Burs sonuçları

Benimde bir tanidigim var hali vakti fazlaca yerindr baya zenginler diyeyim hatta.Basbakanlik bursu aliyor.Ailesinin durumu yerinde olmayan arkadaslarda geri odemeli. neye gore veriliyor bende anlamadim

babası devlette çalışmıyorsa, bordrosunu çok düşük gösterebiliyorlar. benim de aşırı marka giyen bir arkadaşım başbakanlık bursu alıyordu geri ödemesiz

Devlet bursu mu canım ? Devlet bursuysa dediğin gibi haksızlık olmuştur . Ama bir kıstas daha var okuyan kardeşleri mi var ?
özel bursa gelirsek .. tartışmaya gerek yok bile

Devlet bursu mu canım ? Devlet bursuysa dediğin gibi haksızlık olmuştur . Ama bir kıstas daha var okuyan kardeşleri mi var ?
özel bursa gelirsek .. tartışmaya gerek yok bile

Evet canıım 2 kardeşler ama kardeşi ufak daha ilkokulda bizde 2 üniversite okuyan var

babası devlette çalışmıyorsa, bordrosunu çok düşük gösterebiliyorlar. benim de aşırı marka giyen bir arkadaşım başbakanlık bursu alıyordu geri ödemesiz

Evet babası devlette çalışmıyor ama özel bir şirkette mühendis çalıştıgı yerdende burs veriyorlar karnesi iyi olursa bilgisayar veriyorlar Başbakanlık bursuna başvurmayı düşünüyorum ümit kapısı belki çıkar diye

Benimde bir tanidigim var hali vakti fazlaca yerindr baya zenginler diyeyim hatta.Basbakanlik bursu aliyor.Ailesinin durumu yerinde olmayan arkadaslarda geri odemeli. neye gore veriliyor bende anlamadim

Ama çok büyük günaha giriyorlar kadın tarlaya gidiyor bu sogukta çocuguna zar zor yetiştiriyor.Ama o verdikleri oturdugu yerden kafaları rahat nasıl olsa bursu var diyorlar..

canım burs konusu zaten adaletsiz benim gördüğüm
sanki maddi duruma göre değil kafalarına göre veriyolar gibi geliyo bana
annesi ya da babası ölmüş ya da boşanmış kişilere kesin çıkıyo
ama diğerlerini ben anlamadım

ben memur çocuğuyum bana ne yurt ne de burs çıktı
annem çalışmıyodu zaten okuyan bir kardeşim vardı

ama bazı arkadaşlarım varki babalarının hali vakti oldukça yerinde olmasına rağmen başbakanlık ta çıktı yurt ta çıktı
evleri arabaları herşeyleri vardı
çok rahat para harcıyolardı

ben anlamıyorum zaten neye göre veriyolar
bizim arkadaşlar devlet memuru olanlara zaten burs çıkmıyo demişti doğru mu bilmiyorum
bazıları da gelirini düşük gösteriyo sanırım

şimdi ben mezun oldum 15000 tl borç ödiycem ama onlar rahat
haksızlık bence bu

ihtiyacı olana çıksın birşey demiyorum ama durumu kat kat daha iyi olanlara çıkıyo

Ama çok büyük günaha giriyorlar kadın tarlaya gidiyor bu sogukta çocuguna zar zor yetiştiriyor.Ama o verdikleri oturdugu yerden kafaları rahat nasıl olsa bursu var diyorlar..
Kesinlikle oyle. Ki basbakanlik bursu alan tanidigimin durumu oyle boyle degil baya iyi:)) Valla bi katakulli yapip aliyorlar bursu ama Allah goruyor. ben daha mezun olcamdaaaaaa bide aldigim burslari geri odeyecegim :|

Benim bir arkadaşımın annesi yok ona çıkmadı burs ve bir arkadaşımın durumları çok kötü 9 kardeşler ve kıza burs çıkmamış.Burda kesinlikle bır saçmalık var.Ben cok emındim arkadaşıma cıkcagına ama çıkmamış cok şaşırdım ve uzuldum.

Şimdiden borçlandık bi tane amca derdi hep 'devlet memura ekmek vermiyor memur olmayın' derdi ne haklıymış..Esnaflar evet düşük gösteriyorlarmış..

Kesinlikle oyle. Ki basbakanlik bursu alan tanidigimin durumu oyle boyle degil baya iyi:)) Valla bi katakulli yapip aliyorlar bursu ama Allah goruyor. ben daha mezun olcamdaaaaaa bide aldigim burslari geri odeyecegim :|

Bencede kesinlikle haksızlıkla alanlar karşılıgını bulurlar

Yuh dedim çünkü yetim olanlara mutlaka çıkıyor :/ Ne diyim devlet anca 1 çocukluya 2 çocukluya versin sonrada en az 3 4 desin ne güzel ya

Bahsettiğin Kyk bursu/kredisi sanırım. Benim bildiğim kadarıyla baktıkları ana faktör, sınavlardaki başarın. Ben anadolu lisesindeyken başvuran her arkadaşım almıştı o bursu durumları iyi olduğu halde. Üniversitede de burs için belli puan kriterlerini hesaba katıyorlar diye düşünüyorum. Çünkü durumu daha kötü olmasına rağmen, daha iyi bir bölümde okuyan arkadaşım burs alırken kendisine kredi çıkan tanıdıklarım var.

valla benim de puanım çok yüksekti ilk tercihim geldi ama burs çıkmadı
hatta arkadaşlara da puanlarını sordum hiç öyle yüksek olan alıyo gibi bi durum söz konusu değildi

yazıklar olsun o halde
gereksiz ihtiyacı olmayanlara verip asıl ihtiyaç sahiplerine burs vermiyolarsa denecek birşey yok
ben hakkımı helal etmiyorum valla
o zaman desinler ki maddi duruma bakmıyoruz kurayla veriyoruz diye
böyle saçmalık mı olur

Bulundugum yerin 1 numaralı Al'deydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…