İlçe ismi verirdim de şimdi vazgeçtimİnternete ne yazayım mesela?
On bin nüfuslu ilçelerdeki oteller mi yazayım
Ahahahhadssİlçe ismi verirdim de şimdi vazgeçtim
Ya varya ben senin bütün yorumlarına denk geliyorum resmen hastayım yorumlarınaher yazdığına oh ne güzel yazmış diyorum her seferinde.
Bu siteyi tam çözemedim şuan için ama zannediyorum bana atıfta bulundunuz. Belgin filan olmadığıma emin olabilirsiniz hayatımda ilk kez bu siteye girdim çünkü@Mune bu uyenin @Belgin315 Olma ihtimali var mi?
O degilse bile ikinci bir hesap olabilir, nicki bile manidar.
danismada ve lobide erkek olmayan hoteller diye yazicaksinİnternete ne yazayım mesela?
On bin nüfuslu ilçelerdeki oteller mi yazayım
Aynen Zeki kadınları severim mükemmelsindanismada ve lobide erkek olmayan hoteller diye yazicaksin
Yine mi gidicen bulursaDoğrudur burda yok ama internetten benim için araştırın bulursanız bana da haber verin
Kaliteli zamandan kasıt bicakli savınnmaçok iyiyiz kaliteli vakit geçiririz
Kaliteli zamandan kasıt bicakli savınnma
Sende acaba kask falan mi edinsen kafaya darbe almamak icinAynen Zeki kadınları severim mükemmelsin
Sonra da random tüm tuşlara bastım diyorsun yaniBu siteyi tam çözemedim şuan için ama zannediyorum bana atıfta bulundunuz. Belgin filan olmadığıma emin olabilirsiniz hayatımda ilk kez bu siteye girdim çünkü
Sen çok Saliha bir kadınsın hukukumuz var güzel günler yaşadık ben de seni çok yıprattım o yüzden böyle karar verdim dedi. Evlenmeden önce devlet memuruydum esim işten çıkardı beni o yüzden diyor işine mani olduğum için tekrar işe girene kadar bu evde kak işe girince bitirelim dedi
Erkeklerle konuşmayı tercih etmiyorum
Bu Ülke'de ilişkiler zaten ya çoğunlukla erkeğin hödük, öküz olduğu kadının alttan aldığı, ya da iyi adama tripli, ergenlerin denk geldiği bir ilişki oluyor normali yokEşimle dört yıllık evliyiz normal zamanlarimiZda çok iyiyiz kaliteli vakit geçiririz ama bir problem yaşadığımız zaman benim ilk yaptığım şey evden çıkıp gitmek oluyor bu huyumun önüne geçemedim bir türlü eşimi ve evi terk etmekle tehdit edip gidiyorum dört yıllık evliliğimizde.bunu dört beş kez yaptım ve dün gece de başka bir şehre gittim ve otelde kaldım pişman oldum geri döndüm bugün. Eşim bana dedi ki sana karşı Sevgi saygım kalmadı bir iş bulana kadar bu evde birlikte iki yabancı gibi yaşayalım sonra ayrılalım ama dışardan herkes evli olduğumuzu bilsin dedi. Gidip rezil olmanı istemiyorum kpss çalış ayan seni güzellikle boşamak istiyorum sana karşı hiçbir duygum yok dedi.ben eşimi seviyorum onu tekr etmek istemedim hiçbir zaman gözdağı vermek istedim peşimden gelsin gitme dedim zorla kolumdan tutup eve getirsin istedim ama o geri getirmedi beni ben de gitmek gibi büyük bir hata yaptım evliliğimi kendi elimle bitirmiş oldum bana akıl verin yardımcı olun ne yapmam lazım bu durumdan ikimizin de ailesinin haberi yok
Eşiniz bir narsist pislik, sizi manipüle etmiş yazık size kendinizi suçlu saniyorsunuz. Sizin geçtiğiniz yollardan bende geçtim çocuk yokken boşan ..ben çocukla bosandim daha beter bin beter oluyorlar ...araştır narsist koca nasıl olurEşimin biraz asabi olduğunu biliyorum herkes biliyor bunu ama benim yaptığım hata şuan daha büyük ve evliliğim biterse benim yaptığım hatadan dolayı bitecek. Aslında kendisine defalarca terapi almayı teklif ettim ama şiddetle karşı çıkıyor kendim üç dört kez gittim hepsinde eşin gelsin dedi doktorlar ama o nefret eder psikolok psikiyatr hiç sevmez onlara kim yardım edecek onlar deli onlar bana gelsin diyor terapiyi de kabul etmiyor
Söyledim ama benim için bittin diyor üstelik gitme sebebim beni dovmesiydi. Çok sert vurmadı belki ama vurdu ben de kendimi bıçakla savundum birkaç bardak kırdım ve ardından da gittim ama dışarda ne yaptığını nereden bileyim diyor
İlk sofrada yemeği beğenmedi sen yeme ben hepsini yerim deyince elime yüzüme vurdu sandalyeyle etrafa vurdu sonra tekmeledi birkaç kez ben de bıçak alıp kendimi savundum bıçağı elimden alırken de tekmeledi öyle yani
Eşimin biraz asabi olduğunu biliyorum herkes biliyor bunu ama benim yaptığım hata şuan daha büyük ve evliliğim biterse benim yaptığım hatadan dolayı bitecek. Aslında kendisine defalarca terapi almayı teklif ettim ama şiddetle karşı çıkıyor kendim üç dört kez gittim hepsinde eşin gelsin dedi doktorlar ama o nefret eder psikolok psikiyatr hiç sevmez onlara kim yardım edecek onlar deli onlar bana gelsin diyor terapiyi de kabul etmiyor
Sen çok Saliha bir kadınsın hukukumuz var güzel günler yaşadık ben de seni çok yıprattım o yüzden böyle karar verdim dedi. Evlenmeden önce devlet memuruydum esim işten çıkardı beni o yüzden diyor işine mani olduğum için tekrar işe girene kadar bu evde kak işe girince bitirelim dedi
Madem seni döven senin de bıçak çektiğin adamı seviyorsun niye otellerde yatıp kalkıyorsunSöyledim ama benim için bittin diyor üstelik gitme sebebim beni dovmesiydi. Çok sert vurmadı belki ama vurdu ben de kendimi bıçakla savundum birkaç bardak kırdım ve ardından da gittim ama dışarda ne yaptığını nereden bileyim diyor
Siz duymadınız mı ?marketteki kasiyere kolay gelsin demek insanlık gereğidir hangi kafanın ürünü bunlar iyi misiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?