Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem de Şahin Zeteroğluna Tüp Bebek Yaptıranlar

Maşallah ,ne güzel...Aminnnn,Allah isteyen herkese naip etsin.İnşallah bende Allah'ın izniyle oğluşumu kucağıma alır,kokusunu yüreğime doldururum

Hem varıkosel hem polikistik over olan çiftlerde basaru sansı düsermı.tedaviye nerden baslayacagıma kara r veremedim.varikosel ameliyatı durumu ıyılestırırmi.olsa 6 ay bekleme surecı artıp artmayacagı kesın degıl.artıgını farz etsek bende polikistık over var.bu durum da baslı basına bi sebepp off gercekten of..

Fakültede Barış hoca yok, oradan ayrıldı. Fakülte öyle karışıkkı, bırak parayla, raporlu olanlara yetişemiyorlar. Asistanlar ilgileniyor, aşırı yoğunluk var, asla orayı tercih etmeyin derim, yok orada yaptıracağım dersen randevu için bile 4-5 ay beklersin.Ben iki denememide orda yaptırdım, negatif oldu. O zaman çok karışıktı orası şimdi dahada betermiş...
Diğer konuya gelince eşini bir kaç doktora görünmesinde fayda var, ameliyat çözümmü değilmi, önce buna karar verilmesi lazım. Senin durumun kötü değilki, sperm ve yumurta olduğu sürece her zaman şans vardır. Bence bir doktorlarla görüşün en azından fikir edinmiş olursun.

Zaten özelde yatıracaksa m bu amelıytı olmamın bi faydası yok.yeterli olan bi spermse o zaten suan var.

Zaten özelde yatıracaksa m bu amelıytı olmamın bi faydası yok.yeterli olan bi spermse o zaten suan var.
Ben doktor değilim sadece 3 yıldan fazladır infertile ile uğraşıyorum, çok fazla yazı, makale okudum, bilgi ve tecrübe edindim. Bildiğim kadarıyla varikoselin aşamaları oluyor, bazı aşamalarda ameliyat şart oluyor, çünkü erkeğe ağrı veriyor, cinsel hayatını olumsuz etkiliyor. Bazıları ise hafif derecede bir operasyona gerek duyulmuyor. Sizinki ne aşamada onu bilemem, o yüzden doktorlarla görüşün onlar size bir yol çizecektir diye söyledim, gerisi size kalmış..

Sagolun bızım ıkıncı derece.agrı yada baska bı skntı yok.sadece sperm sayısının artabılme ihtimali üzerıne ameliyar yapılacak.

Meraba.bende acıbademi düşünmeye basladımda parayı peşinmi alıyolar ilaçlar ortalama nekadar tutuyor bilginiz varmı?
Parayı peşin olarakta verebilirsin yada kredi kartıylada ödeyebilirsin, eğerki yanlış duymadıysam, bundan emin değilim ama kredi kartına taksit yapıyorlar. Ben kısmetse bir kaç güne kadar başlayacağım, 2 ayı geçti oraya başlayalı ama bana başka tedaviler yapıldı öncesinde. Opu işlemi olduğu gün paranın yarısını alıyorlar, transferin olduğu günde hepsini alıyorlar.
İlaçlara gelince kişiye göre değişir, genelde 1000-1500 arası bir fiyat ödersin canım, burada çok uyguna verenler var, ama tabi tedaviye yetiştirmek önemli, birde eczacılarla pazarlık yap, fiyatta indirim yaparlar..

Herkese merhabalar. Foruma yeni katıldım. Acıbadem Şahin Bey le tedaviye başladım geçen yıl. Önce pembe maviye gittim, ordaki Dr pek ümitsiz konuştu. Şahin Bey e gittim sonra ,bir başlayalım dedi. 4 tüp bebek tedavisi,3 transfer denemesi oldu.Sonuç ne yazık ki negatif.:-(( Embriyolarda kromozom bozukluğu çıkıyor.:-( Benim kısmetimde çocuk yokmuş herhalde . Şimdi son bir deneme İstanbul da yapıcam. Hastaneden ya da Dr dan memnun olmadığım için değil.Biz herkesten gizli tedaviye başladık,ancak Bursa küçük yer,hastanede çok tanıdıkla karşılaşmaya başladık .Bu sebeple İstanbul da deneyeceğiz son kez.
Ama gözüm kapalı tavsiye edeceğim bir hastane ve Doktor.Bir kere çok güleryüzlü, çok pozitif.Her soruya uzun uzun cevap verir. Cevap veremediklerini de açıkca söylüyor. Hastane ise size kendinizi prenses gibi hissettiriyor.İstanbul da başlayacağım hastane tek kişilik oda için ekstra para istiyor, muayene için para istiyor, daha takip başlar başlamaz parayı almak istiyor. Acıbadem de ödemeler konusunda taksit vardı kredi kartına. Transfer esnasında paranın tümü talep edilirdi. Hep tek kişilik odalarda mahremiyetimize dikkat edilerek kaldım. Hemşireler takip konusunda çok dikkatliler. Size her işlemin sonucu verilir, bilgisi verilir.
Burada tedaviye başlayacak arkadaşlara rahat olmalarını, iyi bir dr ve hastanede olduklarını söylemek istedim.

Allah YARDIMCINIZ olsun.bende bu cumartesi şahin beyle on görüşme yapicam.yarinda esim tekrar sperm testi yaptiracak.duruma gore kara vericez artik.biseylere baslamamiz gerekiyor.1 aydir çinko l-carnitin ve pharmaton kullandi onlar ise yaradimi yaramadimi bakicaz eğer biraz düzelme artma varsa sayıda ameliyatimizida olucaz beklicez.ama hic bir düzelme yok dud.r varsa direk tüp bebek için baslucaz..suanki karaimiz bu yönde.şahin beyinde düşünceleri çok önemli.ameliyat mi yoksa direk tüp bebek mi ne dicek çok merak ediyorum.tüp bebek merkezleri hep ameliyat on gereksiz olduğunu söylüyor.hayirlisi herkesin hakkında...

İstanbul da nereye başlayacaksın canım, bu konuda en iyi yerlerden birisi Şişli Memorial , Semra Kahraman orayı tercih edebilirsin. Allah yardımcın olsun, bu yolda emek veren herkesin eli boş dönmesin..

herkese merhaba baya olmuş bu sayfaya kimse yazmayalı ben daha önce konya novafertilde basarisiz bir tüp bebek denemesi yasadım konyada kayınvalidemde kalmam cok fazla psikolojik olarak rahat hissetmememin bu basarısızlıga sebep oldugunu düsünüyorum ögretmenim sadece yaz döneminde yaptirabiliyorum ailem bursada yasadıgı icin bu yıl bursa acıbademde şahin beye tüp bebek yaptirmaya karar verdim muayenelerimi oldum herhangi bir sıkıntı görmedi cok sükür kısmetse temmuzda reglimin 2. günü baslayacagız.Rabbim hepimize hayırlısıyla evlat nasip etsin bu dönemde baska yaptiran var mi merak ettim

Merhaba kolay gelsin...Şahin Bey doğru bir seçim.Bende Şahin Beyin hastasıyım.Şimdi 4.5 aylık oğluşum var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…