- 26 Temmuz 2018
- 7.340
- 8.381
- 198
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.081
Olsun canın bende bilmiyordum karistira karıştıra bi baktım liste oluşmuş bileİnsallah olur canım ben liste işini beceremedim ya ama konusuyoruz cok seviyorum burayı
Iyi yapiuosun canim orda da gebeler çoğalmaya başlasın hayırlısıyla sıra bize de gelir insallah
Bi tek burda yaziyosun o xaman canim takip etmen de güzel bisey artık aylardır burda olduğumuz için birbirimizi tanıdık gibi kim hamile kim dahil merak ediyor insan ben hepsine kendim hamilemiscesine seviniyorum valla çok başka bisey o mutluluğa Sahirt olmakTabi canım bakıyorum sizlere selizayların grubu da okuyorum takip ediyorum yazmıyorum ama bakıyorum emine de 2022 hsg cektireNlere aktif yazıyo onu da goruyorum hepinize bakıyorum ben de aktif
Aralık da yazmıstım bnde kimyasal olunca bı daha yazmadım zaten yeni yıla gectık diye genel de burda yazıyorum canım aynen bakıyorsun ya bılıyosun kalmış mı dıye bakmıyorum aslın da her kesin hikayesi baska başka baska seyler duymak etkiliyo beni hikâyelerini okuyorum bilmediğim ne cok sey var diyorum rabbim dert verip derman aratmasın isteyen herkese nasip etsinBi tek burda yaziyosun o xaman canim takip etmen de güzel bisey artık aylardır burda olduğumuz için birbirimizi tanıdık gibi kim hamile kim dahil merak ediyor insan ben hepsine kendim hamilemiscesine seviniyorum valla çok başka bisey o mutluluğa Sahirt olmak
Amin canim evet burda görüyoruz öğreniyoruz bir çok şeyi bizden çok ilk defa evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin RabbimAralık da yazmıstım bnde kimyasal olunca bı daha yazmadım zaten yeni yıla gectık diye genel de burda yazıyorum canım aynen bakıyorsun ya bılıyosun kalmış mı dıye bakmıyorum aslın da her kesin hikayesi baska başka baska seyler duymak etkiliyo beni hikâyelerini okuyorum bilmediğim ne cok sey var diyorum rabbim dert verip derman aratmasın isteyen herkese nasip etsin
Anladım canım sağol teşekkür ederimm pazartesi adet günümdü pazartesi 5 haftalık olmuyo muyduYarın yap canım mutlaka
1500 falanda HCG alttan bakar ama 3000 de karından gorunur canım
Genelde 5 haftalık kese gozukur ama HCG ye gore 5+1 falan demek 5 hafta 1 günlük demek 5+2 5 hafta 2 günlük demek yarın sen tam 5 haftalık hamile oluyorsun
Amin canım valla öyle rabbim nasip etsin inşallah canı gönülden isteyen herkeseAmin canim evet burda görüyoruz öğreniyoruz bir çok şeyi bizden çok ilk defa evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin Rabbim
Gecen pazrtesi mi adet günündü günün 7 gün gecınce tam 5 haftalık oluyosun canım yarın tam bes haftalık hamile oluyosun sondan sonra 5+1 diye gidecenAnladım canım sağol teşekkür ederimm pazartesi adet günümdü pazartesi 5 haftalık olmuyo muydu
Anladım canım suan beş haftalıgımmAmin canım valla öyle rabbim nasip etsin inşallah canı gönülden isteyen herkese
Gecen pazrtesi mi adet günündü günün 7 gün gecınce tam 5 haftalık oluyosun canım yarın tam bes haftalık hamile oluyosun sondan sonra 5+1 diye gideceninsallah saglıkla al kucagına anne karnına dusene kadar aslında zaman su gibi oglumu hatırlıyorum sindi kocaman oldu laf yetıstırıyo iste zaman cidden acımasız
Canım haberlerin iyi olmasına çok sevindim Rabbım ol dedikten sonra tek ilişkiden bile oluveriyor bide hsg cektirdikten sonra daha yüksek hamile kalma şansı diyorlarKizlar günaydın..hsg çekildim kan sonuçlarım.cikti hepsi çok güzel çıktı. Pzt hocama gidecem göstermeye. Benim teyzemin oğlu doktor olunca ona gösterdim herşey güzel dedi. Ozeldeki.prof hocami aradım oda sonuçlara çok iyi gebeliğe engel.bi durum gozukmuyor dedi.iki ay sonra tekrar görmek istiyorum sizi dedi. Bu ay hiç deneyemedik. Ya eşim ya ben perhizdeydik tahlil için Sadece bı kere yaptık oda tutarmi bilmemmm.
İns canım.bakalim Pzt kan vermiştim pik dediler salı çarşamba çatlamış olabilir biz bitek Çarşamba yapabildik salı hsg çekildim. Çok ilaç kullandım çok muayene oldum hiç takip edenedim yumurtlamami.nasip artık canım.Canım haberlerin iyi olmasına çok sevindim Rabbım ol dedikten sonra tek ilişkiden bile oluveriyor bide hsg cektirdikten sonra daha yüksek hamile kalma şansı diyorlar
Günaydın canimGünaydın kızlar bu arada
Günaydın canım benimGünaydın kızlar bu arada
Canını sıkmıyorsun hiç olana kadar bekle bakalım hayırlısı olsun ha olmazsa tabi ki devam yumurtluyosun adet oluyosun daha ne olsunSabah kalkınca testi yaptım kalbim kadar temiz bir test oldu regle 5 gün var catlamanin 9.gunu
Günaydın canım olsun kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman dene ne güzel cok sevindim rabbim nasip edecekKizlar günaydın..hsg çekildim kan sonuçlarım.cikti hepsi çok güzel çıktı. Pzt hocama gidecem göstermeye. Benim teyzemin oğlu doktor olunca ona gösterdim herşey güzel dedi. Ozeldeki.prof hocami aradım oda sonuçlara çok iyi gebeliğe engel.bi durum gozukmuyor dedi.iki ay sonra tekrar görmek istiyorum sizi dedi. Bu ay hiç deneyemedik. Ya eşim ya ben perhizdeydik tahlil için Sadece bı kere yaptık oda tutarmi bilmemmm.
Evet hsg den sonra sans yüksek kanllartertemiz insallah olcak canımİns canım.bakalim Pzt kan vermiştim pik dediler salı çarşamba çatlamış olabilir biz bitek Çarşamba yapabildik salı hsg çekildim. Çok ilaç kullandım çok muayene oldum hiç takip edenedim yumurtlamami.nasip artık canım.
Yok canim sıkmıyorum nasip kısmet ne xaman olursaCanını sıkmıyorsun hiç olana kadar bekle bakalım hayırlısı olsun ha olmazsa tabi ki devam yumurtluyosun adet oluyosun daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?