- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #7.681
Aynı canım ama Boyle her gün yaparsan anlayamazsın bi gün dur bir gün yap canım HCG iki güne iki katı artıyo ya yarın sabah yapman daha iyi olurduKızlar koyulaşma var mı ? İlki dün diğeri bugün
Ayy öyle miii yarın yapayım o zamanAynı canım ama Boyle her gün yaparsan anlayamazsın bi gün dur bir gün yap canım HCG iki güne iki katı artıyo ya yarın sabah yapman daha iyi olurdu
Canimmm gozynnn aydinnn hayırlı olsun ins bu seferde olduKızlar sanırım hamileyimTest bu değer 19 çıktı sizce nasıl ?
Çok güzel olmusss. Hayırlı olsun kalp atışında duymussun canım çok sevindim sagliklica gelsin ins.Fotograf cekiminde kullanılan tulumdan basladım yapmaya rengi cok tatlı olcak rabbim giydirmeyi nasip etsin sag salim kucagımıza almayı insallah
Valla hamile misin ne bereketli bi ay olduCanimmm gozynnn aydinnn hayırlı olsun ins bu seferde oldubenden önce öğrendim valllla
Amin canım inşallahÇok güzel olmusss. Hayırlı olsun kalp atışında duymussun canım çok sevindim sagliklica gelsin ins.
Yokk canim ben test yapmadım daha yani. Günü benden sonraydı ya ondan dedim. Benim bat yarın bı geçsin bakalimmmValla hamile misin ne bereketli bi ay oldu
Amin canım inşallahbundan olcak ama kırmızı rengi cok güzel oldu ben de sevdim
İnsallah hayırlısıyla sen de mutlu haberi verirsinYokk canim ben test yapmadım daha yani. Günü benden sonraydı ya ondan dedim. Benim bat yarın bı geçsin bakalimmm
Hayırlısı canimmmİnsallah hayırlısıyla sen de mutlu haberi verirsinbenden once öğrendin diyince öyle sandım canım insallah sandığım gibi de öğrenirsin
İkiside aynı marka mı acaba testlerin aynı saatlerde mi yapıldı resimden bakınca ikisi aynı duruyor ama marka ve saat fark edebilir yinede en garantisi kan vermek sağlıkla ilerlesinKızlar koyulaşma var mı ? İlki dün diğeri bugün
Amin canım en kısa zaman da sen de müjdeli haberi al insallahkizlaaar hamile olanlar gözünüz aydin Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin <3
Günaydın cnm nsılsınGünaydın kızlar
Günaydın canım nasilsinGünaydın kızlar
Günaydın cnm nsılsın
İyiyim cok şükür kızlarGünaydın canım nasilsin
İyi diyelim iyi olalım canımİyiyim cok şükür kızlarsiz nasılsınız
Benim biraz miğde bulantısıyla basım dertte sabahları cok işkence oluyo yataktan kalkmak istemiyorum gün iyi geciyo ama sabahları bulantım işkenceİyi diyelim iyi olalım canımaynı standartta gidiyor hayat
Olsun canım buna şükür sadece sabahları oluyormuş geçecek bir kaç haftaya inşallah bende kalmadı mesela son günler de sadece hazımsızlık oluyorBenim biraz miğde bulantısıyla basım dertte sabahları cok işkence oluyo yataktan kalkmak istemiyorum gün iyi geciyo ama sabahları bulantım işkence
Bide nette bulamadım elenetal 2 baslayım dedim omega epa dha var içinde bulamadım eşim eczane den bulmus artık bide ben de yorgunluk oluyo oglum yatınca yatıyorum hemenİyi diyelim iyi olalım canımaynı standartta gidiyor hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?