Burnout olmak

Biraz birikmis param var ama hazıra dağ dayanmaz ki sonra tekrar bastan is arama süreci. Bu alan dışında başka bir niteliğim becerim bilgim de yok malesef yıllar içinde kalmadı.
CV'mi temize çekmeye vaktim yok. 2 günde bir aralıklarla 3'er saat uyuyorum. Boş günüm olduğunda da sadece içiyorum kafamı boşaltmaya çalışıyorum. Şu istifa dalgası yaşansa da ben de bassam istifayı diye bekliyorum.
Aynı alan içinde bu kadar stresli olmayan bir iş bulmaya yönelin bence. Geliri, etiketi yüksek olmayan belki ama en azından huzur verecek bir iş.

çalışmanız gerekenden çok çok fazla çalışıp durumu idare ettiğiniz için oluyor bu, paçalarının tutuşması lazım

Yok havalı değil saçma olmuş tükenmişlik sendromu demem gerekirdi düşünmeden ve biraz da dağınık yazdım zaten bütün bir paragrafı.
göğsünü gere gere tükenmişlik sendromu yaşıyorum anam diye bağır kız avrupalı hastalığı şaka bir yana geleceğini düşün yakma kariyerini, elimden gelen budur deyip iş yavaşlat her şeye de yetişme

Yok havalı değil saçma olmuş tükenmişlik sendromu demem gerekirdi düşünmeden ve biraz da dağınık yazdım zaten bütün bir paragrafı.
Ahahah fuckbody, date falan yazsaydın sorun olmazdı. f deyince hepsi pat diye anımsıyor zaten kelimeyi. Burnout deyince yabancı geldi ilk etapta o yüzden bu tepki. sanırsın forumda herkes Türkçe sevdalısı ( öyle olmalı ama değil yani)

Kurum psikologları patronların iyi polis halidir genelde. Bir de iş saatlerine ne yapabilir ki? Bunun sağlıksız bir durum olduğunu yöneticiler de biliyordur sadece işlerine gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…