- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
- Konu Sahibi UyuyanGuzel
-
merhaba duydugum kadariyla cuneyt beye ameliyat olmussun bende ona olmayi dusunuyorum sonuctan memnunmusunuz?beni biraz bilgilendirirseniz cok sevinirim.tesekkur ederimmmmsositososito
ufuk bilkay 3000 tlden aşağı yapmamaştır ameliyatı ben de izmirdeyim çünkü msj çekmiştim 4000 tl fiyat vermişti ama 1000 tl sini septumdeviasyon olarak devlet karşılayabilir demişlerdi...Bİ memurun o kadar parayı başka geliri yokken ödemesi zor.Sanırım uyuyan güzel sende o miktarlarda yaptırmışsındır ama hiç yaptırıpta pişman olanı duymadım memnun kalacağından eminim.Ben de yaptırcam bakalım bilge beye daha konuşmadım cesaret edebilirsem
13 mayısta Ufuk Bılkay tarafından burun amelıyatı olmustum.
en son fotolarımı ekledıgımde pek memnun degıldım, burnumun goruntusu benı tatmın etmıyordu.
ancak yavas yavas alısmaya basladım...
ustelık burnum da degısmeye basladı...
Allah'a sukur suan mutluyum ve herhangı bır sorunum yok
eskı, o mutsuz oldugum fotoları kaldırdım ve yepyenı fotolar ekledım kızlar.
umarım begenırsınız.
ınsallah burnundan sorunu olan herkesın amelıyatı mutlu sonla bıter, bunu herkese ıcten dılıyorum...
albumum herkese acık yanı benı eklemenıze gerek yok.
sorularınız varsa yazın cevaplarım kızlar.
mesajlarınıza ve sorularınıza hemen karsılık alamazsanız kızmayın lutfen sık sık ınternete gıremeyebılıyorum.
albumume bır goz atın bakalım fıstıklar bayanssulusmile opuyorumnanaktan
ufuk bilkay 3000 tlden aşağı yapmamaştır ameliyatı ben de izmirdeyim çünkü msj çekmiştim 4000 tl fiyat vermişti ama 1000 tl sini septumdeviasyon olarak devlet karşılayabilir demişlerdi...Bİ memurun o kadar parayı başka geliri yokken ödemesi zor.Sanırım uyuyan güzel sende o miktarlarda yaptırmışsındır ama hiç yaptırıpta pişman olanı duymadım memnun kalacağından eminim.Ben de yaptırcam bakalım bilge beye daha konuşmadım cesaret edebilirsem
uyuyan güzel baktım fotularına çok güzel olmuş burnun.... hatta eski burnunun yapısı benimkisnin aynısı... gayet doğal olmuş dışardan bakan biri anlamaz estetik olduğuna
canım ya ufuk bilkay hakkında biraz bilgi verebilir misin? kimisi soğuk ilgisiz kimisi de tam tersini söylüyor. hastalarına yaklaşımı nasıl? tasarım yapıyor mu ya da en azından hastanın istediklerini göz önünde bulunduruyor mu? ufuk beyin yaptıklarını görme şansım olmadı kk da yeniyim ve nasıl nerden bakabilceğimii bilmiyorum.:kedi:
Uyuyan guzel, fotona yorum yazdim ama buraya da yaziym, senin gibi narin - kibar ve cok guzel bir burun olmus, cook da yakismis canim gule gule kullan darisi tum olmayanlarin basina :)))
canım çok teşekkürler yarın ufuk beye gidicem muayne için bakalım ne dicek
rica ederim.
bu arada 3 aylik resimlerimi ekleyemiyorum demistim ama dun gece ekledim!!!! aklinialirimsmile
bak istersen canim bir fikir olur senin icin
ufuk beye benden selam soyle :sm_cool: kaydirigubbakcemile3
canım çok teşekkürler yarın ufuk beye gidicem muayne için bakalım ne dicek
tatlım resimlerin harika o kadar güzel görünüyorsun ki diyecek kelime bulamıyorumm, burnun evet gittikçe oturmuş ve daha da kibarlaşmış emin ol bi 3 ay sonra daha da kibarlaşacak güzel olacak.inşallah herzaman böyle mutlu olursun uyuyangüzelim benim.
resimlerin görünmüyo beni de eklermissin ben de görmek istiyom:smiley-cool:
rica ederim.
bu arada 3 aylik resimlerimi ekleyemiyorum demistim ama dun gece ekledim!!!! aklinialirimsmile
bak istersen canim bir fikir olur senin icin
ufuk beye benden selam soyle :sm_cool: kaydirigubbakcemile3
canım ben bayıldım burnuna çok güzel olmuş. 1-2 ay sonra eminim daha güzel olacak.hihoyyyt
resimlerine bugün baktım süper olmuş çok yakışmış kaç aydan sonra şekil almaya başladı ben revizyon ameliyatı olalı 3 gün oldu inş.seninkisi gibi güzel durmuştur.ben osman karaaslan a ameliyat oldum :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?