Burnum yüzünden özgüvenimi kaybettim

namas

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
238
177
303
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar benim burnumda kemik eğriliği var ve nefes almakta güçlük çekiyorum.İnanın uyurken bile sorun oluyor.Bunun için bir ameliyat geçiricem fakat bunun yanında estetikte olmak istiyorum fakat 17 yaşındayım bu yaşta aslında estetik yaptırılabiliceğini okudum internetten ama hangi doktorlar bu ameliyatı yapar tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa çok yardımcı olurlar şimdiden teşekkür ederim

canım bende de kemik eğriliği vardı deviasyon yanii ve de estetik açıdan burnumun daha güzel olmasını stiyordum bu nedenle detaylı araştırmalarım neticesinde kulak burun boğaz uzmanı olan Op Dr Abdülkadir Göksel ile tanıştım.Bir sene önce ikinci burun estetiğimi kendisine oldum sonuçtan çok memnunum,hem nefes alabiliyorum hem de doğal yüzüme uyumlu bir burnum oldu.Ancak doktorumun 18 yaştan küçük ameliyat yapabiliyormu bilmiyorum,doktorum istanbul da şaşkınbakkal da muaynanesi var.istersem bir ara görüş asistanıyla canım

öncelikle teşekkür ederim artık o kadar bunalmış durumdayım ki inanın dışarı çıkasım bile gelmiyor peki asistanına nasıl ulaşabilirim?

Bak lazer denen bır yöntemle hem içi hem dışı istenılen gıbı yapılabılıyormus. Burun kemıklerını kırdırıp dokturmek care degıl , bır sürü defalarca amelıyat olup dortdortluk memnun kalan yok bu işten . Ben önce yöntem sonra doktoru iyice araştır derım... Allah kolaylık versın...

Aynı sorun bendede var ve şu yan estetik kararsızlığımdan yüzünden sağlığım ile ilgili sorunumu çözümleyemiyorum. Malesef zor bir durum özelliklede yüzümüzün odak noktası iken seni anlayabiliyorum.

öncelikle teşekkür ederim artık o kadar bunalmış durumdayım ki inanın dışarı çıkasım bile gelmiyor peki asistanına nasıl ulaşabilirim?

canım Rino Plasti Asistanının adı deniz hn,0216 302 69 00
ecehan benim adım istersen benim vastamla tel aldığını belirtebilirsin ,hiç canını sıkma

namas senin için Göksel Bey e sordum,kızlarda 17 yaş,erkeklerde 18 yaş sınırı varmış ,bilgine:)

şuan nasıl teşekkür edeyim sana? mutluluğumu nasıl dile getiriyim bilemiyorum inan havalara uçtum çok çok teşekkür ederim.Ayrıca zahmet edip aradığın içinde teşekkür ederim

İnanın birkaç senedir bilgisayarı sırf bu konuları araştırmak için açıyorum ama insan kendini sevemediğinde hiçbirşeyden de zevk alamıyor bunu öğrendim.Belki kendini sırf bununiçin mi sevmiyorsun diyebilirsiniz ama inanılmaz bir özgüven kaybı Ayrıca verdiğiniz bilgiden dolayı teşekkür ederim ve amin diyeyim

şuan nasıl teşekkür edeyim sana? mutluluğumu nasıl dile getiriyim bilemiyorum inan havalara uçtum çok çok teşekkür ederim.Ayrıca zahmet edip aradığın içinde teşekkür ederim

rica ederim canım,bende öğrenmiş oldum,sen aklına takılan herşeyi doktora sor,Göksel bey her konuda ki sorularını içtenlikle cevaplayacaktır,güzel haberlerini bekliyorum:)

rica ederim canım,bende öğrenmiş oldum,sen aklına takılan herşeyi doktora sor,Göksel bey her konuda ki sorularını içtenlikle cevaplayacaktır,güzel haberlerini bekliyorum:)
allahın izniyle haziranda ameliyat olucam o zaman güzel haberle dönücem

iyi sanlar arkadaslar )) bende 1 sene once oldum eger sorunuz varsa konusabiliriz.

neden kaygilisininiz esteik yuzunden yuzunuzun cok zariflesecegi kesin

bende ameliyattan cok korkmustum ama simdi ameliyatta keske diger problemlerimde yapilsaydi hepsini kombin halletseydim diye cok pismanim . hepsi ayni anda basta korkutucu geliyor ama bidaha ameliyat olmaya karar vermek cok zor

bende ameliyattan cok korkmustum ama simdi ameliyatta keske diger problemlerimde yapilsaydi hepsini kombin halletseydim diye cok pismanim . hepsi ayni anda basta korkutucu geliyor ama bidaha ameliyat olmaya karar vermek cok zor

merhabalar arkadaşlar,
Ben iki burun estetiği oldum.Ve iki ameliyatımın arasında 8 ay var.İlkini olacağıma karar verdikten bir hafta içinde oldum.Korku vardı elbette,sonra burnum nasıl olacak,güzel olacakmıyım diye endişeleniyorsunuz.
ama endişelerinizin yanı sıra önemli olan doktor seçimi.
Maalesef ilk doktorumun yaptığı burun ne estetik açıdan sağlıklı oldu ne de nefes alma problemim ortadan kalktı.
bu sefer çok detaylı araştırma yaptım.Ve bir sene oldu ikinci estetiğimi olalı,sonuçtan çok memnunum
yüzüme yakışan,doğal bir burnum var.Nefes te alabiliyorum.İkinci doktorum kbb uzmanıyd.
Doktor seçerken bence dikkat etmeniz gereken en önemli nokta yapmış olduğu burunların üzerinden ne kadar zaman geçmiş olmasıdır.
Çünkü burun sabır gerektiren bir iyileşme süreci gerektiriyor.İlk 3 ayda burun çökebiliyor,burun ucunda düşmeler olabiliyor.
en az 6 geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…