Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Darisi bizlere inşallah uygulamaya göre 10 Ocak bat günüm ama yumurtlamaya göre 14 ocak
Yarın yap canım mutlaka

Evet yarın 7 geçer ayy inşallah görünür yaa alttn baksın istemiyorum a
1500 falanda HCG alttan bakar ama 3000 de karından gorunur canım
5+1 4+1 gibi yazanlar var o nedemek oluyo hiç bilmiyorum kafam takıldı biliyomusun?
Genelde 5 haftalık kese gozukur ama HCG ye gore 5+1 falan demek 5 hafta 1 günlük demek 5+2 5 hafta 2 günlük demek yarın sen tam 5 haftalık hamile oluyorsun

Bugün 12. Günüm yok pko çıkmadı. Adetim 30-33 gün arası genelde arada bir 28. Gün gelir daha fazla g cikme olmaz
Gec olmus 33 günde falan oluyorsan 17 gün 18 gün olur gec olgunlasmış azıcık arada 28 geliyosa erken yumurtluyosun arada insallah olurda kurtuluruz takip işlerinden de

Sabah uyanır uyanmaz yaparım yazarım canim

Iyi yapiuosun canim orda da gebeler çoğalmaya başlasın hayırlısıyla sıra bize de gelir insallah
Tabi canım bakıyorum sizlere selizayların grubu da okuyorum takip ediyorum yazmıyorum ama bakıyorum emine de 2022 hsg cektireNlere aktif yazıyo onu da goruyorum hepinize bakıyorum ben de aktif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…