başladınmı canım tedaviyemerhaba kızlar hayırlısıyla inş. bursada tüp bebek başlamaya düşünüyoruz gördüğüm kadarıyla acıbadem şahın bey çok tavsiye ediliyor ilk aşamalar nasıl oluyor acıbademi bu konuda tavsiye edermisiniz. kafamda deli sorular çok tedirginim korkuyorum.. eşimde sprem azlığı ve hareketsizliği var ilk aşamalr nasıl oluyor acaba?
Bende bekliyorum benim şubatin 3 gelmesi lazim of cok heycanliyimAdeti bu kadar hevesle bekle gelmesin hayret bisey
Ben basladim canim ignelerin 4. Gunu yarin kontrol var hadi bakalimBende bekliyorum benim şubatin 3 gelmesi lazim of cok heycanliyim
ben ocakta başlayacağım kısmet olursa şahin bey'le tedaviyeMerhaba arkadaşlar
Kasım aralık ta Şahin beyde tıp bebeğe başlayanlar var mıdır
Mrsmavi nasil gecti? Ben de birkac aya kadar baslayacagim Sahin beyle tedaviye. Sen nasilsin?
Kaç yıllık tanıdığı olarak bana bile ilgisi yoktu. Murat beye devam edeceğini duyunca çok bozuldu. Paramla rezil oluyorum her gittiğimde 2 saat bekliyorum. Çok değişti şahin beyaçıkcası çok ıyı değildi 1. deneme dış gebelik 2. dondurulmuslar oldu negatif ve ilgisizlik benim güvenim tammen gıttı
Canim merhaba murat beyden memnun kaldinmi sanirim bebis bekliyorsun ben sahin beyde yaptirdim cok sukur oglum kucagimda ama kalan bebeklerimi dondurmama izin vermediler nefretle aniyorum orayi bi dahaki deneme icin simdiden arastiriyorum ilgisiz bi yer istemiyorumBen de 2010 yılında yaptırdım şuan bi oğlum var. Bu sene tekrar denedik ama yoğunluk olduğu için fazla ilgilenemiyorlar. Merkez çok kalabalık en az 2 saat bekliyorsun. 2 negatif denemem oldu. Olmamasına değil ama ihmalkarlığına çok kızdım şahin beyin. Ki bayramlarda bile mesaj atardık arardık. Şuan Prof. Murat arslan a devam ediyorum. Nasipten öte köy yok. Sormak istediğin bişey olursa
Biz orayi tercih ettik ama bana hayatimin kabusunu yasattilar evet oglum kucagimda ama bu allahin takdiri doktor sahin bey sonucumu pozitif gorunce aa cok sasirdim senin hamile kalabilmene dedi kimseye tavsiye etmiyorumMerhaba kızlar.bnm de iki yıldır çocuğum olmuyor.tek sorunum pko.kullanmadığım kür kalmadı hamile kalabilmek için,hep bi mucize bekledim ama olmadı
Şahin beyde tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum.çevremde de güzel şeyler duydum kendisiyle ilgili.sizce ne yapmalıyım? Şahin bey doğru karar mıdır? Fikrinizi almak istiyorum
neden izin vermediler cnm ne gerekçe sundular bunun için ?Canim merhaba murat beyden memnun kaldinmi sanirim bebis bekliyorsun ben sahin beyde yaptirdim cok sukur oglum kucagimda ama kalan bebeklerimi dondurmama izin vermediler nefretle aniyorum orayi bi dahaki deneme icin simdiden arastiriyorum ilgisiz bi yer istemiyorum
Canım şahin bey çok iyi bi doktor ama yoğun ve ilgisiz. Murat bey Prof. İlgili bir doktor. Ojadar vitamin takviyesi yaptı ki 3 deneme yaptım acıbadem de 5. Güne gitmedi embriyolar. Murat beyde Allahını izniyle 2 embriyo 5. Güne gitti kesinlikle tavsiye ederim. Şahin bey gibi fazla konuşmuyor ama her şeyi açıklıyor her şeyi konuşabiliyorsun.Canim merhaba murat beyden memnun kaldinmi sanirim bebis bekliyorsun ben sahin beyde yaptirdim cok sukur oglum kucagimda ama kalan bebeklerimi dondurmama izin vermediler nefretle aniyorum orayi bi dahaki deneme icin simdiden arastiriyorum ilgisiz bi yer istemiyorum
Çok şaşırdım inanBiz orayi tercih ettik ama bana hayatimin kabusunu yasattilar evet oglum kucagimda ama bu allahin takdiri doktor sahin bey sonucumu pozitif gorunce aa cok sasirdim senin hamile kalabilmene dedi kimseye tavsiye etmiyorum
Canım Murat bey hangi hastanede? Soyadı ne peki? Şahin bey, Osman Develioğlu, bu doktorlara nazaran daha mı iyi dersin? Fikir verirsen çok sevinirimCanım şahin bey çok iyi bi doktor ama yoğun ve ilgisiz. Murat bey Prof. İlgili bir doktor. Ojadar vitamin takviyesi yaptı ki 3 deneme yaptım acıbadem de 5. Güne gitmedi embriyolar. Murat beyde Allahını izniyle 2 embriyo 5. Güne gitti kesinlikle tavsiye ederim. Şahin bey gibi fazla konuşmuyor ama her şeyi açıklıyor her şeyi konuşabiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?