- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #2.761
Canını sıkma nasip kısmet hersey zamanı var illa ki olcakBenim erken gebelik testim negatif arkadaşlar yarın ya da öbür gün regl günüm
Bat ne zaman canim seninBenim erken gebelik testim negatif arkadaşlar yarın ya da öbür gün regl günüm
Kız nasıl yapmıyorsun bende o kadar test olacak çoktan bitmişti kizzzz insan renk belirginleşiyormu diye merak eder canikom ya
Cıktı ya gerisi gelir olcakla ölcege çare yok canım ne yapım da adet olmadığım sürece yolunda gelen giden yok ölecek halim de yokKız nasıl yapmıyorsun bende o kadar test olacak çoktan bitmişti kizzzz insan renk belirginleşiyormu diye merak eder canikom ya
Canim dun tahmini yumurtlama gunuydu takvimimde. 14. Gun yani. Yumurtlama olsaydi görünümüydü.?Yumurtlaman olmus mu kaliteli mi diye bakacak insallah hersey yolunda olur canım
Tabi canım orası öle de ama testlerin artık net çıkmasi lazım yani döngü günü uzun çünkü canım milletin kıpkırmızı çıkıyor valaCıktı ya gerisi gelir olcakla ölcege çare yok canım ne yapım da adet olmadığım sürece yolunda gelen giden yok ölecek halim de yokoglumu erken öğrendim de ne oldu bu sefer bekliyorum bakalım
Canını sıkma nasip kısmet hersey zamanı var illa ki olcak
Yarın ya da 2 ocak arasıBat ne zaman canim senin
Gozukurdu doktor derdi canımCanim dun tahmini yumurtlama gunuydu takvimimde. 14. Gun yani. Yumurtlama olsaydi görünümüydü.?
Negatif dimi
Oğlumda hiç kan gormedim ben ped taktim leke görünce put gibi kaldımNerden anladın canim bi doktora gitseydin yerlesmedr belki
Kimyasal test de tespit edilen ultrason da gorunmeyen demek zaten testlerim de cızgı vardı sonradan bakamadım ne oldu bilmiyorum ama vardıAaa kimyasal oldugnu nerden bliyosun doktora göründün mü
Oglumda ne yerlesme gordum ne kan canım valla 28 3 gün 29 da 2 gün gecikmeyle leke geldi sımdı geldi zaten yeni yazdığımda buraya akıntı sandım lekeÜstüne görme veya yerleşme olmasın
Hadi ya hey Allahım bu testler sanırım bizi kandırdı bende de kanda 2 neyse canım hayırlısı olsun hakkımızda insAllah
Olabilir mi yerleşmeNerden anladın canim bi doktora gitseydin yerlesmedr belki
Cnm bence bi doktora görün. Cunku bende 1 sene önce aynı sen gibiydm benimde dış gebelik çıktı eğer gitmeseydim o beni öldürücekti içerde. O yuzden bi görün beta hcg yüksek çıkıyo mu ne durumda nedir kesnlkle gitmelisinn bnceOğlumda hiç kan gormedim ben ped taktim leke görünce put gibi kaldım
Kimyasal test de tespit edilen ultrason da gorunmeyen demek zaten testlerim de cızgı vardı sonradan bakamadım ne oldu bilmiyorum ama vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?