burcucum sence bu nasıldır geçen gün aldım daha 1 kere sürdüm aceleyle iyi gibi sürerken hissetmiyosun çok hafif gerçekten kaşmir dokusunda
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...iqGHDQ&usg=AFQjCNHv4eanPK-AcKzhMCqcU6MaD5lNNg
Canim avon urunlerini kullanmiyorum, eger likit fondotense iyi gibi gorunuyor. Fondoten yuz tonunla ayni tondaysa ve surdukten sonra kusurlarini kapatiyorsa ama yok gibi gorunuyorsa, yanin cildin fondoteni iyi emiyorsa, ozaman iyi fondotendir :)
cnm evet yok gibi duruyo kapatıyoda fazla parlak yağlı gibide değil üzerinede bu pudrayı sürüyorum Eki Görüntüle 455504 gelgelelim bazen kuruluk oluyo cildimde bütürlü kalıyo bide benmi beceremiyorum pudra sürünce üzerine kapatıcıyla karısınca ikisi karısıyo tuhaflık oluyo belli oluyo ama pudra sürmedende olmuyo sanırım baska pudra almam lazım
burcucum bu ıkı ururnu makyaj bologlarından cok methını duymustum .ama herkes farklı farklı yorumlayınca tam ne ıslev gorduklerını acıkcası anlamadım .4. MAC fix+ spray ve MAC mineralize skinfinish natural A22 pudrasi. Bu pudrayi yaklasik 2,5 senedir kullaniyorum ve herseferinde tekrardan aliyorum, bu kullandigim 4. paketi sanirim. Matlastiriyor ve dogal bir renk veriyor yuzume. Fondoteni herzaman kullanmam ama pudrasiz kapi disari cikmam
Max fix sprayi ilk kez aliyorum, demin denedim ve gercekten mukkemel! Fondotenimi sanki yok etti, okadar dogal gozuktu ki yuzum, sanki butun yuzumdeki makyaj dogal halimmis gibi :) Daha sonra uzun uzun yazarim bu urun hakkinda.
Pudra 22,- Spray 16,-
Eki Görüntüle 455326
burcucum bu ıkı ururnu makyaj bologlarından cok methını duymustum .ama herkes farklı farklı yorumlayınca tam ne ıslev gorduklerını acıkcası anlamadım .
ozellıkle mac fıx+spray için bazılar şu yorumu yapıyor ; "terledıkce ferahlamak ıcın sıkıyorum ,yuzumde kı makyaj bıraz cıkıyor ama ferahlatıyor"
bazı blogerlerde sunu dıyor ;" makyajımı cok guzel sabıtlıyor " yanı ıkı yorum da bırbırıyle celısıyor .makyaj mı sabıtlıyor makyajı mı hafıfletıyor yoksa
terlemeyı mı engellıyor anlamadım kıyardımcı olursan sevınırım canım
ve tabı bıde MAC mineralize skinfinish natural pudrayı da cok merak edıyorum .pudradan cok goruntusu allıgı anımsatıyor bana yada
counter yapımı için kullanılıyormus gıbı .rengı cok koyu degıl mı canım tum yuz ıcın :44:
son olarak merak ettıgım ; counter ıcın hangı bronzerı kullanıyorsun ve highlighter olarak hangı urunu kullanıyorsun ?
highlighter da toz mu yoksa krem mı tavsıye edersın ?
Merhaba sashamia,
Fix+ spray makyajini sabitlemek icin, ve fondoten+pudranin yapmacik effektini almak icin. Yani daha dogal durmasi icin. Ferahlamak icin sikildigini ilk kez duyuyorum ve sacma geldi acikcasi, ferahlamak isteyen yuzune su siksin ozaman, €16,00 bir spray e neden veresin ki. Tabi ki su gibi oldugu icin ferahlatiyor ama urun asil onun icin degil.
Mineralize pudrasi koyu tenliler icin ideal, ben kendimden biraz bronz oldugum icin surekli bunu kullaniyorum. Eger teni acik olan kisiler daha bronz bir gorunum istiyorsa bunu kullana bilir, cunku ayni zamanda bu pudra bronzing pudrasi. Bu sekilde yuzunun iki tarafinada 3 sayisi seklinde surulmesi gerekiyor, dogal bir gorunum icin.
Countour yapmak icin ben MAC FORMAT FROST blush kullaniyorum, daha onceki sayfalarda holly graillerim arasinda yer almaktadir. Highlighter icin flormarin highlighterini, sleek highlighter veya acik renkte bir pudra kullaniyorum.
Ve ayrica ozel contour kit ler var, bendede var ve cok kullanisli, ben sleekin contour kit ini kullaniyorum ve cok memnunum. Ozellikle sadece €9,95.
Buradan baka bilirsin: Face Contour Kit Dark - Sleek Contour - Face & Body | Sleek MakeUP
tatlım ben bi'de fondoten konusun da sıkıntı yasıyorum .fondotenımı aksam ısıgın da çok begenıyorum ,pürürssuz oluyor ama
gunduz güneş ışığın da hıc dogal durmuyor ,aksıne ptur putur duruyor
neden boyle oluyor acaba :44:
Fondetenini yuzune ne ile suruyorsun?
Ayni sorunu bende yasadim bir sure, uzerine fix+ spray kullandiginda bu sorun yok olur canim emin ol.
Sungeri islatarakmi? Ilk kez duyuyorum bunu.
Ben fircayla veya makyaj sungeriyle, islatmadan kullanmani tercih ederim. Ben buyuk fondoten fircalarini kullaniyorum, alt resimdeki 2 numara oluyor.
Eki Görüntüle 455659
canım ıslak derken oyle bıldıgımız ıslak sekıl de degıl:)
bana mac de makyöz arkadas fondoten uygularken,makyaj sungerı ıslattı
suyunu bayag sıktı nemlı sungerle fondoten uygulamıstı
super olmustu .ben de ondan gordum denedım ama beceremedım o ayrı
bi'de fırca deneyecegım
burcucum bugün ne giydin çek görelim topiğine eklediğin kombinleri buraya hepsini koyabilsen olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?