- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Merhaba Burcu,
Bende bişey danışmak istiyorum.Eki Görüntüle 456261 Bu pantolonu nasıl kombinleyebilirim?
burcucum onerıne ıhtıyacım var canım .
h&m den ıkı tane elbıse aldım .strech vucudu saran
kumastan mını elbıse .topuklu ayakkabı ıle
club ıcn cok uygun ama ,ben bunları gunluge de yorumlamak
ıstıyorum .gunluk ıcın bu elbıselerı topukluyla gıyersem fazla abartı olur
hem strech hem super mını cunku .o yuzden topuksuz ayakkan dısın da
babet yada sandalet dusundum .sence bunlar olur mu ?
yoksa olmaz mı ? yoksa baska model babet yada sandaletle mı olur ?
Merhaba Tinylove.
Bu pantolonu beyaz topuklu ayakkabiyla, veya beyaz/krem rengi strapless veya gomlekle cok hos durur. Aksesuarlarinda renk kullana bilirsin, mesela mavi veya neon yesili. Renkler icin bir kac sayfa onceki paylastigim renk skalasina goz ata bilirsin canim.
Haha sashamia ilk elbise sanirim bendede var lacivert renginde, 2 sene once almistim. DIger elbiseyi de alicaktim sonra vaz gectimSanirim zevklerimiz ayni
Ilk siyah elbiseyi, baska bir renk sandaletle gunluk bir elbiseye cevire bilirsin. Sandaletlerin renginde ayni kemer takarsan mesela hos bir gorunum olur yine. Bu kombinasyona topuklu ayakkabi gieyrsen gece kiyafeti olur dedigin gibi. Veya sandalet ve capraz canta ile de hos durur, casual olur. Resimdeki siyah sandaletler de sik bir gorunum vere bilir, agir durur biraz, siyah rengi parlak oldugu icin. Yesil elbise icin yine aynisi gecerli, kumastan oldugu icin kolayca gunluk bir elbise ola bilir, topuklu ayakkabi giymedigin surece.
Kusura bakmayin kizlar bir kac gundur yoktum, moralim bozuktu ve yogundum biraz, ama yine buradayim sanirim.
Aksama diploma torenim var kizlar, ve bu elbiseyi giymeye karar verdim. Henuz takilarima ve ayakkabilarima karar veremedim. Saclarima masa yapacagim ve makyaj sanirim smokey eyes.
elbisem:
Eki Görüntüle 457902
canım onerılerın ıcın tesekkur ederım .
bi'de bu yesıl ebıse de malesef ıc camasır ızım cok bellı oluyor .
dıkıssız camasır denedım o da bellı oluyor .ıc camasırım bellı olmasın dıye onerebılecegın bırsey var mı tatlım ?
tatlım bır de takıp ettıgın blogları paylasırsan bızımle cok sevırım
canım cok tesekkur ederım .altıma tanga gıydım tatlım ama o daha da cok bellı olduYa tanga giymeni tavsiye ederim, yada korsa canim. Mesela cok iyi ve cok etkili bir korsa markasi, SPANX. Veya altina astar diktirmelisin canim, kumasi daha kalin olsun diye.
takip ettigim bloglar:
blog.trendyol.com
Maritsa
**♥**FANCYSWORLD**♥**
MODAPEDIA | Türkiye'nin Moda Sitesi
fashion & clothing inspiration from Fashionising.com
The Blonde Salad
Hair Makeovers | Beauty Advice | Hair Photos | Latest Haircare Articles | whoorl
Bunlar sik sik takip ettigim bloglar canim.
canım cok tesekkur ederım .altıma tanga gıydım tatlım ama o daha da cok bellı oldu
strech bı kumas ama ınce oldugundan tanganın tum hatlarını gosterdı
dıger sıyah kumas strech ama kalın kumastan oldugundan altına ne gıysem sorun olmuyor da
yesıl bıraz kumas bakımından rısklı .korseyı deneyecegım tatlım sımdı dedıgın markaya baktım da
malesef turkıye de yok
burcucum bı de cuma gunu ıcın gıyeceklerımı danısayım
tatlım cuma gunu yırtmaclı ıcı mını olan tul etek gıyecegım fotodakının aynısı .
ama ustume boyle renklı bırsey gıymek ıstemıyorum ,sıyah askılı bı bustıyer gıymek ıstıyorum .
sence nasıl olur .
burcucumm daha yeni üye oldum ve ilk buraya yazıyorum gerçekten süpersin canım maşallah <3 konunun başında bulunan fotoğraflar dijital bir makinayla değil de profesyonel bir makinayla çekilmiş gibi umarım yanılmıyorumdureğer öyleyse makinanın markasını öğrenebilir miyim :))
dun arkadaslarim ile yemege ciktim, ve boyleydim. Resimler telefon ile cekildi bu yuzden fazla net degil.
Uzerime hotpants ve siyah bol bir badi vardi, onun uzerinde militair tarzi ceketim vardi ilk sayfadaki ayni ceket. Saclarim yuksek at kuyrugundaydi onu kabarik sekilde, ve kullaklarimda yildizli kupelerim vardi. Gozlerim smokey eyes ti, resimde belli olmasada. Dudaklarimda koyu koyu kirmizi ruj vardi, resimler yemekten sonra cekildigi icin maalesef rujum cikmisti
Eki Görüntüle 459722
merak ettim nerde yaşıyrsun ki böyle kışlık gibi giyinmişsin
Hollanda, maalesef ki havalar dun yagmurlu ve soguktu
Hollanda, maalesef ki havalar dun yagmurlu ve soguktu
yazı izmir kadar sıcak yaşamak çok kötü o muhakkak sevmiyorum çünkü ben bu kadar vıcık vıcık sıcakları. ama o kadar soğuğu da istemem ya :)
her zamankı gbi çok hoşsun canım :)Dun arkadaslarim ile yemege ciktim, ve boyleydim. Resimler telefon ile cekildi bu yuzden fazla net degil.
Uzerime hotpants ve siyah bol bir badi vardi, onun uzerinde militair tarzi ceketim vardi ilk sayfadaki ayni ceket. Saclarim yuksek at kuyrugundaydi onu kabarik sekilde, ve kullaklarimda yildizli kupelerim vardi. Gozlerim smokey eyes ti, resimde belli olmasada. Dudaklarimda koyu koyu kirmizi ruj vardi, resimler yemekten sonra cekildigi icin maalesef rujum cikmisti
Eki Görüntüle 459722
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?