Tesekkur ederim eticin :))
aaa month boyle olmuyor ama, cok uzuldum simdi, ben buraya kendini kotu hissetmen icin birseyler paylasmiyorum ki, sizlere bazi konularda fikir vermek ve yardimci olmak icin burdayim
Lutfen boyle deme, kiyamam. Hem bende kac zamandir kilo vermeye calisiyorum veremiyorum, vermek istedikce aliyorum, bu bayanlara oz birsey sanirim. Benide bunalima sokuyor sevgilim kilo konusunda. Once kendini iyi hissetmelisin canim, sonra gerisi gelir zaten. Pozitif dusun once herseyi bir siraya koy, olmadi bir liste yap, en onemli seyleri yukari yaz, teker teker. Hem bu sekilde ne yapman lazim bilirsin, ve her basardigin seyin arkasina bir isaret koy, sonradan baktiginda motife olursun :) Ise yariyor, tecrube konusuyor haha.
Garnier in BB kremi gercekten iyi, ama eskisi ve yenisi var, yenisi benim hosuma gitti, eskisi ni alma. Sivilceleri kapatmak icin bir video paylasiyorum canim, ve bir makyaj onerisi, sivilcelerin kirmizisiya veya baska kirmizi lekeler varsa yuzunde, bunun icin yesil concealer kullan. Yesil cunku kirmiziyi kapatiyor :)
Merhaba kizlar,,
Bildiginiz gibi evimizde uzun suredir tadilat vardi, bu topigi acmakla o yuzden bekledim. Cunku onceki odamda yeterince yer yoktu esyalarim icin, ve kiyafetlerim ve esyalarim 3 oda da farkli farkli dolaplardaydi. SImdi hepsi bir odada, cok mutluyum :)
Odamin bu son hali, birtek aynalar ve aksesuarlar eksik. Ve perdeler degisecek daha. Hersey beyaz, mobilyalarim, duvarlar, parkeler falan felan :)
Nasil olmus ?
Eki Görüntüle 454311 Eki Görüntüle 454312
inanamıyorum kızın yüzünü nasıl kapandı bende küçücük bi sivilceyi beceremiyorum kapatmayı ama kullandığımız ürünlerden tabi burcucum bu kızın kullandığı ürüleri yazarmısın fiyatlarınıda biliyosan yazarmısın bide kat kat yüzüne bişeyler sürdü krem, kapatıcı,pudra olarak uygulandığını biliyodum ben ama sanki başka bişeylerde sürdü..birde bu kapatıcının vücut için olanıda varmıdırki
cnm yaa vallahi bu kiloya bu aralar acayip takıyorum amasenin kilonda ben olmakiçin neler vermezdim bence senin kilon iyi boyuna göre çünkü 1.75sin ben 1.66 boyuna göre kilon çok çok iyievet doğru diyosun kendime bi liste hazırlıycam kafamdaki listeyi deftere yazıcam ilk hedef zayıflamak zaten ondan sonrası çok kolay... 
yeşil concelar hiç duymadım amakesinlikle alıcam hemen zaten makyaj malzemesindende yapmasından pek anlamıyorum aceleyle yapıyorum hep bişeyler bide renkli nemlendiricimiydi kapatıcımıydı ne onu duymuştum ne işe yarıyo nasıl kullanılıyo cnm ondanda alsammı? garnierin bende yenisini gördüm yüzüme binemlendiricialmam lazım şimdiye kadar avon nivea dove bunları kullandım ama sivilce yaptı hele avonunkiler daha beter çok yağlı sanırım kaç kutu var duruyolar öylece ellerime vücuduma sürerim artıkçok teşekkür ederim cnm yardımcı olduğun için 
Yukarida video yu eklemeye unuttum,
[video=youtube;ex33wtqnNz8]http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8[/video]
Alyssa ve month tesekkur ederim canim :)
Peki canim butun urunleri arastiririm fiyatlarini bula bilirsem yazarim. Aksam ustu listeyi bitirince paylasirim canim :)
Foundation u acele ederek yaparsan kapatmaz veya cok yapmacik durur, foundationu ve kapaticiyi yuzune fircayi veya ellerinle surerek degil ama fircayi yuzune hafif hafif noktaciklar koyarak ve yedirerek suruldugunde daha kapatici ve dogal olur.
Bu arada niveanin kremlerini yuzune kullanma canim, avon burda satilmadigi icin kremlerini pek bilmiyorum, ama nivea gibi ayni ise onuda kullanma. Nivea kremi cunku cok kalin ve asiri yagli, cok kalin ve yagli bir yapisi oldugu icin, yuzundeki gozenekleri kapatir ve sivilcelerin olmasina sebep olur. Vucut kremlerini de yuzunde kullanma, cunku vucut kremlerin icinde alkol vardir bu yuzunu kurutur. Yuzune sadece yuz kremlerini kullan canim. Ve arada papatya ile yuzune buhar banyosu yap, haftada 1-2 defa yuz scrub'u ile kese yap. Bunlarin hepsi sivilcelerin yok olmasini saglar.
Birde yazmaya unuttum, tonic de sivilcelere cok iyi geliyor.
Aksam makyajini cikardiktan sonra, bir pamuga tonic dokup yuzunu bununla temizle. Tonic gozeneklerini acar ve son pislikleri alir. Tonic ile yuzunu temizledikten sonra gece kremini sur canim, bu sekilde yuzun purussuz olur
burcucum odan cok guzel .ferah ıc acıcı bayıldım .ozellıkle raflar ve ayna cok guzel olmus .
yaptırdın mı yoksa hazır mı ?
bu arada canım bu kedıcık gozluklerı ben de cok begenıyorum ,en kısa zaman da
bır tane edınmek ıstıyorum .
belkı ısıne yarar tatlım ; Pradanin Baroque gozluklerının cakmasını kemık rengı
koton da gormustum .
burcucum bu mucıze gıbı bırsey olmusbence bundan bı hıle var . 
popfosyonel makyozler bıle bu kadar yogun sıvılceyı bu kadar purusuzce kapatamaz cunku
acaba montaj olmasın
bu arada primer avonda bi bakıyım varmıdır onuda avondan alıyım kardeşim avon satışı yapıyo zaten
burcucummm çok hoşsun gerçekten, zevkini de sevdim..
bu arada hiç modellik yapmayı düşündün mü? yakışacağını düşündüm
çok teşekkür ederim cnm zahmetoldu araştırmıssın tek tek uğrasmıssın sağol tatlımne kadar çok şey sürülüyomuş yüze kat kat vallahi 
bunları almayı düşünüyorum zaten iyi bi kapatıcı istiyodum almak pudrayıda göz altı morlukları için alabilirim fiyatlarıda normal geldi bana daha pahalılarını görmüştüm 200tlye filan vermem okadar para vallahiEki Görüntüle 455304 Eki Görüntüle 455301 
Eki Görüntüle 455299 tekrar teşekkür ederim burcucum
Merhaba güzel bayan Burcucum (= bi de maşallahhhhhhMüsadenle ben de bir soru sormak istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim tatlım Mac ın göz altı kreminden bahsetmişsin concealer kullanmadım bu zamana kadar hiç,,sen mac ı kullandığını söylemişsin her tonu farklı mı olur cilt rengine göre bir de çok beyaz mı duruyor sürünce kapatıcılığı iyidir diye düşünüyorum sen kullandığına göre şimdiden teşekkür ederim tatlım,,inşallah bahtında sen gibi güzel olur (= 
cok sagol canim benim, tabiki soru sora bilirsin, herzaman canim. Ben Mac select cover up concealer ini kullaniyorum. Bunun farkli farkli tonu var, her ten rengine ayri ton var. Concealerini aldiginda teninden 1-2 ton acik olursa daha hos durur ve daha kapatici olur, ama gozle gorunur fark olmamasi lazim ten renginle. Kapaticiligi gercekten cok iyi, ben 2,5 senedir kullaniyorum simdi, ve baska bir urune gecmeyi kesinlikle dusunmuyorum.
Diger concealerini kullanmadim henuz, ama arkadasim mac select moistercover concealerini kullaniyor, onuda beraber almistik, moistercover daha ince ve kapaticiligi daha az digerine gore.
Burdan baka bilirsin urune canim: M·A·C Cosmetics | Select Cover-Up
Diger sorularin olursa herzaman sora bilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?