- 26 Temmuz 2018
- 7.340
- 8.381
- 198
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #7.661
Hadi güzel haberlerle gel inşallah cnm doktoruna söyle mide bulantısıBenim miğde bulantısıyla başım belada sabah zor yiyorum kustum kuscam oluyorum insallah gecer ama hıç güzel değil 2 gündür daha fenayım bugun gıdıcem ben de ögleden sonra Allah izin verirse
Veriyo mu bısey bana oglumda vermedi aç bırakma kendini demıstı cok kötü yaHadi güzel haberlerle gel inşallah cnm doktoruna söyle mide bulantısı
Kizlar konusurken şahit oldum prilam diye bir ilaç veriyormuş kuzumVeriyo mu bısey bana oglumda vermedi aç bırakma kendini demıstı cok kötü ya
İlk defa duydum benim ki bana oglumda zencefil su demıstı sürekli birsey ye ac bırakma kendini diye ama mümkün degıl tiksiniyosun sabah saatlerinde cok kotu oluyorumKizlar konusurken şahit oldum prilam diye bir ilaç veriyormuş kuzum
Evet ya oda kokar insanaİlk defa duydum benim ki bana oglumda zencefil su demıstı sürekli birsey ye ac bırakma kendini diye ama mümkün degıl tiksiniyosun sabah saatlerinde cok kotu oluyorum
Prilam verdi canım günde 3 kez kullanabilirsin dedi masallah gördüm duydum Allah a cok şükürEvet ya oda kokar insana
Oyy çok şükür. Sağlıkla ilerlesinPrilam verdi canım günde 3 kez kullanabilirsin dedi masallah gördüm duydum Allah a cok şükür
Amin canım cok sukur RabbimeOyy çok şükür. Sağlıkla ilerlesin
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişKızlar sanırım hamileyimTest bu değer 19 çıktı sizce nasıl ?
5 ve üstü gebelik var demek canımKızlar sanırım hamileyimTest bu değer 19 çıktı sizce nasıl ?
Artık baya hamilesin hayırlı olsun cnm sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar sanırım hamileyimTest bu değer 19 çıktı sizce nasıl ?
Teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş
Evet de insan hep korkuyor işte keseye kadar5 ve üstü gebelik var demek canımhamilesin tabi insallah saglıkla ilerlesin yarın bi daha kan ver artışına bak yarın en az 38 olmalı insallah bak yüzün güldü
Ayy çok şükür çok şükür. Birazdan yine evde gebelik yapıcam koyulaştı mi acabaArtık baya hamilesin hayırlı olsun cnm sağlıkla ilerlesin inşallah
İnsallah güzel katlar aklına kötüyü getirmeEvet de insan hep korkuyor işte keseye kadar
İnşallahİnsallah güzel katlar aklına kötüyü getirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?