Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni seyleri biz dün yaptikk. Çocuk içinde aslan hurkusa gittik

Yaz buraya da konusalım gir bak arada bi ara kayboldun
O ara zaten çok yogundum adetle beraber baya kötü oldum. Çocuk olacağı zamn burda olunca çok stresli oluyorum gün sayıp duruyom canimm. Ama arada girerim yine. Sizi merak ediyorum ins hamile kalır herkes

O ara zaten çok yogundum adetle beraber baya kötü oldum. Çocuk olacağı zamn burda olunca çok stresli oluyorum gün sayıp duruyom canimm. Ama arada girerim yine. Sizi merak ediyorum ins hamile kalır herkes
Yapma canım o kadar sen istediğin zaman test yap bu ay ben de erkenden bakıp durmıycam söz verdim kendime inan ki kalan 6 ovulasyon testimi yetirdim bu ay hiç oyle sabah aksam yapmadım normal insana bagladım sürekli yaptım gecen ay saglıksız oldu diye bugunu es gecip yarın yapıcam artık beynim yandı hiç kışkırmıycam bekliycem test için de ne ovulasyon ne gebelik öyle karar verdim

Sitres yapma inan ki her sey yolunda olcagı varsa oluyor yap ilişkini bekle sitres yapma

Kesinlikle canimm yaa bosverr yapma test falan ben zaten yapmicam ta geçen ay bitirdim hepsini yenisinide almadim

Ovulasyonla koyulasmadi olmuyo gibi. Yeni trend o artık herkes adete yakin ovulasyon yapiyo oda pek doğru gelmiyo. Adet geçecek canimmm bide akıntı bı ihtimal başka bı belirti yalan gibi oluyo. Beynimiz oyun oynuyo bize

Evvet nasip olursa olur ins canım beklicez gelen ay ins daha düzenli olur. Bu ay eş geçtik iyide oldu bana
Kafan rahat olcak iste her seye baktırdın bılıyosun artık rahatla

Ovulasyonla koyulasmadi olmuyo gibi. Yeni trend o artık herkes adete yakin ovulasyon yapiyo oda pek doğru gelmiyo. Adet geçecek canimmm bide akıntı bı ihtimal başka bı belirti yalan gibi oluyo. Beynimiz oyun oynuyo bize
evet canım goruyorum her kez bakıyo adete yakın o artık bilindi popüler oldu erken de ögrensen yine bekliyosun ki en güzeli geç öğrenmek kendi kendini yiyosun bu sefer koyuldu mu baska testte çıktı mı bilmem ne diye

Damlatır damlatmaz hemen bi heycan oldu elim de diyo ki ne var ne yok Güler misin aglar mısın valla oldu koyu testim olcak belli belirdi demisim @maviss_34 Güler misin ağlar mısın
Sabah attığın pik di dimi canim şuan eşit gibi duruyor dayan havuca

Evvet canim boşa stres nasip beklemek en iyisi

Bi daha yapmadım canım sabah ki testim oda hiç bi sey yapmadım bakalım yarın nasıl olcak yarın öglen yapcaz eşim evde yarın suan kasıklarım patlıyo yanlız bek ve kasık ağrısı var suan

Yarın bi daha yapcam bakalım sımdı hiç havuc falan ne yedim ne kaynattım yarın bakalım nasıl cıkcak yine koyu olursa ilişkiden önce kaynatıp içerim

Bi daha yapmadım canım sabah ki testim oda hiç bi sey yapmadım bakalım yarın nasıl olcak yarın öglen yapcaz eşim evde yarın suan kasıklarım patlıyo yanlız bek ve kasık ağrısı var suan
Benim de aynen öyleydi belim karnım kopuyordu canim

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 1 senedir bebek düşünüyoruz 2 ay yumurta takibi yapıldı letu ve ovritle kullandım ancak daha sonra eşim test yaptırdı ve eşimde sperm azlığı çıktı başka bir doktora gittik 3 hafta sonra 7 günlük test istedi eşimden, bende hiç bir problem olmadığını söyledi. Neler yapabiliriz yardımcı olabilir misiniz

Canım eşine mutlaka keçiboynuzu kürü yap kendini al kaynat pekmezini yedir sabah aç karnına takviye verirler ilaçını da kullansın insallah artar nasip olur diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…