Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçine bısey koymadan veriyorlar serum da sımdı gidip suphem var ilaç da alamıyorum dersen direk hcg bakarlar sadece kan vermek için iyi bi bahanen olur acilden 35kvk bu arada üzüldüğüne degmedi cok gecmedi demistim darısı bana ara vermeden insallah devam

Misafirim var yaa daha gitmedi ne dicmde gitçem gider sandım gitmick gibi bakalm olmazsa salı giderm bi gün gecnce

Geçen ay iki gün kala bu kdr değildi daha silikti inşallah ilerler yaa teşekkür. Ederim canım
Artık silik cizgilerden korkuyorum kırmızı olsun mümkünse erken yapmanın iyi bısey olmadığını ögrendik ama iste o merak duygusu zaten yaptıran daha sakin olcam söz verdim kendime

Artık silik cizgilerden korkuyorum kırmızı olsun mümkünse erken yapmanın iyi bısey olmadığını ögrendik ama iste o merak duygusu zaten yaptıran daha sakin olcam söz verdim kendime
Evet canım meraktn hepsi inşallah kıpkırmızı olduğunu da görrz darısı basına

Misafirim var yaa daha gitmedi ne dicmde gitçem gider sandım gitmick gibi bakalm olmazsa salı giderm bi gün gecnce
Oda seni tutuyo iste ben salak gibi kaldım bide eltim ne bısey diyebildim ne gıdebildim zaten net olmadan demem de degısık bi his deme sakın iyi test yapabilmissin benim bide testler camasır makinesinin üstündeki dolapdaydı alamadım bile folik asiti falan zor kaldırdım üstünde hamile kadın olunca

Günaydın. Bata 3 gün var benimde

Eklentiler

• DAFC8898-D3BA-4D01-B0D9-204AFC3A7DBC.webp
    132,7 KB · Görüntüleme: 31
  • 2E949653-8642-4FB4-A552-953529E83AD5.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 37
Ben hepsini attırıverdm çekmeceye yaşlı zaten kaynana teyze görmezlerdi bile ama yapabildm sabah erkenden canım onlar yatarken

Kıpkırımız baya geçince oluyo o zmn demi bende yine kimyasal sandım yine silik ya normal o zmn yaa daha bi gün var çünkü
Normal canim benim 3 gün geçmişti ilk yaptığın test gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…