Burcucumm ile modaya dair hersey

burcucum onerıne ıhtıyacım var canım .

h&m den ıkı tane elbıse aldım .strech vucudu saran

kumastan mını elbıse .topuklu ayakkabı ıle

club ıcn cok uygun ama ,ben bunları gunluge de yorumlamak

ıstıyorum .gunluk ıcın bu elbıselerı topukluyla gıyersem fazla abartı olur

hem strech hem super mını cunku .o yuzden topuksuz ayakkan dısın da

babet yada sandalet dusundum .sence bunlar olur mu ?

yoksa olmaz mı ? yoksa baska model babet yada sandaletle mı olur ?

Merhaba Burcu,

Bende bişey danışmak istiyorum.Eki Görüntüle 456261 Bu pantolonu nasıl kombinleyebilirim?

Merhaba Tinylove.
Bu pantolonu beyaz topuklu ayakkabiyla, veya beyaz/krem rengi strapless veya gomlekle cok hos durur. Aksesuarlarinda renk kullana bilirsin, mesela mavi veya neon yesili. Renkler icin bir kac sayfa onceki paylastigim renk skalasina goz ata bilirsin canim.

Haha sashamia ilk elbise sanirim bendede var lacivert renginde, 2 sene once almistim. DIger elbiseyi de alicaktim sonra vaz gectim Sanirim zevklerimiz ayni
Ilk siyah elbiseyi, baska bir renk sandaletle gunluk bir elbiseye cevire bilirsin. Sandaletlerin renginde ayni kemer takarsan mesela hos bir gorunum olur yine. Bu kombinasyona topuklu ayakkabi gieyrsen gece kiyafeti olur dedigin gibi. Veya sandalet ve capraz canta ile de hos durur, casual olur. Resimdeki siyah sandaletler de sik bir gorunum vere bilir, agir durur biraz, siyah rengi parlak oldugu icin. Yesil elbise icin yine aynisi gecerli, kumastan oldugu icin kolayca gunluk bir elbise ola bilir, topuklu ayakkabi giymedigin surece.

Kusura bakmayin kizlar bir kac gundur yoktum, moralim bozuktu ve yogundum biraz, ama yine buradayim sanirim.

Aksama diploma torenim var kizlar, ve bu elbiseyi giymeye karar verdim. Henuz takilarima ve ayakkabilarima karar veremedim. Saclarima masa yapacagim ve makyaj sanirim smokey eyes.

elbisem:

canım onerılerın ıcın tesekkur ederım .

bi'de bu yesıl ebıse de malesef ıc camasır ızım cok bellı oluyor .

dıkıssız camasır denedım o da bellı oluyor .ıc camasırım bellı olmasın dıye onerebılecegın bırsey var mı tatlım ?

tatlım bır de takıp ettıgın blogları paylasırsan bızımle cok sevırım

cok guzelmıs canım .bronz tenle de muthıs olur.

Ya tanga giymeni tavsiye ederim, yada korsa canim. Mesela cok iyi ve cok etkili bir korsa markasi, SPANX. Veya altina astar diktirmelisin canim, kumasi daha kalin olsun diye.

takip ettigim bloglar:

blog.trendyol.com
Maritsa
**♥**FANCYSWORLD**♥**
MODAPEDIA | Türkiye'nin Moda Sitesi
fashion & clothing inspiration from Fashionising.com
The Blonde Salad
Hair Makeovers | Beauty Advice | Hair Photos | Latest Haircare Articles | whoorl

Bunlar sik sik takip ettigim bloglar canim.

burcucum bı de cuma gunu ıcın gıyeceklerımı danısayım

tatlım cuma gunu yırtmaclı ıcı mını olan tul etek gıyecegım fotodakının aynısı .

ama ustume boyle renklı bırsey gıymek ıstemıyorum ,sıyah askılı bı bustıyer gıymek ıstıyorum .

sence nasıl olur .

Eklentiler

• $image1xxl-1.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 126
canım cok tesekkur ederım .altıma tanga gıydım tatlım ama o daha da cok bellı oldu

strech bı kumas ama ınce oldugundan tanganın tum hatlarını gosterdı

dıger sıyah kumas strech ama kalın kumastan oldugundan altına ne gıysem sorun olmuyor da

yesıl bıraz kumas bakımından rısklı .korseyı deneyecegım tatlım sımdı dedıgın markaya baktım da

malesef turkıye de yok

Son düzenleme:
burcucumm daha yeni üye oldum ve ilk buraya yazıyorum gerçekten süpersin canım maşallah <3 konunun başında bulunan fotoğraflar dijital bir makinayla değil de profesyonel bir makinayla çekilmiş gibi umarım yanılmıyorumdur eğer öyleyse makinanın markasını öğrenebilir miyim :))

Spanx markasinin korselerini netten siparis vere biliyorsun canim. Hollywood unlulerin kullandigi korse markasi spanx bu arada.

Bence super olur, ama aksesuarlarla hareket katmayi unutma yoksa cok siyah olursun canim ! Kusura bakma cok gec oldu, sanirim suan bu kombini yaptin bile

tsekkur ederim tatlim. Resimler profesyonel makinayla cekildi evet, canon serisinden bir kamera ile, tam olarak hangisi bilmiyorum

merhaba kizlar,

uzun zamandir birsey yazamadim, pek keyfim yoktu, ama suan daha iyiyim, biraktigim yerden devam..

Dunya da okadar cok bakim urunleri varki, sac icin, cildimiz icin, tirnaklarimiz icin vesaire.. Butun bu urunlerin icinde farkli farkli maddeler vardir. Alcohol, parabenler ve baska kimyasal maddeler. Bunlar cogu zaman zararlidir. Mesela kremlerin icindeki alcohol cildimizi kurutur, parabenler kansere neden ola biliyor..
Ozellikle bu bakim urunleri cogu zaman cok pahalidir, ve bazi kisilerin gucu yetmeye bilir veya okadar parayi vermek istemezler, ayni parayla baska birsey almayi tercih ederler. Haklilarda, ne yani le prairie skin caviar yuzumuze cok iyi gelecek diye € 200 verecek degilim, ve baska pahali markalar icinde gecerli bu. Sonucta kalici bir degisiklik vermiyorlar, ve uzun sure kullanildiginda icindeki maddeler zarar vere bilir.
Bu bakim urunlerinin alternatifleri ev yapimi bakimlar. Mesela yuz veya sac maskeleri. Bugun sizlerle evdeki bitkilerle nasil bakim yapa bilecegimizden bahsedecegim.

SAC maskeleri:

yipranmis ve kuru saclar icin:

gerekenler:
1 yumurta - Yumurta eskiden beri saclar icin cok kullanilir. Saciniza daha fazla volum, canlilik ve hareket katar. Ayni zamanda saciniza parlaklik verir ve sac tellerinizi onarir.
bir kac kasik mayonez - Mayonez geleneksel dogal bir bakim urunudur kuru saclar icin. Cogu zaman saclarimizi nemlendirmek, parlatmak ve onarmak icin kullanilir.
Bir kac kasik HAKIKI zeytin yagi - Hakiki zeytin yagini saclarimiza surdugumuzde, saclarimizi besler, guclendirir ve yumusatir. Ayni zamanda sacimiza hareketlilik katar. Bu zengin nemlendirici yagi sac diplerine kadar gire bildigi icin, her kullanimda saclarinizi besler, guclendirir ve saglikli bir gorunum verir. Saclarimiz icin ideal dogal bir bitki ! Saciniz nekadar kuruysa okadar zeytin yagi kullanin bu maskede, ben kendim 6 yemek kasigi kullandim.

3 bitkiyi iyicene karistin, aralarinda topakciklar kalmasin, sonradan sacimizdan durulamasi zor olur. kremsi bir gorunum oldugunda ve 3 seyde birbirine iyicene karistiginda sacimiza sure biliriz, ozellikle sac uclarina dikkat edelim, en cok bakima ihtiyac olan yerler sac uclaridir cunku. Maskeyi 15-30 dk bekletin ve yikayin.
Maskeyi kullanmadan once saclarimiz temiz ve nemli olsun. Saclarimizi durularken soguk veya ilik su ile yapalim, boyle sacimiz daha cok parlar. Sicak su saclari kurutur. Daha saglikli ve guzel bir gorunum isterseniz maskeyi yikadiktan sonra saclariniza sac kremi surun ve sonra yikayin.
Eger 1 kullanimdan sonra daha maske kaldiysa, buz dolabinda saklaya bilirsiniz. Haftada maskeyi en fazla 2 kere yapin, daha fazlasi zararlidir.

Guneste solmus ve yesilimsi gozuken saclar icin, ozellikle boyali saclara

Tatil sezonu coktan acildi, gunes, havuz deniz kum derken saclarimizi cok fazla yipratiyoruz. Sac renginiz solduysa veya yesile donuyorsa size bir tuyo verecem. Ozellikle sarisinlarin sik karsilastiklari bir sorun olan klor yuzunden saclarin yesile donmesini artik engelleyebilirsiniz

Sadece ketcap lazim bunun icin, biraz sacma gele bilir, ama gercekten ise yariyor. Ketcapi kuru veya nemli saca surun, biraz masaj yapin ve bekletin. Ilk kullanimdan sonra sacinizdaki yesil tonlarin alindigi gozle gorunur, nekadar kullanirsaniz okadar etkili olur

Baska bir tuyo soda. Havuzdan veya denizden ciktiktan sonra, saclarinizi soda ile yikayin. Bu klorun sacinizin rengini bozmasini engeller.

Dun arkadaslarim ile yemege ciktim, ve boyleydim. Resimler telefon ile cekildi bu yuzden fazla net degil.
Uzerime hotpants ve siyah bol bir badi vardi, onun uzerinde militair tarzi ceketim vardi ilk sayfadaki ayni ceket. Saclarim yuksek at kuyrugundaydi onu kabarik sekilde, ve kullaklarimda yildizli kupelerim vardi. Gozlerim smokey eyes ti, resimde belli olmasada. Dudaklarimda koyu koyu kirmizi ruj vardi, resimler yemekten sonra cekildigi icin maalesef rujum cikmisti

Son düzenleme:

merak ettim nerde yaşıyrsun ki böyle kışlık gibi giyinmişsin

yazı izmir kadar sıcak yaşamak çok kötü o muhakkak sevmiyorum çünkü ben bu kadar vıcık vıcık sıcakları. ama o kadar soğuğu da istemem ya :)

Burda havalar belli olmuyor ki. Bugun sicaksa yarin mutlaka soguk oluyor, zaten yaz burda en fazla 1 ay suruyor. 1 ay surekli sicakta olmuyor, mesela 1 hafta mayista sicak oluyor, 1 hafta temmuz vesairee.. Bu yuzden sevmiyorum bu ulkeyi, suan izmirin havasi olsa keske =D

her zamankı gbi çok hoşsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…