gercekten iyi bir firca alin, ucuzuna kacmayin. Mesela bir Mac fircasi pahali ola bilir, ama bir omur kullana bilirsiniz! Bunun garantisini Mac veriyor zaten.

1. numara bodyshop tan kabuki fircasi, bu fircayi 3 sene once aldim ve hala kullaniyorum, yeni gibi. Bu fircayla pudra suruyorum, yuzumde pudrayi dogal bir sekilde dagitiyor.
2. Mac fondoten fircasi. Bu fircayi 2 sene once aldim, ve fondotenimi ince ve dogal bir sekilde yuzumde dagitiyor. Bu fircam gercekten vazgecilmezim.
3. Mac allik fircasi. Bu fircayla alligimi suruyorum, alligimi cok kalin ve abartili dagitmadi icin bu firca olmazsa olmazim :)
4. Mac allik ve contour fircasi. Bu fircayi yuz hatlarimi daha belirgin yapmak icin kullaniyorum.

12. Makyaj fircalarim.

1. Allik fircasi.
2 + 3. Goz fari fircasi. Bodyshoptan
4. Mac contour fircasi, yuz hatlarimi daha belirgin yapmak icin.
5. Mac fondoten fircasi.
6+7+8 Mac goz fari fircalari.
Bu fircalarin hepsi ayri bir effekt yarattigi icin hepside herzaman isime yariyor, bu fircalarim en cok kullandigim fircalarimdir.

Peki ya sizin Holy Graillariniz nedir ve neden?? Yorumlarinizi bekliyorum kizlarr :))

Sevgilerr Burcucumm..

Son düzenleme:
Kizlar belki baska faydali ola bilecek makyaj linkleri bunlardir. Buradaki makyaj urunleri hem kaliteli hemde uygun. Umarim isinize yarar.

Sleek MakeUP | EyeShadow Palettes, Foundation Make Up & Much More
elf Makeup & Cosmetics – Top Rated Premium Cosmetic & Makeup for Less

Cook tesekkur ederim raptiye. Herzaman beklerimm :)

boy ve kilomu merak ettim manekn gibisin

Boyum 175 ve kilom 57 canim. Tesekkurler

bugün ne giydin? çek görelim ' de seni hep takip ediyordum burcu. ayrıca siyah şapkalı fotoğrafındaki gömleğinin modelinde bir gömlek arıyordum bende ama bulamamıştım. burayı hep takip edicem, merakla bekliyorum paylaşımlarını :)

süpersın canım bayıldım sana wallahı tam benım tarzımsın fızıgın de manken gıbı walla blog yazarı fılan mısın :)

Tesekkur ederim canim, blog yazari degilim ama dusunuyorum ilerde insallah.

Cok tesekkur ederimmm herzaman beklerimm :)
Resimdeki gomlek New look tan, turkiyede varmi bilmiyorum, ama o gomlegi 2 sene once aldim, belki suan benzerleri vardir hala.
New Look | Women's Clothing, Men's Clothing and Teen's Fashion

Iyi aksamlar kizlar, bugun carsidaydim arkadasimla ve yeni geldim sayilir, ve tabiki birseyler almadan edemedim. Sizlerle paylasmak istiyorum, ve yorumlarinizi bekliyorum.

1. H&M den gomlek.

Bu gomlegi aldim ama cok fazla icime sinmedi, belki geri vermeyi dusunuyorum. Sizce ne yapmaliyim ? Bu gomlek €49,95 di

2. Kucuk bir butikten badi

Bu badi iyi denk geldi bugun, indirimdeydi, 60 eurodan 30 a dusmustu, kacirmayim dedim :)

3. Sandalet

Bu sandaletlere bayildim, bir kac rengi daha vardi, secmekte biraz zorlandim ama en sonunda krem rengine karar verdim. Sandaletlerimi €25,- euro ya aldim

4. H&M Mayo

Bikini giymeyi tercih etsemde bu mayo ilgimi cekti cunku nostalji bir havasi var ve farkli durdu. Bu mayo yu sadece €19,95 e aldim

5. Bodyshop vucut kremi

Bu kremleri coook seviyorum, kokulari cok guzel, ve tenime iyi geliyor, yumusacik yapiyor. Bunlarin tanesi normalde €15,- ama bugun indirimdeydi, ikisini €20 e aldim.

6. Decubal yuz kremi

Bir sure Vichy Normaderm kullandiktan sonra Decubal serisine gectim. Bir suredir yuz tonigini, yuz sabununu ve yuz kremini kullaniyorum, ve yuzume cok iyi geldi. Bu serideki hersey €13 euro civarinda.

Bugunluk bukadar kizlar, dun ki holy graillerimi paylastigim yazida, sizinkileride bekliyorum :)

Sevgilerrr..

burcucum bana makyaj konusunda yardımcı olurmusun?
yarın arkadaşımla buluşacağımda doğal fakat farklı bir makyaj yapmak istiyorum bu defa

burcucum bana makyaj konusunda yardımcı olurmusun?
yarın arkadaşımla buluşacağımda doğal fakat farklı bir makyaj yapmak istiyorum bu defa

Tabiki canim. Dogal bir makyaj istiyorsan, no-makeup look var, yani sanki hic makyaj yokmus gibi.
Bu video da anlatilimi var.
'No Make-Up' Make-up - YouTube

Biraz daha belirgin istiyorsan, bu makyaj cok guzel, favorilerimden biri, cekici ve guzel duruyor ama abartili degil kesinlikle :)
[video=youtube;RVxbtAsAGKg]http://www.youtube.com/watch?v=RVxbtAsAGKg&list=UUjEPwaev8_zrpafISAPhruA&index=7&feature=plcp[/video]

veya buda cok guzel ve dogal.

EASY OLIVIA WILDE MAKE-UP - YouTube

Begenmezsen youtube da pixiwoo kullanicisinin birsuru makyaj videolari var, hepside birbirinden guzel ve farkli, umarim yardimci ola bilmisimdir canim

canım çok tatlısın çok teşekkür ederim çok incesin

Canım topiğini ne zaman actın bilmiyorum daha doğrusu tarihine bakmak aklıma gelmedi Bende birkaç kez bugun ne giydin, çek görelim'de rastlamıştım sana. Tabiki diğer kızlar gibi bende övücem seni ama maşallah tatlım. Allah nazarlardan korusun. Blogun varsa takip etmek isterim. Ama bu topice de abone oldum. Artık bi tık kadar yakınındayım.

Merhaba kizlar,,

Bildiginiz gibi evimizde uzun suredir tadilat vardi, bu topigi acmakla o yuzden bekledim. Cunku onceki odamda yeterince yer yoktu esyalarim icin, ve kiyafetlerim ve esyalarim 3 oda da farkli farkli dolaplardaydi. SImdi hepsi bir odada, cok mutluyum :)
Odamin bu son hali, birtek aynalar ve aksesuarlar eksik. Ve perdeler degisecek daha. Hersey beyaz, mobilyalarim, duvarlar, parkeler falan felan :)
Nasil olmus ?

Yaz geldi, gunes acti ve tabiki gunes gozlukleri kaplarindan cikti ve nihayet taka biliriz :)
Sizlerle bu sezon begendigim gunes gozluklerinii paylasmak istiyorum kizlar.
Daha sonra da kendi gunes gozluklerimi paylasirim.

Bu sezon ki favorim Pradanin Baroque gunes gozlugu, ama maalesef burdaki butun gozlukculerde yok, belki netten siparis veririm, cunku mukemmel.
Bir kac rengi var bu gozlugun, en populeri siyah ve beyaz. Bu gozlukler €199,-

Ve bu sene tabiki cateye gozlukleri moda, butun hollywooddaki unlulerde gore biliyoruz.
Kourtney Kardashian ozelikle bu gozlukleri cok takiyor.

classic cateye gozlugu, romwe €20,- , Stella Mccartney $225,-

Alexander Wang cateye sunglasses, $355,- , €280,-

burcucumm topiğin hayırlı olsun cnm yeni gördüm hepsine baktım ne güzel şeyler paylaşmıssın vallahiseni gördüm kendimden nefret ettim yahu bu ne güzellik be ne fizik bu ne bakım tühtühh masallahbende bu aralar bunalımdayım psikolojim çok bozuk yurt dışına çıkıp stres atıcaktım akrabalarımız var olmadı şu pasaport olayları yüznden 1 buçuk ayda pasaport veriyorlar morelim iyice bozuldu olmadığı için..kilo vermem lazım bi türlü başlayamıyorum rejime 66 kiloyum 58 olsam süper olucak kilo vermedende baska bişey yapmak gelmiyo içimden sporada baslamak istiyorum ama 2yasında oğlum var gidemiyorum salona sıkılaşmam lazım bi zayıflıyım sıkılaşıyım biraz saçlarımın rengini ve modelini değiştiricem kahkül yaptırıcam alışverişe gidicem yeni ciciler alıcam bide bu aralar yüzümde sivilce çıktı izleri kalmaya basladı garnierin 3ü1 arasını aldım 1 aydır kullanıyorum bi işe yaramadı avondan kremler aldım onlar daha çok yaptı kafayı yiycem bide üstüne bunlar eklendi en iyisi cildieye gitmek birde şu bb krem gerçekten iyimi bendemi alsam acaba gecen gün watsonda indirimdeydi

Son düzenleme:
Tesekkur ederim eticin :))

aaa month boyle olmuyor ama, cok uzuldum simdi, ben buraya kendini kotu hissetmen icin birseyler paylasmiyorum ki, sizlere bazi konularda fikir vermek ve yardimci olmak icin burdayim
Lutfen boyle deme, kiyamam. Hem bende kac zamandir kilo vermeye calisiyorum veremiyorum, vermek istedikce aliyorum, bu bayanlara oz birsey sanirim. Benide bunalima sokuyor sevgilim kilo konusunda. Once kendini iyi hissetmelisin canim, sonra gerisi gelir zaten. Pozitif dusun once herseyi bir siraya koy, olmadi bir liste yap, en onemli seyleri yukari yaz, teker teker. Hem bu sekilde ne yapman lazim bilirsin, ve her basardigin seyin arkasina bir isaret koy, sonradan baktiginda motife olursun :) Ise yariyor, tecrube konusuyor haha.

Garnier in BB kremi gercekten iyi, ama eskisi ve yenisi var, yenisi benim hosuma gitti, eskisi ni alma. Sivilceleri kapatmak icin bir video paylasiyorum canim, ve bir makyaj onerisi, sivilcelerin kirmizisiya veya baska kirmizi lekeler varsa yuzunde, bunun icin yesil concealer kullan. Yesil cunku kirmiziyi kapatiyor :)

Yukarida video yu eklemeye unuttum,

[video=youtube;ex33wtqnNz8]http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8[/video]

Bu mesajını sonradan gördüm çoook ferah odan yaa bayıldımm çok güzel görünüyo hele ayakkabılarına bittiiiimm güle güle kullan canmm

Yukarida video yu eklemeye unuttum,

[video=youtube;ex33wtqnNz8]http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8[/video]

inanamıyorum kızın yüzünü nasıl kapandı bende küçücük bi sivilceyi beceremiyorum kapatmayı ama kullandığımız ürünlerden tabi burcucum bu kızın kullandığı ürüleri yazarmısın fiyatlarınıda biliyosan yazarmısın bide kat kat yüzüne bişeyler sürdü krem, kapatıcı,pudra olarak uygulandığını biliyodum ben ama sanki başka bişeylerde sürdü..birde bu kapatıcının vücut için olanıda varmıdırki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…