- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.141
Ayni seyleri biz dün yaptikk. Çocuk içinde aslan hurkusa gittikEşimle bir güzel temizlik yaptık dip köse sildi süpürdü sag olsun ben de tuvalet banyo toz işlerini hallettim yarın evde malum işimiz varaksama da sinemaya gidelim dedik oglum için kafa bosalsın azıcık bana da iş kalmadı dinlenirim sonrası diye düşündük insallah rabbim nasip eder inşallah
O ara zaten çok yogundum adetle beraber baya kötü oldum. Çocuk olacağı zamn burda olunca çok stresli oluyorum gün sayıp duruyom canimm. Ama arada girerim yine. Sizi merak ediyorum ins hamile kalır herkesYaz buraya da konusalım gir bak arada bi ara kayboldun
Biz de ona güzel miydiAyni seyleri biz dün yaptikk. Çocuk içinde aslan hurkusa gittik
Yapma canım o kadar sen istediğin zaman test yap bu ay ben de erkenden bakıp durmıycam söz verdim kendime inan ki kalan 6 ovulasyon testimi yetirdim bu ayO ara zaten çok yogundum adetle beraber baya kötü oldum. Çocuk olacağı zamn burda olunca çok stresli oluyorum gün sayıp duruyom canimm. Ama arada girerim yine. Sizi merak ediyorum ins hamile kalır herkes
Sitres yapma inan ki her sey yolunda olcagı varsa oluyor yap ilişkini bekle sitres yapmaO ara zaten çok yogundum adetle beraber baya kötü oldum. Çocuk olacağı zamn burda olunca çok stresli oluyorum gün sayıp duruyom canimm. Ama arada girerim yine. Sizi merak ediyorum ins hamile kalır herkes
Oglum çok eğlendi bizde mecbur eğlendikBiz de ona güzel miydi
Bizimki de fragman görmüş eşim de gidelim dedi iste ben de cok severim animasyon hem o eglensin hem bizim kafalar dagılsın dedik sevdiyse bizimkide sever sayıklıyo resmenOglum çok eğlendi bizde mecbur eğlendik
Kesinlikle canimm yaa bosverr yapma test falan ben zaten yapmicam ta geçen ay bitirdim hepsini yenisinide almadimYapma canım o kadar sen istediğin zaman test yap bu ay ben de erkenden bakıp durmıycam söz verdim kendime inan ki kalan 6 ovulasyon testimi yetirdim bu ayhiç oyle sabah aksam yapmadım normal insana bagladım sürekli yaptım gecen ay saglıksız oldu diye bugunu es gecip yarın yapıcam artık beynim yandı hiç kışkırmıycam bekliycem test için de ne ovulasyon ne gebelik öyle karar verdim
Gidin canım güzeldi çocuklar çok eğlendiBizimki de fragman görmüş eşim de gidelim dedi iste ben de cok severim animasyon hem o eglensin hem bizim kafalar dagılsın dedik sevdiyse bizimkide sever sayıklıyo resmen
Evvet nasip olursa olur ins canım beklicez gelen ay ins daha düzenli olur. Bu ay eş geçtik iyide oldu banaSitres yapma inan ki her sey yolunda olcagı varsa oluyor yap ilişkini bekle sitres yapma
Ovulasyonla koyulasmadi olmuyo gibi. Yeni trend o artık herkes adete yakin ovulasyon yapiyoYapma canım o kadar sen istediğin zaman test yap bu ay ben de erkenden bakıp durmıycam söz verdim kendime inan ki kalan 6 ovulasyon testimi yetirdim bu ayhiç oyle sabah aksam yapmadım normal insana bagladım sürekli yaptım gecen ay saglıksız oldu diye bugunu es gecip yarın yapıcam artık beynim yandı hiç kışkırmıycam bekliycem test için de ne ovulasyon ne gebelik öyle karar verdim
Kafan rahat olcak iste her seye baktırdın bılıyosun artık rahatlaEvvet nasip olursa olur ins canım beklicez gelen ay ins daha düzenli olur. Bu ay eş geçtik iyide oldu bana
evet canım goruyorum her kez bakıyo adete yakın o artık bilindi popüler olduOvulasyonla koyulasmadi olmuyo gibi. Yeni trend o artık herkes adete yakin ovulasyon yapiyooda pek doğru gelmiyo. Adet geçecek canimmm bide akıntı bı ihtimal başka bı belirti yalan gibi oluyo. Beynimiz oyun oynuyo bize
Sabah attığın pik di dimi canim şuan eşit gibi duruyor dayan havucaDamlatır damlatmaz hemen bi heycan oldu elim de diyo ki ne var ne yok Güler misin aglar mısın valla oldu koyu testim olcak belli belirdi demisim@maviss_34 Güler misin ağlar mısın
Evvet canim boşa stres nasip beklemek en iyisiKafan rahat olcak iste her seye baktırdın bılıyosun artık rahatla
evet canım goruyorum her kez bakıyo adete yakın o artık bilindi popüler olduerken de ögrensen yine bekliyosun ki en güzeli geç öğrenmek kendi kendini yiyosun bu sefer koyuldu mu baska testte çıktı mı bilmem ne diye
Bi daha yapmadım canım sabah ki testim oda hiç bi sey yapmadım bakalım yarın nasıl olcak yarın öglen yapcaz eşim evde yarın suan kasıklarım patlıyo yanlız bek ve kasık ağrısı var suanSabah attığın pik di dimi canim şuan eşit gibi duruyor dayan havuca
Aynen canım en güzeli bu ay hiç ovulasyon ahst relax bekliycem bakalımEvvet canim boşa stres nasip beklemek en iyisi
Yarın bi daha yapcam bakalım sımdı hiç havuc falan ne yedim ne kaynattım yarın bakalım nasıl cıkcak yine koyu olursa ilişkiden önce kaynatıp içerimSabah attığın pik di dimi canim şuan eşit gibi duruyor dayan havuca
Benim de aynen öyleydi belim karnım kopuyordu canimBi daha yapmadım canım sabah ki testim oda hiç bi sey yapmadım bakalım yarın nasıl olcak yarın öglen yapcaz eşim evde yarın suan kasıklarım patlıyo yanlız bek ve kasık ağrısı var suan
Canım eşine mutlaka keçiboynuzu kürü yap kendini al kaynat pekmezini yedir sabah aç karnına takviye verirler ilaçını da kullansın insallah artar nasip olur diyeyimMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım1 senedir bebek düşünüyoruz 2 ay yumurta takibi yapıldı letu ve ovritle kullandım ancak daha sonra eşim test yaptırdı ve eşimde sperm azlığı çıktı başka bir doktora gittik 3 hafta sonra 7 günlük test istedi eşimden, bende hiç bir problem olmadığını söyledi. Neler yapabiliriz yardımcı olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?