burnum degıstı!!! albume yenı resımler ekledım kızlar bakmadan gecmeyın...

ufuk bilkay 3000 tlden aşağı yapmamaştır ameliyatı ben de izmirdeyim çünkü msj çekmiştim 4000 tl fiyat vermişti ama 1000 tl sini septumdeviasyon olarak devlet karşılayabilir demişlerdi...Bİ memurun o kadar parayı başka geliri yokken ödemesi zor.Sanırım uyuyan güzel sende o miktarlarda yaptırmışsındır ama hiç yaptırıpta pişman olanı duymadım memnun kalacağından eminim.Ben de yaptırcam bakalım bilge beye daha konuşmadım cesaret edebilirsem

uyuyan güzel baktım fotularına çok güzel olmuş burnun.... hatta eski burnunun yapısı benimkisnin aynısı... gayet doğal olmuş dışardan bakan biri anlamaz estetik olduğuna

slm ben de ufuk beyle mail yoluyla fiyat sormuştum ve bana da 4000 lira demişti..biz öğretmenler için evet çok paraa..bilmiyorum bu konuda karaasızım.. 1000 lirasını nasıl devlet karşılıo canım yazarmısın bana?CADIARZU

Yani burnunun ic kisimlarinda olan problemleri cozmede kullanacaklari parayi ssk vb'den aliyorlardir (solunum problemi falan) estetikle ilgili olan butun kisimlari da sen cebinden vereceksin benim anladigim

canım ya ufuk bilkay hakkında biraz bilgi verebilir misin? kimisi soğuk ilgisiz kimisi de tam tersini söylüyor. hastalarına yaklaşımı nasıl? tasarım yapıyor mu ya da en azından hastanın istediklerini göz önünde bulunduruyor mu? ufuk beyin yaptıklarını görme şansım olmadı kk da yeniyim ve nasıl nerden bakabilceğimii bilmiyorum.:kedi:

Uyuyan guzel, fotona yorum yazdim ama buraya da yaziym, senin gibi narin - kibar ve cok guzel bir burun olmus, cook da yakismis canim gule gule kullan darisi tum olmayanlarin basina :)))

canim ben 3000 kusur tl odedim.
sanirim suan minimum 3000 tl aliyor.
bir gorus 4000 tl veremeyecegini soyle yardimci olur bence.
suan icin gayet memnunum canim bir sorunum yok Allah'a sukur.
tavsiye ederim yani.

uyuyan güzel baktım fotularına çok güzel olmuş burnun.... hatta eski burnunun yapısı benimkisnin aynısı... gayet doğal olmuş dışardan bakan biri anlamaz estetik olduğuna

tatlim cok tesekkur ederim opuyorumnanaktan
eski burnumu coktan unuttum yani eski burnumla kendimi hayal edemiyorum, sanki boyle dogmus gibi hissediyorum. anneme soruyorum o da ayni cevabi veriyor zemuszemus kimse zemuszemus
ufuk beyi sectigim icin sukrediyorum cunku senin de dedigin gibi dogal bir burnum var.
ufuk bey dogal burunlar yapiyor dikkat cekmiyor hic :lepi:

canim benim Ufuk Billkay hakkinda doktorlar-oneriler kisminda uzun uzun seyler yazmistim.
tekrar yazmiyim simdi onlari okumani rica ediyorum kaydirigubbakcemile3
soyle soyliyim, sonucta karsindaki insan asker arkadasin degil doktorun yani illaki hasta-doktor arasinda bi mesafe oluyor. ufuk beyle de bu mesafeyi hissedeceksin ama bi yandan da cok icten, cok samimi biri. yani karsimda doktor varmis gibi hissetmedim hic, oyle normal biri gibi hissettim hep. soguk falan degil.
yani cok sicak olup her dakika siritmasi, cak cak konusmasi falan gerekmiyor.
bazi arkadaslar soguk oldugunu soyluyorlar ama ben tam bir doktorun davranmasi gerektigi gibi hastalarina yaklastigini dusunuyorum.

bikmadan usanmadan bir ton soru sorardim, hatta bazen cok soru sordum aferdersiniz derdim. malum ameliyat bu, insanin kafasinda bir ton soru isareti olusuyor
hatta alcimin ciktigi gun ''sacimi boyatabilir miyim?'' diye bile sormustum delikafadulden :roflol:

hastalarinin isteklerini tabii ki goz onunde bulunduruyor.
ameliyattan onceki muayenede burnunu muayene ediyor, burnunun resimlerini cekiyor.
ameliyattan once de yaptigi tasarimi size gosterip begenip begenmediginizi ya da hangisini istediginizi soruyor.
tasarim benim hosuma gitmemisti pek, o yuzden ben istediklerimi size anlatayim dedim, tabii ki anlat dedi.
sonra ben kisaca nasil bir burun istedigimi anlattim.
arkasindan kendisi burnu istedigim gibi yapmaya gayret edecegini fakat burnun da bu isteklere musait olmasi gerektiginden bahsetti, yani senin istediklerini yapalim derken sana solunum problemi falan yaratmayacak sekilde, burnunun duruma gore yapariz dedi.
10 dk sonra falan ameliyata girdim ve suan tam istedigim gibi bi burnum var.
kendini onun ellerine biraksan yeter bence, bosuna dil dokup soyle istiyorum boyle istiyorum demeye bile hic gerek yok. cok tecrubeli bir doktor, gunde kac ameliyata giriyor...
hastalari da cok memnun, hastanede kapisini onunde karsilasip konustuklarim falan hep cok iyi oldugunu soyluyorlardi alci, bandaj icin falan gittigimde...

Uyuyan guzel, fotona yorum yazdim ama buraya da yaziym, senin gibi narin - kibar ve cok guzel bir burun olmus, cook da yakismis canim gule gule kullan darisi tum olmayanlarin basina :)))

canim benim yerim seni cokacimcoook yerimseniben
yorumunu okudum, cevap yazdim.
cok sekersin opuyorumnanaktan Şeniz cok tesekkur ederim
dedigin gibi, darisi tum isteyenlerin basina.
insallah sansiniz yaver gider, iyi doktorlarin eline dusersiniz ve Allah ta yardimci olur, sonunda da guzel buruncuklariniz olur hepinizin hihoyyyt

KIZLAR HEPINIZE SON DURUMU ILETMEK ISTIYORUM;

burnum suan 3 ay 7 gunluk oldu.
yeni resimler ekleyemiyorum cunku makinem bozuk. telefonla cekince de net gozukmuyor maalesef...

ameliyattan sonra ilk baslarda sisliklerden dolayi cok miz mizlandim hatta kendimi a$ip revizyon bile dusunmeye baslamistim ilk gunlerden
ama bir hafta icinde sislikler cok fazla indi ve bende u donusu oldu yani artik burnumu begeniyordum...
suan da cok begeniyorum...
burnumla ilgili kafama taktigim hic bir sorunum yok cok sukur, bi kac sey var aslinda ama onlar onemsiz geliyor bana simdi burda yazip ta kimsenin aklini bulandirmayayim...
hem zamanla gecebilecek seyler...
eger uzun zaman sonra bile gecmezse o zaman anlatirim ama suan icin mutluyum, kendimi begeniyorum bilin istedim...

sevgiler opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

canım çok teşekkürler yarın ufuk beye gidicem muayne için bakalım ne dicek

rica ederim.
bu arada 3 aylik resimlerimi ekleyemiyorum demistim ama dun gece ekledim!!!! aklinialirimsmile
bak istersen canim bir fikir olur senin icin
ufuk beye benden selam soyle :sm_cool: kaydirigubbakcemile3

tatlım resimlerin harika o kadar güzel görünüyorsun ki diyecek kelime bulamıyorumm, burnun evet gittikçe oturmuş ve daha da kibarlaşmış emin ol bi 3 ay sonra daha da kibarlaşacak güzel olacak.inşallah herzaman böyle mutlu olursun uyuyangüzelim benim.

evet canim zamanla oturuyor, aylardir hala ayni yerlerde odem var ama onlar kalici odem gibi kalcak sanirim...
hep sana bahsettigim yer, sol taraf...
elimle bastirinca sanki damar gibi bisyleri elliyor musum gibi geliyor...
bastirinca icine gocuyor orasi yani sislik var...
bakalim nolcak canim Şeniz
daris basina canim, insallah seninle beraber mutlu oluruz :içelim:

resimlerin görünmüyo beni de eklermissin ben de görmek istiyom:smiley-cool:

rica ederim.
bu arada 3 aylik resimlerimi ekleyemiyorum demistim ama dun gece ekledim!!!! aklinialirimsmile
bak istersen canim bir fikir olur senin icin
ufuk beye benden selam soyle :sm_cool: kaydirigubbakcemile3

canım ben bayıldım burnuna çok güzel olmuş. 1-2 ay sonra eminim daha güzel olacak.hihoyyyt

resimlerine bugün baktım süper olmuş çok yakışmış kaç aydan sonra şekil almaya başladı ben revizyon ameliyatı olalı 3 gün oldu inş.seninkisi gibi güzel durmuştur.ben osman karaaslan a ameliyat oldum :lepi:

canım ben bayıldım burnuna çok güzel olmuş. 1-2 ay sonra eminim daha güzel olacak.hihoyyyt

cok tesekkur ederim tatlim insallah aklinialirimsmile

canim cok tesekkurler ilk ay seklini belli ediyor zaten ama benimki suan 3 aylik ve bu 3 ay icinde cok degisti canim.
bi de seninki revizyon ameliyati normal ameliyatlardan daha uzun olabilir iyilesme sureci canim.
gecmis olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…