- Konu Sahibi BaharDoganAy
-
temizleyemiyorum :84:
bende de aynı sorunlar var. bugün tam bir hafta oldu ameliyat olalı ve alçı bu sabah alındı. Doktor ödem olduğunu söyledi, zaten meraklı parmağımı da sokuyordum içine böyle baloncuk baloncuk şeylere değiyordu. Meğer ödemmiş onlar. Tuzlu, karbonatlı suyla günde 3 kere temizlememi söyledi. Bu ödem olayı özellikle ikinci gününden sonra tamponlar alınınca başladı. Ama burnum içime acaip sindi, o da ödemi,akıntıyı falan unutturuyor zaten :)
Günde 10 sefer serumlu su enjekte ediyorum ayrıca günde bi defa drun verdiği antibiyotikli krem var nohut büyüklüğünde iki burnumada koyuyorum.Kulak çöpünü çok zorunlu olmadıkça sokmayın bence..Ayrıca kaşıntılar bnde de oluyor dr sordum iyileşmeye başldığı için kaşınmalar oluyor dedi
thiocilline antibiyotikli deri pomadı cnmverdiği kremin adı ne?
25 günlükken doktorum burnumun içine su çekip hafif hafif sümkürebileceğimi söyledi, sümkürmediğim burun deliğimi tıkayarak yapıyorum bunu.
Bana sümkürme demişti,burnumun içine su bile girmesinde sakınıyorum zahmetli biraz bu işler
korkuyomusun, acıyormu?
benim brunumda kurumuş kanlar duruyo kalıp halinde ve sinir olutorum kulak çöpü sokmak istemiyorum korkuyorum delikleri falan büyür diye ama rahatsız da ediyo tıkalı değil nefes alabiliyorum ama içindekiler sinirimi bozuyoo bi hafta oldu daha ameliyat olalı yardımcı olacak var mı bana bu konuda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?