burnum degıstı!!! albume yenı resımler ekledım kızlar bakmadan gecmeyın...

merhaba cnm ben burnunu çok merak ediorum. arkadaslık iteği gönderdim kabul edersen seviniri. ben de burun estetiği yaptırmak istiyorum.

uyuyan güzel yeni burnun hayırlı olsun yorumlar cok guzel ama ben fotoları goremiyorum. bende ufuk bilkaya ekim ayı ya da sonraki aylarda ameliyat olmayı dusunuyorum. umarım benimde guzel olur.

uyuyann güzeelllll beni de arkadaşın olarakk ekle fotolarına bakayım çok merak ediyorum.ufuk bilkayı düşünüyorum ama pek emin değilim. yardımcı olll lütfenn....

yardımın için çok teşekkür ederim. beni resimlerin çok aydınlattı,,ve ufuk beye güvenim çok arttıı.bu arada yeni burnun sana çok yakışmış canım.... tekrar teşşekkür ederim.a.s.

Burnunun kavisi ve kalkıklığı çok güzel olmuş. şuan nasıl canm değişiklik olarak? şişlikler olsun,şekil olsun....Ufuk Bey mailime cevap vermedi bu arada

canim sislikler eskiye gore daha iyi cunku yakinda 3 aylik olacak burnum.
mail bir daha at mutlaka cevap verir bence.

uyuyann güzeelllll beni de arkadaşın olarakk ekle fotolarına bakayım çok merak ediyorum.ufuk bilkayı düşünüyorum ama pek emin değilim. yardımcı olll lütfenn....

canim herkesi ekliyorum seni de eklerim mutlaka opuyorumnanaktan

merhaba cnm ben burnunu çok merak ediorum. arkadaslık iteği gönderdim kabul edersen seviniri. ben de burun estetiği yaptırmak istiyorum.

ederim canim herkesinkini kabul ediyorum.

UyuyanGuzel nerelerdesin :)

canim bu aralar yokum kk'da maalesef...yogunum biraz da

uyuyan güzel yeni burnun hayırlı olsun yorumlar cok guzel ama ben fotoları goremiyorum. bende ufuk bilkaya ekim ayı ya da sonraki aylarda ameliyat olmayı dusunuyorum. umarım benimde guzel olur.

insallah hersey gonlunce olur. beni arkadas olarak ekle resimleri goreceksin.

yardımın için çok teşekkür ederim. beni resimlerin çok aydınlattı,,ve ufuk beye güvenim çok arttıı.bu arada yeni burnun sana çok yakışmış canım.... tekrar teşşekkür ederim.a.s.

canim cok tesekkur ederim.
begenmene sevindim ama benim burnumda hala bir tumsek var.
yandan bakilinca belli oluyor.
yani mukemmel bir burun degil ama ben simdilik mutluyum yine de...
cunku eskiye gore kendimi daha cok begeniyorum zemuszemus

arkadaslar yakinda yeni resimlerimi eklemek istiyorum(3 aylik resimlerimi) fakat makinem bozuldu o yuzden ne zaman ekleyebilirim bilmiyorum...
sislikler biraz daha indi onun disinda bi degisiklik yok burunda bilginiz olsun...
opuyorum hepinizi...
Şeniz
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5

canım bu resimdekilerin hepsi 20 günlük burnuna mı ait:) eğer öyleyse ben çok heveslendim şimdii 20. günümü sabırsızlıkla bekliyor olucam:)

uyuyan güzel gerçekten çok beğendim çok hoş olmuş doğal görünüyo, 20 günlük hali henüz bu, iyileşme sürecini en erken 6 ayda tamamlıyor diye biliyorum şimdiden harika )) çok şeker çıkmışsın bu arada :)))

canım bu resimdekilerin hepsi 20 günlük burnuna mı ait:) eğer öyleyse ben çok heveslendim şimdii 20. günümü sabırsızlıkla bekliyor olucam:)

evet canim o resimler 20 gunluktu boshayallersmile
insallah burnun tam istedigin gibi olur canim...

evet canim dogru biliyorsun 6 ayda tamamliyor diyor doktorlar.
umarim oyledir cunku hala odem var burnumda, hem de bu bahsettigim aylardir nedense ayni yerde ve hic gecmedi. umarim kalici odem falan degildir...ama bu gidisle kalcak gibi aylardir tik yok, hic inmedi...burnumun sol tarafinda baya odem var digerine gore daha sis :2:

mikado35 seninde çok güzel olmuş maşallah diyorum sizi gördükçe hevesleniyorum :)

heveslen canim heveslen de insallah sansin yaver gider de ameliyat olursan sonunda cok mutlu olursun...
herkes memnun kalamiyor cunku...
yani riskli bir sey su estetik iyi dusun derim laelaelaelaelae

uyuyangüzel yüzün kibarmış daha da kibarlık katmış bu burun..Yeni resimlerini en kısa zamanda görmek dileğiyle:)

cok tesekkur ederim canim benim insallah en kisa zamanda ekleyebilirim...
bu arada, o senin yuzunun kibarligi sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

canım ne gibi değişimler oldu seninde fotolarını görmek için ekleyebilirmiyim bende ufuk bilkayı düşünüyorum bi arkadaş daha olmuş onunda resimlerini görmk için ekledim korkuyorumda :/ ama sizin burunlrınızı görünce cesaret gelir belki..

canim tabii ki ekleyebilirsin.
ne degisimler oldu derken?? ameliyattan bu yana ne gibi degisiklikler var diye soruyorsun yoksa ameliyat sonrasinda burnun nasil degisti mi demek istedin?

Canım bende sakıncası yoksa resimlerine bakabilirmiyim?? Arkadaşlık teklifimi onaylarsan sevinirim. Bende ameliyat olalı 19 gün oldu ancak pek mutlu olduğumu söyleyemicem:((( Şişlikler çok fazla bu burnum ne zaman yerine oturacak???Sabrım kalmadı????Tamam zor bir ameliyat olduğunu biliyordum ama beni bu kadar sıkıntıya sokacağını tahmin etmemiştim((((((((

gecmiş olsun cnm sen kime olmuştun ameliyatını?
umarım en kısa sürede iner şişlikler.

kabul ettim canim.
benim baska bir konum daha var onu okumani tavsiye ederim.
o eski konuyu actigimda burnumdan hic memnun degildim, sikayet ediyordum cok yapay cok sis falan diye...
ama burnum 20-22 gunluk olunca sikintilarin azalmaya ve ben de burnumu begenmeye basladim.
tek yapmamiz gereken sey sabir canim.
sislikler mutlaka oluyor, olacak. bende hala odem var ki 3 aylik olcak burnum 3 gun sonra.

insan ameliyattan cikinca kendini cok mutlu hissedecegini, cok guzel olacagini saniyor biliyorum :kedi: ama asil o donemlerde kendimizi kotu hissediyoruz cunku ameliyatin etkileri yeni yeni geciyor iste...

gecmiş olsun cnm sen kime olmuştun ameliyatını?
umarım en kısa sürede iner şişlikler.

insallah askaskim

Uyuyan Güzel, bu resimleri ameliyattan ne kadar süre sonra çektirdin canım??Gayet hoş, şişlik falan hepsi inmiş, çok doğal ve yüzüne de yakışmış!!Ya benimki ne zaman böyle olcak(((Gerçekten 1 ay sonra büyük oranda şişliklerim inermi ki????Bugün 20. gün ve hala burun ucum paylaço burnu gibi(((Bu yüzden evden dışarı bile çıkmıyorum!! böyle gidersede bidaha çıkamıyacam(((

Canım çok merak ettim burnunu arkadaslık gönderdim kabul edersen çok sevinirim.inşallah her ameliyat olan istediği gibi buruna kavuşur.

albumde yazdigim gibi resimler 20-22 gunluk canimmm...
o gunlerde cekildiler.
begenmene sevindim canim cok sagol yakistirdigin icin.
gercekten 1 ay icinde sislikler buyuk oranda iniyor, ama hepsi inmiyor tabii...
bende hala odem var gecsin diye bekliom.
burnumun bazi yerlerindekiler gram inmediler(burnumun sol tarafindaki odem gitmiyo bi turlu)
sabret tatlim iner elbette...
sen kime ameliyat oldun canim?

Canım çok merak ettim burnunu arkadaslık gönderdim kabul edersen çok sevinirim.inşallah her ameliyat olan istediği gibi buruna kavuşur.

kabul ettim canim.
insallah herkes mutlu olur, herkesin yuzu guler.
estetik zor is insanin psikoljisi bozuluyor fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…