- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.121
Kuzum benim kimyasal.zamaninda kaset teste 24beta çıkmamışti, dmekki biraz artınca çıkıyorGelsin geldin normal gebelikte çıkmıyor evet ya gerçekten olmadığından yada erken olduğundan ama kimi arkadaşlar 5 gün 6 gün kalankasette ogreniyor o nasıl oluyor acaba
Normal de 3 gün üst üste oluyordu ya ondan dedim canim
İnsallah olmustur canım benim de bat 26 OcakBenim iki gündür başladı beyaz akıntım. Heralde erken adet olcam daha on gün var normalde adete
BU sefer degisikliğe gittim bakalım gecen ay kimyasal oldu ya hergün yaptım önce sonrası bu sefer dün gece olunca bugun bekleyim yarın yapalım dedim 36 saat olmus olcak cok ince hesap mı yaptım bu sefer bilemiyorum ama nasip tabi tutarsa yarın yine test yapcamGelsin geldin normal gebelikte çıkmıyor evet ya gerçekten olmadığından yada erken olduğundan ama kimi arkadaşlar 5 gün 6 gün kalankasette ogreniyor o nasıl oluyor acaba
Normal de 3 gün üst üste oluyordu ya ondan dedim canim
Benim 18_19ocak gibi olcak on günüm var. Bakalimm. Pzt günü pik çıkmış doktor dedi salı hsg çekildi Çarşamba yaptık sadece bı ihtimal denk gelmiş olabilir bakalimm nasip artikkİnsallah olmustur canım benim de bat 26 Ocak
BU sefer degisikliğe gittim bakalım gecen ay kimyasal oldu ya hergün yaptım önce sonrası bu sefer dün gece olunca bugun bekleyim yarın yapalım dedim 36 saat olmus olcak cok ince hesap mı yaptım bu sefer bilemiyorum ama nasip tabi tutarsa yarın yine test yapcam
Benim gecen ay bide burnum kanaması olmustu degısık bi belirti ama oglumda da olmustu anlamıştımBenim iki gündür başladı beyaz akıntım. Heralde erken adet olcam daha on gün var normalde adete
Olur canım neden olmasın kanalların acık tam 90 vurmussun insallah tutarBenim 18_19ocak gibi olcak on günüm var. Bakalimm. Pzt günü pik çıkmış doktor dedi salı hsg çekildi Çarşamba yaptık sadece bı ihtimal denk gelmiş olabilir bakalimm nasip artikk
Elinin sperm sonucları güzel mi keçiboynuzu da kullanıyordu ya etki etmistır insallah içiyo muBenim 18_19ocak gibi olcak on günüm var. Bakalimm. Pzt günü pik çıkmış doktor dedi salı hsg çekildi Çarşamba yaptık sadece bı ihtimal denk gelmiş olabilir bakalimm nasip artikk
İns canım iki gündür akıntım olması dikkatimi çekti belki erken adet olacagimdir bu ay çok karışıktı iki haftadır sürekli doktor muayene ilaç film derjen uğraştım durdum.Olur canım neden olmasın kanalların acık tam 90 vurmussun insallah tutar
Olsun canım ne var ne yok ögrendin için rahat işte kafa bosaldıİns canım iki gündür akıntım olması dikkatimi çekti belki erken adet olacagimdir bu ay çok karışıktı iki haftadır sürekli doktor muayene ilaç film derjen uğraştım durdum.
Keçiboynuzu özüne devam ediyoruz yarın sabh sperm testi vetcez o yüzden perhizdeydi.ogleden sonrada doktora gitcezElinin sperm sonucları güzel mi keçiboynuzu da kullanıyordu ya etki etmistır insallah içiyo mu
Aynennn bı tek kist kaldı ondanmidir bajcaz ozeldeki doğurganlığı de bişey yok dedi. Hsgbile çekildi canım hicbisey kalmadı geriyeOlsun canım ne var ne yok ögrendin için rahat işte kafa bosaldı
Gecen ay ben de oyle hissettim kuruluk olurdu yumurtlama sonrası sürekli bi akıntı vardı burnum kanıyodu oglum da da olmustu hamile kalınca ordan da suphelendim doktorum o zaman hormon degısımınden olur demıstı kalınca yine kanadı mesela kendini bilince insan hissediyo ciddenİns canım iki gündür akıntım olması dikkatimi çekti belki erken adet olacagimdir bu ay çok karışıktı iki haftadır sürekli doktor muayene ilaç film derjen uğraştım durdum.
Cıkınca sonuc mutlaka yaz fayda etmistır eminim ben daha içiyorum kalınca o ara bıraktı kimyasal olunca geri basladım e vitamini ve keciboynuzu pekmezi yedi ama suyunu içmiyodu yoruldum dedi ama mecbur ben nasıl içiyorum inciriKeçiboynuzu özüne devam ediyoruz yarın sabh sperm testi vetcez o yüzden perhizdeydi.ogleden sonrada doktora gitcez
Evvet canim seninki kesin belirti çünkü hiç akıntı olmuyordu. Benim hep.oluyodu ama bu kadar erken baslamazdo.adete dört beş gün kala başlardı. Ama diyorum ya çokda muayene oldumGecen ay ben de oyle hissettim kuruluk olurdu yumurtlama sonrası sürekli bi akıntı vardı burnum kanıyodu oglum da da olmustu hamile kalınca ordan da suphelendim doktorum o zaman hormon degısımınden olur demıstı kalınca yine kanadı mesela kendini bilince insan hissediyo cidden
Yazarım canım. Bizde devam ettik keciboynuzunu ins olur beklicez artık mudalede bulunmucak gibiler heralde iki üç ay bekleyip duruma göre cerahi işlemde bulunurlar gibi.Cıkınca sonuc mutlaka yaz fayda etmistır eminim ben daha içiyorum kalınca o ara bıraktı kimyasal olunca geri basladım e vitamini ve keciboynuzu pekmezi yedi ama suyunu içmiyodu yoruldum dedi ama mecbur ben nasıl içiyorum inciri
Olsun canım hayırlısı olsun insallah kalmıssındır kesinlikle bırakma kablalrın tertemiz suan dene hep benim fikrim bu tabi sen bilirsin yine deEvvet canim seninki kesin belirti çünkü hiç akıntı olmuyordu. Benim hep.oluyodu ama bu kadar erken baslamazdo.adete dört beş gün kala başlardı. Ama diyorum ya çokda muayene oldum
İnsallah gerek kalmaz ve hamile kalırsın rabbim nasip edecek inanıyorumYazarım canım. Bizde devam ettik keciboynuzunu ins olur beklicez artık mudalede bulunmucak gibiler heralde iki üç ay bekleyip duruma göre cerahi işlemde bulunurlar gibi.
İns canım bu ay dinlenme oldu iyide geldi. İns gelen ay devam ederiz artikk.İnsallah gerek kalmaz ve hamile kalırsın rabbim nasip edecek inanıyorum
Yaz buraya da konusalım gir bak arada bi ara kayboldunİns canım bu ay dinlenme oldu iyide geldi. İns gelen ay devam ederiz artikk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?