Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem de Şahin Zeteroğluna Tüp Bebek Yaptıranlar

Burcumx

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
107
1
318
Diğer
Arkadaşlar lütfen bursa acıbadem de tüp bebek yaptıranlar,tedavi olanlar birbirimize destek olalım
Ben geçen ay aşılama yaptırdım maalesef negatif sonuç aldım şimdi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum yine acıbademe
umarım tercihim doğrudur.
Lütfen eşinizin dostunuzun dahi olsa yaptıran varsa yazar mısınız?

Bulamadim seni mobilden girdigim icin galiba facete hep fotolu profiller cıkıyor

Son düzenleme:
Acıbadem de yok mu yaptıran arkadaşlar bir cevap verin lütfen.Böyle bir durumda birbirimize destek olmamız gerek.
haksızmıyım

Ben devlet hakkımı kullanmak için fakültede yaptırdım, ama ilk aklımda olan yer, Acıbadem di canım. Birazda eşim özellere karşı olduğundan devlette başladım. Bursa'da benim bildiğim en başarılı yer orası. Memnun kalanlarda var, kalmayanlarda. Tabi bu işler önce Allahın izniyle oluyor, orası ancak bir vesile. Yakın zamanda buradan bir arkadaş yaptırdı oraya, negatif oldu sonucu ama oradan memnun ayrıldı, ben öyle biliyorum. İnşallah pozitifi görürsün canım.Geçmiş yorumları okumak istersen sana bir link vereyim, oradan bakabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=263275

Son düzenleme:

Şükürler olsun bir kişi de olsa cevap vermiş.
Çok teşekkür ederim canım vicdanından dolayı yaptırmamış olsanda en azından bir yorumunu esirgememişsin.
Umarım pozitif sonuç almışsındır.
İnş.canım rabbim tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara nasip etsin tez zamanda.

Bilemiyorum canım umarım doğru karar veriyorumdur.
Neticede merkez vesile rabbim ol desin yeter ki.

Rica ederim canım, keşke daha fazla yardımcı olabilsem Bursa'dan katılım fazla değil, belkide ondan dolayı cevap veren olmadı. Fakat sana şunu söyleyeyim, benim hep aklımda olan yer hep Acıbadem di. Hatta görüşmeye bile gittim, ama eşim biraz huyludur, özel olduğundan dolayı istemedi. Fakültede başladım tedavime, 2 aşılama, 2 tüp bebek negatifim var, hiç hamile kalamadım çok üzülüyorum canım yaa...kimyasalım bile yok, hani bir hamile kalan mutlaka sonralarda kalabiliyor..
Neyse 3. tedavim için Acıbademe gidelim dedim, eşim yine burun kıvırdı. Fakülteyi aradım 3. hakkımız varmış, indiirmliymiş. Zaten kanunda çıkıyor 3. hak için, o yüzden tekrar orada yaptıracağız. İnşallah son denemem olur, bebeklerimize kavuşuruz canım..
Ben bir ara Acıbademle ilgili çok yorum okudum, çoğunluğunki pozitifti canım, hatta 20 yıldır çocuğu olmayan bir çifti ücretsiz tüp bebekle hamile kalan olduğunu duydum. Sen içini ferah tut, Şahin hoca bilgili biri. Bu arada çocuk istiyorum.com üye olursan indirim alıyorsun Acıbademden bilgin olsun..

allah razı olsun canım.İnş.hayırlısı artık başlıycaz bir yerden.
Rabbim seninde yüzünü güldürsün.bol bol dua et canım.
Evet şahin bey bursada baya anılmış biri bu sefer tutsun artık.
Belkide bursadan katılım çok yoktur ama baya bir görüntülenmiş yazan olmamış

Bol bol dua ediyorum, Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder canım. Sana gönderdiğim linkte eski yorumlar var, orayla ilgili, çoğunluğu memnun ve pozitifi alan kişiler. Mutlaka olumsuz yorumlarda olmuştur ama benim bildiğim orası iyi bir yer. Sen çok fazla takılma bunlara, tedaviye başladınmı? moral önemli, sakin ve sabırlı olmaya çalış, ilk tüp tedavin sanırsam. İnşallah son olur canım, bebeklerimize kavuşuruz...

Ben 2011 yılında yaptırdım Şahin beye.eşimde sayı azlığı vardı.2. Kere aşılama olmuştum.ilk seferde tuttu çok şükür.şimdi 3 yaşına girecek bir kızım var.ayrıca normal yolla hamile kaldım sonra şimdi 8aylık hamileyim.
Hastaneden çok memnun kalmıştık.zaten prenses gibi davranıyorlar.epey tanıdık var Şahin beye giden.hepsi de memnun ben de öneriyorum.çok tecrübeli bir Dr.bursada üstüne yok.ayda 90 küsür tüp bebek yaptıklarını duymuştum.
Allah büyük, moralinizi yüksek tutun.bol dua ve rahat yaşam.kendinizi sürekli oyalayacaksınız ve unutmaya çalışacaksınız.naçizane tavsiyem.insan kendine baskı kuruyor önce, şartlandırıyor kendini.Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.

Cevabın için çok teşekkür ederim allah razı olsun canım.
Sanırım 2. aşılama denemeni şahin beyde yaptın ve şahin beydeki ilk aşılaman tuttu anladığım kadarıyla.
Bende ilk aşılamamı şahin beyde denedim fakat tutmadı nasip değilmiş ben osman develioğlunu çok duydum tüpte başarısı iyiymiş ve gidende çok var ancak eşim acıbadem daha güvenilir diyor orayı istiyor.Şahin beyde çok samimi rabbim inş.bizlerede nasip eder canım.
Rabbim evlatlarına sağlık sıhhat versin inş.canım tekrar teşekkür ederim

güzelim şahin bey gercekten iyi bir doktor
ben memnun kaldım ama nevarki düşükle sonuclandı bugun başladı düşügüm cok acı bişey gercektende
ALLAH yardımcın olsun hic korkma tedaviden hicbirsey anlamadım ben
kullandıgım ilacları yazarım 1veya2 gün icinde bugün hic mecalim yok gercektende

Çok üzgünüm canım gerçekten pozitif olduğunu öğrendiğimde inan çok sevinmiştim.
Sana üzülme diyemiyorum çünkü kolay birşey değil lütfen umudunu kaybetme
rabbim elbet bir gün nasip edecek sana bir melek.
Vardır bunda da bir hayır.

elbetteki vardır bir hayır
RABBİM inşallah daha hayırlısını nasip eder
ama yinede üzülmekten alamıyorum kendimi
avuçlarımdan kayıp gitti tutamadım
ALLAHIM herkesin evlat hasretine bir son versin inşallah
hepimizin kucagını doldursun güzel bebişlerle
bu arada ilaclar kişiye ve kişinin durumuna göre degişiyor
yazsamda sana faydası olmaz
kafanı karıştırmaktan başka
herkezin degişiyor çünki

Merhaba, ne yaptın başladınmı tedaviye, seni merak ettim

Sevgili Arkadaşlar,bende sizlere hikayemi anlatarak bir nebze umut olabilmeyi istiyorum.Bu süreçte yaşanılanları,umutları,korkuları,hayal kırıklıklarını,çaresizlikleri çok iyi biliyorum.Belki size umut ve moral olabilirim diye düşündüm.43 yaşındayım,ilk kez Allah tamamına erdirirse inş anne olacam.Anne olmaya 2yıl öne karar verdim.Çünkü korkularım vardı.Doğuştan primer amonere(adet olamamak)genç kız yıllarımda teşhis konmuştu.Belki ondan belki öğretmen olmamdan(çocuk sevgimi onlarla paylaşıyordum) dolayı anneliği istemedim hep erteledim.Eşimin ısrarı ile sonunda ikna olup anne olmaya karar verdim.Ovalasyon(yumurtama sorunu)olduğu belirtildi.Bunun üzerine yaş 4o üstünde olunca tüp bebek denemem gerektiği söylendi.Kararımızı verdik ve tedaviye başladık.Bursada görev yaptığımız için,tavsiye üzerine Soranüs Tüp Bebek Merkezine başvurduk.İlk tüp bebek denememizi orda yaptık.Başarısızlıkla sonuçlandı.Merkezin çalışma sistemi,doktorun ilgisizliği,düzensizliği,söylenen fiyatın nerdeyse dört katı faturanın çıkması vs bizi başka arayışlara yöneltti.Yaptığım araştırmalar sonucunda,Bursa Acıbadem'de Şahin Zetetoğluna karar kıldık.Şükürler olsun ne kadar doğru karar verdiğimi şimdi daha iyi görüyorum.(fiyat olarak,bir çok yerden uygun,Acıbadem pahalı olur düşüncesini yıktı)Merkezin çaşışma sistemi,düzenliliği ve herşeyden önemlisi doktorumun sıcak ilgisi ve hastaya verdiği güvenle hemen tedaviye başladık.İlk denemem başarısızlıkla sonuçlandı,umudumu asla yitirmedim.Tekrar denemeye karar verdik.Süreç çok zorluydu.Hep yaş olarak,hem tek yumurtamın çalışması(diğer yumurtam 15 yıl önce sözde kist ameliyatı nedeniyle Ankarada gittiğim doktor Recai Pabuçcu tarafından yapılan ameliyat sonucunda çalışmaz hale getirilmişti.)Allahın izniyle 2.denememde hamile kaldım.Şuan 16 haftalık gebeyim.İyi bir doktor ve ekiple olmayacak şey oldu.Önce Allaha hamd olsun ve Dr.Şahin Zeteroğluna minnettarım.Yılmayın,inancınız tam olsun.Tevekkül edip iyi bir doktorla başarmak mümkün.Bunu ben yaşadım.Umarım Rabbim kucağımada almayı nasip eder.İsteyen herkese nasip etsin inş.....Umudunuzu yitirmeyin,lütfen olur mu?Sevgiyle kalın.....

Çok sevindim bu güzel haberinize.. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde.. bende 26 yaşındayım. 5 yıllık evliyim eşimde problem olduğu için bebeğimiz olmadı. fakültede tüp bebek bölümüne başvurmuştuk. evrakları teslim edeli 3 ay oldu hala haber gelmedi. hastaneyi aradığımda sürecin daha da uzayabileceğini söylediler. biz de eşimle acıbadem Şahin beye görüşmeye gittik.. doktor gerçekten çok samimi,içten geldi bize.. bu ay başlayacağız kısmetse bakalım.. arada fakülteyi beklesemle mi düşünsem de bir an önce bebeişim olsun istiyorum ya çok seviyorum çocukları.. Rabbim hayırlsı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..

Tşk ederim.Amin,inş ...Üniversite çok yoğun,beklemeniz gerekecek.Gerçi yaşınız küçük bekleme şansınız varŞahin Bey,işinde gerçekten çok iyi.Karar sizin,inş tez elden bebeğimizi kuçağımıza alırız.Allah yardımcımız olsun.Bebişle kalın inş..

Son düzenleme:
Bu konu başlığı 4 ay önce açılmış ama ben yeni farkettim.Ben de Şahin Beyin hastasıydım..Kendisi son derece pozitif bir insandır,aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz,bıkmadan,usanmadan cevap verir.Ona giderken tek yaşadığım sıkıntı çok beklemek zorunda kalıyorduk,hastaları çoktu.Bu arada onunla iki defa tüp bebek denedik.İlkinde tutmadı,ikincisinde Allah'a çok şükür kızımı kucağıma aldım.Şu anda 4,5 yaşında bir kızım var.Allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı. Evlatlar versin...

Bende kısmetse Şahin beyde tedavime başlayacağım. İnşallah bende sizler gibi pozitfi görür, anne olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…