- 26 Temmuz 2018
- 7.340
- 8.381
- 198
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.221
Bende ikinci de hayali gibi görüyorumGünaydın. Bata 3 gün var benimde
İyi bari içime su serptin canımNormal canim benim 3 gün geçmişti ilk yaptığın test gibiydi
Günaydın canım sağolasın
Sağlıkla gelsin inş canımGünaydın kızlar bat yarın
Çok mutlu oldum canım hayırlısı olsun bizim senle aynı gündü regller bende hastalanamadım inş bendede vardır bendede misafir var yapamıyorum annemler var bideKıpkırımız baya geçince oluyo o zmn demi bende yine kimyasal sandım yine silik ya normal o zmn yaa daha bi gün var çünkü
Yapsana çıkar bence geçikmiiş çünkü canımHastalıgımın gecikmesi üçüncü gün bende test yapsam mo acaba
Yok kız kotuyu cagırma normaldir bu baya gecınce anca kırmızı oluyo oKıpkırımız baya geçince oluyo o zmn demi bende yine kimyasal sandım yine silik ya normal o zmn yaa daha bi gün var çünkü
Cıkar canım olmus geceli yap artıkHastalıgımın gecikmesi üçüncü gün bende test yapsam mo acaba
Yapıcam canım annemler gidicek bugün edrneye ayrıca bide eşiminde anneleri var oyüzden şimdi yapacagın fırsat yok herkes gidince yapıcam gene kfkfkfkf ama bu zamana kadar negatif gösterdi gecikmeden önceYapsana çıkar bence geçikmiiş çünkü canım
Günaydın canım
Yapıcam yavrum akşamı cıkarmı idrarda bilmiyorumYok kız kotuyu cagırma normaldir bu baya gecınce anca kırmızı oluyo o
Cıkar canım olmus geceli yap artık
Yaşlılar bilmez valla gencler her şeyden anlıyo dipte kalakaldı alamadım bile ama muhtesem bi zamanlama oldu yani gece yataga gırınce agladım sinirimden put gıbı kalmak o saskınlıkla cok kotu gerildimBen hepsini attırıverdm çekmeceye yaşlı zaten kaynana teyze görmezlerdi bile ama yapabildm sabah erkenden canım onlar yatarken
Cukar canım gecikme olmus artık her turlu cıkar varsa ki insallah vardırYapıcam yavrum akşamı cıkarmı idrarda bilmiyorum
Geç döllenme de olabilir yine bi bak cıkarsa güzel çıkmazsa zaten yokturYapıcam canım annemler gidicek bugün edrneye ayrıca bide eşiminde anneleri var oyüzden şimdi yapacagın fırsat yok herkes gidince yapıcam gene kfkfkfkf ama bu zamana kadar negatif gösterdi gecikmeden önce
Evet erken gebelik yaptım onda da silik çıktıBende ikinci de hayali gibi görüyorum
Kuzum bir kaç gün bekle bakalım koyulqsma olacak mıEvet erken gebelik yaptım onda da silik çıktı
Beklicem bakalım 5 Ocak batKuzum bir kaç gün bekle bakalım koyulqsma olacak mı35kvk da yaptığında silikti bugün yaptığı güzel koyulasmisti
Bekle canım bugun 11 günü demi koyulasma olcak mı takip edersin sabır işi şuan sütten agzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali insallah koyulasır erken bakmak cidden kötü ama merak duygusu zaten yaptıranEvet erken gebelik yaptım onda da silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?