- 16 Eylül 2020
- 1.227
- 624
- 73
- 30
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.041
evet yaa kocan olmayınca öyle oluyo o duygu kötü oluyo morali bozuluyo insnn benim pik günü yapamamıştk işten dolayı kocam uyucktı ben işe gittim ertesi güne kaldı bak o zmn tutmaz sandım tutmus Allah işte olmaz diyon oluyo Allah nasip etsin sizde inşallah10 gün bugun genel de 12 13 oluyo benim çalısmaya basladık bakalımsabahları ovulasyon yapıyorum 11 gibi bazen 11 e dogru iste ona gore planlıyorum bakalım insallah onun evde olması da rahatlatıyo beni inan ki adam olmayınca pik gormenın de anlamı olmuyo modum dusuyo yok gorev yok mesai geldi mi de geç oluyo denk gelmiyo bu sefer
Amin canım inşallah denk getirmek de önemli adam eve gelmeyince pik olsa ne iste evde diye seviniyorum insallah evdeyken yakalarım da yaparızevet yaa kocan olmayınca öyle oluyo o duygu kötü oluyo morali bozuluyo insnn benim pik günü yapamamıştk işten dolayı kocam uyucktı ben işe gittim ertesi güne kaldı bak o zmn tutmaz sandım tutmus Allah işte olmaz diyon oluyo Allah nasip etsin sizde inşallah
İlk resimde pik var mi açık gibi rengi tekli olan benimde öyleydi adete 8 gün kala pikti yine. Yumurtlamadan 6 gün sonra canımCanmm çok çok koyu değil yumurtuyo muyum Dicem ama adet yaklaştı , bu ay çok değişik oldu ya iki ocakta da böyle çıkmıştı sonra siliklesti. Keşke öyle olsa, senin nasıl çıkmıştı adete kaç gün vardı. Tekli olan bugün yaptığım test.
Bi de bu testleri hiç anlamıyom tam pik nasıl hiç görmedim önüme çıkmadı hep silik görüdm bu testlerde ben diğerine alıstıgmdan galibaCanmm çok çok koyu değil yumurtuyo muyum Dicem ama adet yaklaştı , bu ay çok değişik oldu ya iki ocakta da böyle çıkmıştı sonra siliklesti. Keşke öyle olsa, senin nasıl çıkmıştı adete kaç gün vardı. Tekli olan bugün yaptığım test.
Ay yok kuzum pik gibi bende göremedim ki bunda valla, her ihtimale karşı bir gün arayla değerlendirdim bakalım ne olacak ya, geç yumurtlama belkideBi de bu testleri hiç anlamıyom tam pik nasıl hiç görmedim önüme çıkmadı hep silik görüdm bu testlerde ben diğerine alıstıgmdan galiba
Bir daha bende kaset test alcam.ya hiç sevmedim.bu stripleriBi de bu testleri hiç anlamıyom tam pik nasıl hiç görmedim önüme çıkmadı hep silik görüdm bu testlerde ben diğerine alıstıgmdan galiba
Öyle düşünme belki piktir o bilmediğmden tam yorum da yapamadım ama koyu ya açık değil ama pik mi bilmiyomAy yok kuzum pik gibi bende göremedim ki bunda valla, her ihtimale karşı bir gün arayla değerlendirdim bakalım ne olacak ya, geç yumurtlama belkide
Evet kuzum, bnde pik gibi değerlendirdim iki Ocak oncesi sonrasıÖyle düşünme belki piktir o bilmediğmden tam yorum da yapamadım ama koyu ya açık değil ama pik mi bilmiyom
Öle yap yaa kaset al madem sevmediysen canımBir daha bende kaset test alcam.ya hiç sevmedim.bu stripleri
Yarin yaparım yineÖyle düşünme belki piktir o bilmediğmden tam yorum da yapamadım ama koyu ya açık değil ama pik mi bilmiyom
İyi yapmısın canım benimkide öyle deyip durdu habire biz aralıksz yaptık hem spreem kalitesi düşük tedavideyken çok şükürEvet kuzum, bnde pik gibi değerlendirdim iki Ocak oncesi sonrasıvalla eşim diyo sperm kalmadı kesin bende diyorum bir milyon bile yeter devam
İnş görürüz piki benim geçen ay da geç olmuştu 20. Gün bu ayda illa oyalancak belli umutşandırıp umutşandırıp gelmiyorKafayi yedirtcek bu testler.bize yaaa ,benimde koyulaşma başladı
Ayy bizimde hız sorunu var diye bir gün arayla devam ettik bu ayİyi yapmısın canım benimkide öyle deyip durdu habire biz aralıksz yaptık hem spreem kalitesi düşük tedavideyken çok şükürOlcak oldumu oluyo valla demmekki bunu anladım
Ayy inşallah bakalım . En güzeli ya ara vermeden devamİnş görürüz piki benim geçen ay da geç olmuştu 20. Gün bu ayda illa oyalancak belli umutşandırıp umutşandırıp gelmiyorBizde 2 güne bir şansımızı deniyoruz ya tutarsaa gibi
Kaçıncı günün bugun bide pko falan mı var 20 güne geç olmus yumurtlamanİnş görürüz piki benim geçen ay da geç olmuştu 20. Gün bu ayda illa oyalancak belli umutşandırıp umutşandırıp gelmiyorBizde 2 güne bir şansımızı deniyoruz ya tutarsaa gibi
Aynen canim almiycam.sevmedimİnsallah olcak kızlar bi sekil dePapatyamveben-Mavi kesinlikle bi daha sitrip alma ben de cok okudum burda en güzeli labaquik
Adetim altı gün geçti canım 4 haftalık oluyo galiba doktora salı randevm ilk kez gitcmAyy bizimde hız sorunu var diye bir gün arayla devam ettik bu ayevet ya demi nasip olunca bir milyon ile oluyor valla senin minisin kaç haftalık suan
Yarın 7 geçmiş olcak demi 5 haftalık oluyosun canım benimAdetim altı gün geçti canım 4 haftalık oluyo galiba doktora salı randevm ilk kez gitcm
Masallah ya ne güzel heyecanlarAdetim altı gün geçti canım 4 haftalık oluyo galiba doktora salı randevm ilk kez gitcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?