Burda yeniyim arkadaşlar lütfen yardımcı olun benim çok büyük bir problemim var..

Esini hakli buldum.. yani 1 kerede etkilenirsin hadi 2 de.. ama 3.defa gidince etkilememistir bile..

Evlilik herseye ragmen bir arada olmaktir.. nasilsa her zarta zorta cekip cekip gidiyorsun.. bu evlilige inancinj yitirmis yani

Kaliteli zamandan kasıt bicakli savınnma

Kızoş bu ergenin fantezileri var, orta şiddette bir dayak gibi. Böyle aduket falan çekilir, üzerinde sigara falan söndürülürse tatmin olabilir. Bence bu gidişle zaten belasını pardon mutluluğu bulacak da, bırakmıyor ki adam ağzının tadı ile bir dövsün.

Erkeklerle konuşmayı tercih etmiyorum

Bu durumda karma eğitim sistemi içerisinde yer almadınız mı ? Hangi devlet kurumu haremlik / selamlık ayrımı yapıyor ?

Sizi döven eşiniz o kadar inançlı bir insan ki ; defalarca evi terk eden , başka şehire otelde kalmaya giden eşine "Sen çok Saliha bir kadınsın" dedi öyle mi ?

Daha önce devlet memurluğundan ayrılanların yeniden atanma hakkı var mı ?

Bu Ülke'de ilişkiler zaten ya çoğunlukla erkeğin hödük, öküz olduğu kadının alttan aldığı, ya da iyi adama tripli, ergenlerin denk geldiği bir ilişki oluyor normali yok

eğer bu konu fake değilse eşiniz sizi çok güzel manipüle ediyor.
memurluktan çıkıyorsunuz, erkek kasiyere "kolay gelsin" bile demiyorsunuz eşiniz böyle istiyor
yemeği beğenmedim diyen adama "ben hepsini yerim" dediğinizde dayak yiyorsunuz, o beğenmediğini söylerken sizin cevap verme lüksünüz bile yok. bu kavgadan sonra kendinizi bıçakla savunacak kadar kocanız sizi dövüyor ama "sert vurmadım ki" dediği için haklı buluyorsunuz. dayak yediğiniz için evi terk ediyor ama eşinizin peşinizden gelip sizi durdurmasını istiyorsunuz -halbuki ailenize gidin diye o sırada size para vermiş, yersen.. böyle bir şey olduysa neden peşinizden gelmesini beklediniz?- eve döndüğünüzde gittiğiniz için boşanmak istiyor.. siz tüm olanları unutup "ben gittiğim için suçluyum ne yapıcam" diyorsunuz.. burada kimse sizi destekleyici bir akıl vermez kusura bakmayın.

Eşiniz bir narsist pislik, sizi manipüle etmiş yazık size kendinizi suçlu saniyorsunuz. Sizin geçtiğiniz yollardan bende geçtim çocuk yokken boşan ..ben çocukla bosandim daha beter bin beter oluyorlar ...araştır narsist koca nasıl olur

Dalga gectigini dusunuyorum ama gecmiyorsan bu nasil bir evlilik?? Dayak var, bicak cekme var, terapistlere 'deli' diyen koca var, evlenmeden kamudaki isinden istifa ettiren bir koca ve bunu normal bulup istifa eden bir kadin var... Ama sorun sadece senin bir gece baska bir sehirde otelde kalman?? Evet, haklisin.

Valla gercekseniz bence de birbirinizden ayrilmayin, tencere kapak bu garip dusuncelerinizle birbirinizi bulmussunuz, ayrilip baska baska insanlarin karsisina cikma ihtimalinizi dusunmek istemedim. Azicik kocanin huyuna suyuna git, her istedigini yap, hep kendini sucla onu pohpohla barisirsin bi sure sonra, ne diyim.

Madem seni döven senin de bıçak çektiğin adamı seviyorsun niye otellerde yatıp kalkıyorsun

marketteki kasiyere kolay gelsin demek insanlık gereğidir hangi kafanın ürünü bunlar iyi misiniz??
Siz duymadınız mı ?
Erkek kasiyerler tek başına markete alışverişe gelen kadınları kasaya geldiklerinde tuttugu gibi barkoddan geçiriyorlarmis (!) hafizanAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…