- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Sizi okurken ben yoruldum Allah yardimciniz olsun.Is bulmak kolay degilki.Ama siz öyle birini işe alın ki sağ kolunuz olsun butun yukunuzu hafifletsin insallah. Siz kk yazarken kadinlar klubunu mu kastettiniz.anlayamadimMerhabalar,
Son 1 ayda ekibimden 3 kişi istifa etti. Daha önce de istifalar oldu. Hepsiyle uzun uzun konuştum memnuniyetsizliklerini anlamaya çalıştım. Bu konuda üstlerimle de konuştum ve üzerimizdeki is yükünün çok fazla olduğunu söyledim. Ama dikkate alınmadım. Şu an 8 kişi olması gereken ekipte 5 kişiyiz. Biri sağlık sorunları yüzünden evden çalışıyor. Artık çok zorlanıyorum tuvalete bile gidemiyorum. Sürekli çalışıyorum ve artık gerçekten çok yoruldum. Her şey benden bekleniyor ve sürekli işimi yapamadığımı hissediyorum. İse alım süreçlerini de ben yapmalıyım o işleri ve birçok başka işi gece yapıyorum çünkü prosedurlerimiz çok uzun ve bir kisiyi ise almak için bile sayfalarca biseyler yazmam lazım. Ve benden çıkınca da çok uzun prosedürler isliyor. Insanlar ise alımı hızlı yapmadığım için bana kızıyor ama sabah yediden akşam 11 12ye kadar çalışıyorum daha ne yapayım bilmiyorum. Gün içinde asla yemek bile yemiyorum. Artık çok yoruldum. İstifa etsem işsiz kalırım. Burnout olmayı engellemek için sabahları kalkıp spor ve yoga yapmaya başladım ama ise yaramıyor. 54 mg concerta 20 mg prozac kullanıyorum doktor kontrolünde ama bu da ise yaramıyor. Yöneticilerimle konuşunca şikayet ettiğimi ve dişimi sıkmam gerektiğini söylüyorlar oysaki cidden çok yapıcı yaklaşmıştım.
İşten ayrılın yada bi şekilde rapor alın belki paçaları tutuşurMerhabalar,
Son 1 ayda ekibimden 3 kişi istifa etti. Daha önce de istifalar oldu. Hepsiyle uzun uzun konuştum memnuniyetsizliklerini anlamaya çalıştım. Bu konuda üstlerimle de konuştum ve üzerimizdeki is yükünün çok fazla olduğunu söyledim. Ama dikkate alınmadım. Şu an 8 kişi olması gereken ekipte 5 kişiyiz. Biri sağlık sorunları yüzünden evden çalışıyor. Artık çok zorlanıyorum tuvalete bile gidemiyorum. Sürekli çalışıyorum ve artık gerçekten çok yoruldum. Her şey benden bekleniyor ve sürekli işimi yapamadığımı hissediyorum. İse alım süreçlerini de ben yapmalıyım o işleri ve birçok başka işi gece yapıyorum çünkü prosedurlerimiz çok uzun ve bir kisiyi ise almak için bile sayfalarca biseyler yazmam lazım. Ve benden çıkınca da çok uzun prosedürler isliyor. Insanlar ise alımı hızlı yapmadığım için bana kızıyor ama sabah yediden akşam 11 12ye kadar çalışıyorum daha ne yapayım bilmiyorum. Gün içinde asla yemek bile yemiyorum. Artık çok yoruldum. İstifa etsem işsiz kalırım. Burnout olmayı engellemek için sabahları kalkıp spor ve yoga yapmaya başladım ama ise yaramıyor. 54 mg concerta 20 mg prozac kullanıyorum doktor kontrolünde ama bu da ise yaramıyor. Yöneticilerimle konuşunca şikayet ettiğimi ve dişimi sıkmam gerektiğini söylüyorlar oysaki cidden çok yapıcı yaklaşmıştım.
Merhabalar,
Konuyla ilgili bir yorumum yok ama neden “burnout” olmak? Niye tükenmiyorsunuz da burnout oluyorsunuz? Daha mı havalı oluyor?
Burada bile sizinle iş mi konuşalım
Zaten yeterince sıkılmış bunalmışsınız
İşi boş verin şimdi aşk konuşalım
Bugün sevgililer günü
Whatsapp duruma baktım şimdi
Birinin durum mesajı bu
İslam gencinin sevgilisi değil helâli olurmuş
Vay dedim
İşle ilgili şunu sizde biliyorsunuz çalışanın etinden sütünden derisinden kemiğinden bile faydalanmak isteyen sistem var
Ya tamam ya devam
Ben kendime istifa buddy arıyorum. Yakalım mı gemileri beraber?
Yurtdışında mısın hala ?
Yoksa bu iş Türkiye’de mi ?
Ve aldığın kazanç bu çalışmaya değiyor mu ?
ben olsam bu şartlarda çalışamazdımTurkiyeye döndüm. Maaşım Türkiye şartlarına göre iyi. Ben eskiden şikayet etmeden calisabiliyordum ama artık odaklanmakta da sorunlar yaşıyorum.
Sevgili olmayı hangi ara başaracaksınızTamam desem işsiz kalacağım aklımda başka bir plan da yokSevgililer günü keşke kutlasam ama yıllardır yalnızım.
Okurken ben tükendim cidden
gece yarısına kadar çalışmayı bırak konu sahibesi öncelikle, yetişmezse de yetişmez . Tek insanın yapacağı iş miktarı belli, yöneticiler adam gibi idare edemiyorsa bunun ceremesini sen sağlığınla ödememelisin. İşler neden yetişmedi derlerse de ben bu kadar yapabiliyorum adam olup milleti kaçırmasaydınız diceksiniz. İstifa edenler de gayet haklı göründü gözüme burdan, yönetim çalışma şartlarını düzenlemeli yoksam herkes kaçar gider.
Yapacağın şey belli, akşam 6da çıkıp evine gideceksin. Her gün 1 saati de mülakatlara ayır bir an önce işe alımları yap.
ben olsam bu şartlarda çalışamazdım
Para da önemsiz kalıyor bir noktada
En son istifa eden arkadaşımın tükenmişlik sendromu yaşadığını söyledim. Bana dediler ki hayır onun yaptığı çok çocukça ve kimse vazgeçilmez değildir. Bu da beni çok demoralize etti çünkü cok cok iyi çalışan bi arkadasimdi ve yöneticisi olarak ona hiçbir yardımım dokunamadi. Bu konuda kurumun psikologuna da yazdım yöneticilerimizle konuşsun diye çünkü öyle bir mekanizma var. Sabah 8 bucuk 5 bucuk arası saatlere düşen bir görüşme ayarladı benimle ama o gun o saatlerde ben saha ziyaretlerindeydim o gün olmaz dedim. O zaman bu ay sizinle görüşemem kusura bakmayın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?