Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar benim burnumda kemik eğriliği var ve nefes almakta güçlük çekiyorum.İnanın uyurken bile sorun oluyor.Bunun için bir ameliyat geçiricem fakat bunun yanında estetikte olmak istiyorum fakat 17 yaşındayım bu yaşta aslında estetik yaptırılabiliceğini okudum internetten ama hangi doktorlar bu ameliyatı yapar tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa çok yardımcı olurlar şimdiden teşekkür ederim
öncelikle teşekkür ederim artık o kadar bunalmış durumdayım ki inanın dışarı çıkasım bile gelmiyor peki asistanına nasıl ulaşabilirim?
öncelikle teşekkür ederim artık o kadar bunalmış durumdayım ki inanın dışarı çıkasım bile gelmiyor peki asistanına nasıl ulaşabilirim?
Bak lazer denen bır yöntemle hem içi hem dışı istenılen gıbı yapılabılıyormus. Burun kemıklerını kırdırıp dokturmek care degıl , bır sürü defalarca amelıyat olup dortdortluk memnun kalan yok bu işten . Ben önce yöntem sonra doktoru iyice araştır derım... Allah kolaylık versın...
şuan nasıl teşekkür edeyim sana? mutluluğumu nasıl dile getiriyim bilemiyorum inan havalara uçtum çok çok teşekkür ederim.Ayrıca zahmet edip aradığın içinde teşekkür ederim
allahın izniyle haziranda ameliyat olucam o zaman güzel haberle dönücemrica ederim canım,bende öğrenmiş oldum,sen aklına takılan herşeyi doktora sor,Göksel bey her konuda ki sorularını içtenlikle cevaplayacaktır,güzel haberlerini bekliyorum:)
allahın izniyle haziranda ameliyat olucam o zaman güzel haberle dönücem
Aynı sorun bendede var ve şu yan estetik kararsızlığımdan yüzünden sağlığım ile ilgili sorunumu çözümleyemiyorum. Malesef zor bir durum özelliklede yüzümüzün odak noktası iken seni anlayabiliyorum.
bende ameliyattan cok korkmustum ama simdi ameliyatta keske diger problemlerimde yapilsaydi hepsini kombin halletseydim diye cok pismanim . hepsi ayni anda basta korkutucu geliyor ama bidaha ameliyat olmaya karar vermek cok zor
canım daha konuşmadım ama haziranda ameliyat olmayı düşündüğüm için o zaman randevu alıcam veya temmuz o yüzden öyle söyledimnamas kimle görüştün canım?
amin amin allahın izniyle herkes mutlu olsun bu konudaAllah herkesin yardımcısı olsun herkes istediği sevdiği buruna kavuşsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?