Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekleyelim biraz kuzum, adete vardaha.
Benimde bugün karnım.agriyor elencem sanırım
Anneme geldim her an kendimi tutamayıp erken gebelik alabilirim her ağrıyı adet olarak benimseme biliyosundr hamilelikte bile adet sancısı gibi oluyor

Anneme geldim her an kendimi tutamayıp erken gebelik alabilirim her ağrıyı adet olarak benimseme biliyosundr hamilelikte bile adet sancısı gibi oluyor
İnşallah canım ya, iyi yapmışsın bnde ovulasyon yaptım bu seferde dünden az silik vücudum benle dalga geçiyor erkengebelikler gelmiş olsa çoktan başlardim

Eklentiler

• IMG_20220109_120907.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 31
Günaydın canım olsun kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman dene ne güzel cok sevindim rabbim nasip edecek inanıyorum

Evet hsg den sonra sans yüksek kanllartertemiz insallah olcak canım
İns canım bakalım senin hamile olduğunda akıntım nezamn başlamıştı

Aynen iyi ki erken basladım ovulasyona

İnsallah canım benim valla tam olarak hatırlamıyorum ama normal de kuru olcagım zaman işiyorum sanıyodum bakıyodum akıntı sürekli kayganlık oluyordu
Benim iki gündür başladı beyaz akıntım. Heralde erken adet olcam daha on gün var normalde adete

Sali gelir kuzum, verilmiş.
Normal gebelik var iki tane ondada olsada çıkmaz
Gelsin geldin normal gebelikte çıkmıyor evet ya gerçekten olmadığından yada erken olduğundan ama kimi arkadaşlar 5 gün 6 gün kalankasette ogreniyor o nasıl oluyor acaba
Bugun beklıycem canım dün gece yaptık zaten 1 de yarın öğlen yapalım dedim
Normal de 3 gün üst üste oluyordu ya ondan dedim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…