Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hoşgeldin duygu. hayırlı olsun görüşmen ve tedavin inşallah sende en kısa zamanda hamiş listemize katılırsın

ooo benim şekersiz olsun kahvem diyorum iyiim momicim napayım kendimce evde oyalanıyorum iş bakıyorum ama hala bulamadım:sinifsinif:

merhaba duygu hayırlı olsun tatlım hadi bakalım badem ağcımız büyüyor bitane daha badem oldu kızlarkaydirigubbakcemile3

momi endometriosis çikolata kisti dimi?benim laparoskopide alındı ama .o zaman et ürünleri yiyebilirim herhalde.

cennetim ne tür işler bakıyorsun bilgim olursa belki bir yerlerden kulağıma gelen birşeyi söylerim sana çalıştığım için arada haberdar oluyoruz eleman arayanlardan falan.

justing canım çikolata kistine endometrioma deniyor ve bu durumda sende endometriozis hastasısın canım. kistin olup olmaması önemli değil vücudunun bunu yapmaya meyli olup olmaması önemli bende de endo var ama hiç kistim olmadı. bence sende kırmızı ete çok yüklenme. diğer dediğim şekerli beyaz unlu süt süt ürünleri vb. şeylere de olabildiğince dikkat edip az tüket canım.

ben kahve almayayım kızlar malum kafein deposu. zor bulduk ya bebişi şimdi çay kahve çikolata kola kafeinli şeyleri tüketmiyorum bir sabahları elma suyu renginde çayım var o kadar. akannehir

çok saol cnm ya bunu bildiğim iyi oldu.bende bol bol balık yerim napiim.

ben kahve almayayım kızlar malum kafein deposu. zor bulduk ya bebişi şimdi çay kahve çikolata kola kafeinli şeyleri tüketmiyorum bir sabahları elma suyu renginde çayım var o kadar. akannehir

sana taze sıkılmış meyve suyu veriyorum o zaman

cennetim ve momi sıcak karşılamanız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler... :)
justing canımmm hiç pişman olmayacaksın Şahin Beye geçtiğin için... hem birlikte hamile kalıcaz biz biliyorsun dimi :)

momicim ben lise mezunuyum büro işi olbilir bilgisayar muhasebe belgem var fakat sağolsunlar deneyim yok diye iş yok sen iş vermezsen ben nasıl deneyim kazanayımdimi fabrike tekstil bekarkan bir kaç fabrikada kalite kontrol ve temizleme yani aldığın tekstil ürünlerinin kalite kontrolunu ve iplik temizliğinde çalıştım vardiyalı istiyorum çünkü eşimde vardiyalı gidip gelme ve servis açısından bizim buralar gündüz iyi fakat gece pek rahat diil ondan bir kaç fabrikaya başvurdum mesela yazaki felan ama adam olmayınca olmuyo aaaaaahhhhahh işe hem maddi hemde manevi açıdan çok ihtiyacım var büro temizleme yemek yapma yani ben hertürlü işi yapabilirim kendimden eminim yeterki mutlu ve huzurlu bir ortam olsun şukadar maaaş şu şöyle bu böyle demiyorum sadece bana imkan ve olanakları güzel olsun yeter çoğu zaten sonra gelir

biliyorum cnm benim .bizim karşılaşmamız tesadüf değil kader cnm arkadaşım benim...

tamam canım aklımda olsun. eğer bir yerlerden bahsettiğin şekilde haber gelirse hemen haber veririm sana. hem öyle haber geldiğinde benim de içeride tanıdığım olur işimiz kolay olur yani.

hadi bakalım inşallah yakın zamanda girersin hayırlısı ile bir işe hemde bebişin gelir hayırlısı ile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…