Burnunuzun içini nasıl temizliyorsunuz?

doktorunuz 2 hafta eliniz burnunuza götürmenizi yasaklamıştır muhtemelen.şimdilik hiç bi şekilde temizlemeyin.sağlık meslek lisesi mezunuyum stajımı bi estetik cerrahın yanında yaptım çoğu kez rinoplasti için gelen kişilere doktor 2 hafta elinizi burnunuza götürmeyin diyordu.hatta bi hasta gelmşti bi gün burnu yamulmuş ve şişmiş bi şekilde bandajlar hep kan olmuştu.acilde nöbetteydim acile gelmişti doktoru çağırmıştık.meğer hasta burnumu temizliyeyim diye dikişlerin birini çek anlayamadn hem burnunu kaydırmış hemde şişirmişti.şimdilik hiç bişe yapmayın benim size tavsiyem

kurumuş kanlar dikişlere zarar veriyor. dikişler alınırken insanın canı çok yanıyor. deriden çekilmek zorunda kaldıkları için. içerdeki dokunun iyileşmesini de engelliyor. kanlar kurumadan yavaş yavaş dokunarak silmekte hiçbi zarar yok. hijyenik olduktan sonra. oksijenli suya batırılmış kulak pamuğu ile hafifçe hergün bikaçkez dokunsa kurumuş kanlar yumuşayıp düşecek, içerdeki doku iyileşebilecek burun nefes alacak... op. dr. süreyya şeneldir ve birçok hekimin de önerisi budur.

yani ameliyat olmadım olsaydım belki daha iyi bi fikir verirdim ama bizzat tanık olduğum hadiseleri paylaştım öte yandan doktorlar diyorsa inanıyorsanız bence sorun yok.

bu arada benim yanında staj yaptığım doktor kimseden dikiş almadı sadece tampon çıakrdı sizinki rinoplasti olmayabilir.ama dediğim gibi hocam hiç dikiş almadı kimseden.onlar zamanla atıyomuş burun çinde iyileştikçe.sizinki belki başkadır.

cımbızı burnunuza sokup yolun demiyoz heralde yavaş yavaş nazikçe çok dikkatli bi şekilde temizleyebilirsinizpamuk ne yapacakki karıştır karıştır dur:90:

çok kötü bir durum ya bende çok meraklıyım ikide bir bakıyorum dikiş hala var mı sonra masaj yaptığım yeri inceliyorum çok dokunuyorum ama çok korktum daha da dokunmam

verdiğiniz cvplar sonucunda pztesi alçım alınana kadar dokunmama kararı aldım burnmda dikiş yok kapalı rinoplasti yapıldı ama yine de tedbir benden olsunn taktir allaha kalsın :))) saolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…