- Konu Sahibi UyuyanGuzel
-
evet canım basta begenmemıstım oyle bır konum var gordun sanırım kaydirigubbakcemile3
burnum cok yapay gorunuyordu o zamanlar, bı de burnumun kalkıklıgına alısamamıstım sanırım sempatiksalakcinni
fotolarımı begendıgıne sevındım canım cok tesekkur ederım.
burnum orada 20 gunluk falandı ama suan 45 gun oldu sanırım.
yenılerını eklemek ıstıyorum.
ısteyen herkesın basına canım, Allah herkesn gonlune gore versın :Saruboceq:
uyuyann güzeelllll beni de arkadaşın olarakk ekle fotolarına bakayım çok merak ediyorum.ufuk bilkayı düşünüyorum ama pek emin değilim. yardımcı olll lütfenn....
Burnunun kavisi ve kalkıklığı çok güzel olmuş. şuan nasıl canm değişiklik olarak? şişlikler olsun,şekil olsun....Ufuk Bey mailime cevap vermedi bu arada
uyuyann güzeelllll beni de arkadaşın olarakk ekle fotolarına bakayım çok merak ediyorum.ufuk bilkayı düşünüyorum ama pek emin değilim. yardımcı olll lütfenn....
merhaba cnm ben burnunu çok merak ediorum. arkadaslık iteği gönderdim kabul edersen seviniri. ben de burun estetiği yaptırmak istiyorum.
UyuyanGuzel nerelerdesin :)
uyuyan güzel yeni burnun hayırlı olsun yorumlar cok guzel ama ben fotoları goremiyorum. bende ufuk bilkaya ekim ayı ya da sonraki aylarda ameliyat olmayı dusunuyorum. umarım benimde guzel olur.
yardımın için çok teşekkür ederim. beni resimlerin çok aydınlattı,,ve ufuk beye güvenim çok arttıı.bu arada yeni burnun sana çok yakışmış canım.... tekrar teşşekkür ederim.a.s.
mikado35 seninde çok güzel olmuş maşallah diyorum sizi gördükçe hevesleniyorum :)
canım bu resimdekilerin hepsi 20 günlük burnuna mı ait:) eğer öyleyse ben çok heveslendim şimdii 20. günümü sabırsızlıkla bekliyor olucam:)
uyuyan güzel gerçekten çok beğendim çok hoş olmuş doğal görünüyo, 20 günlük hali henüz bu, iyileşme sürecini en erken 6 ayda tamamlıyor diye biliyorum şimdiden harika)) çok şeker çıkmışsın bu arada :)))
mikado35 seninde çok güzel olmuş maşallah diyorum sizi gördükçe hevesleniyorum :)
uyuyangüzel yüzün kibarmış daha da kibarlık katmış bu burun..Yeni resimlerini en kısa zamanda görmek dileğiyle:)
canım ne gibi değişimler oldu seninde fotolarını görmek için ekleyebilirmiyim bende ufuk bilkayı düşünüyorum bi arkadaş daha olmuş onunda resimlerini görmk için ekledim korkuyorumda :/ ama sizin burunlrınızı görünce cesaret gelir belki..
Canım bende sakıncası yoksa resimlerine bakabilirmiyim?? Arkadaşlık teklifimi onaylarsan sevinirim. Bende ameliyat olalı 19 gün oldu ancak pek mutlu olduğumu söyleyemicem:((( Şişlikler çok fazla bu burnum ne zaman yerine oturacak???Sabrım kalmadı????Tamam zor bir ameliyat olduğunu
biliyordum ama beni bu kadar sıkıntıya sokacağını tahmin etmemiştim((((((((
Canım bende sakıncası yoksa resimlerine bakabilirmiyim?? Arkadaşlık teklifimi onaylarsan sevinirim. Bende ameliyat olalı 19 gün oldu ancak pek mutlu olduğumu söyleyemicem:((( Şişlikler çok fazla bu burnum ne zaman yerine oturacak???Sabrım kalmadı????Tamam zor bir ameliyat olduğunu biliyordum ama beni bu kadar sıkıntıya sokacağını tahmin etmemiştim ((((((((
gecmiş olsun cnm sen kime olmuştun ameliyatını?
umarım en kısa sürede iner şişlikler.
Uyuyan Güzel, bu resimleri ameliyattan ne kadar süre sonra çektirdin canım??Gayet hoş, şişlik falan hepsi inmiş, çok doğal ve yüzüne de yakışmış!!Ya benimki ne zaman böyle olcak(((Gerçekten 1 ay sonra büyük oranda şişliklerim inermi ki????Bugün 20. gün ve hala burun ucum paylaço burnu gibi (((Bu yüzden evden dışarı bile çıkmıyorum!! böyle gidersede bidaha çıkamıyacam (((
Canım çok merak ettim burnunu arkadaslık gönderdim kabul edersen çok sevinirim.inşallah her ameliyat olan istediği gibi buruna kavuşur.
kuzum ya şükür kendine geldn :)) süper görünüosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?